גם אני הבאתי שאלון

גם אני הבאתי שאלון

תענו ותהנו 1. שם מלא: Sofya Ilyinishna Kuchubeevsky 2 תאריך לידה:14.11.1988 . כתובת: פ"ת..הכתובת העצמה חסוייה 4. איפה עוד גרת? ברוסיה עד גיל 6 בכתובת אחרתבפ"ת ליד התחנה המרכזית חחח ובכתובת הזאת אני חיה 10 שנים ברמת ורבר חח 5. מזל: עקרב 6. מידת נעליים: 38 7. גובה: 150 8. מוצא: רוסיה 9. חיות מחמד: הייתה לי צבה שקראו לה לינוי 10. אחים:אח גדול בן 23 שכל היום מדבר עם חברה שלו חחחח 11. צבע שיער: שחור 12. צבעת פעם את השיער? כן..ניסיתי לצבוע בקצוות לסגול..לא מזמן ובכיתה ח עשיתי גוונים בשיער 13. באיזה צבע? סגול, אדום 14. איזה שפות אתה מדבר? רוסית, עברית, אנגלית, ערבית 15. אוהב ספורט? מאוד 16. איפה נולדת? רוסיה 17. אתה בן אדם של לילה או של יום? שניהם 18. רגיש לדיגדוגים? לא הכי 19. מאמין באלוהים? לא הכי (בצורה פאנטית)...אני קצת מאמינה כי אני שומרתכ שרות וצמה ביומכיפור אבל לאדעת אצלי זה יותר מהקטע הציוני 20. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אממ..סוניתה, סוניתי סוניוש כל מיני 21. במידה ויש, מה הם? אמרתי כבר 22. במידה ולא, למה לא? ... 23. יש לך גשר? היה 24. יש לך משקפיים\עדשות מגע? אין..אבל יש לי מספר מינוס רבע 25. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? פסיכולוגיהסוציולוגיה וכל מה שקשור בזה\שפות 26. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? *חסוי לרוצים לדעת מה אפשר להיכנס לבלוג שלי* 27. מה הדבר הכי חשוב לך? מוזיקה..מחשב טלוויזיה...חברים 28. ממה אתה הכי פוחד? להישאר לבד בעולם 29. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בגב 30. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? חושבת על החיים שלי ומה עשיתי היום.. 31. למה אתה הכי מתנגד? לגזענות, לערסים, לפקאצות (כל מה שקשור בפוזה 32. הדבר הראשון שאתה חושב כאשר אתה נכנס לחדר: "יאללה לראות מי שלחו לי הודעות במסנג'ר) 33. במשפחה, הבן המועדף/הבן הלא נחשב/ הכבשה השחורה? אני מרגישה נחותה מאח שלי כיאליי מתייחסים כמו ילדה קטנה 34. לא מבין אנשים ש..: חשים את עצמם יותר מדי... 35. מאמין בחייזרים? כן דברים אהובים: 1. הקוד הכי אהוב: למה לי להגיד? 2. המשתמש הכי אהוב באייסיקיו: Spongebob כי אני חולת בובספוג 3. המקום האהוב לחופשה: פריז 4. טעם גלידה אהוב: תותים לה לה לה לה 5. פרי אהוב: קיוי, אננס, אבטיח , מלון אפרסק, דובדבנים והרבה ועוד 6. ממתק: סניקרס, פסקזמן, כיפכיף 7. מכונית: יונדאי לנטרה 98 של אבא שלי זה כמו הבית השני שלי 8. שיעור:פסיכולוגיה סוציולוגיה 9. חג: חנוכה 10. היום הכי אהוב בשבוע: שישישבת 11. צבע: כחול 12. מגזין: מעריב לנוער 13. שם לבת: רותם 14. שם לבן: דני 15. קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה\ת"א 16. חודש אהוב: נובמבר כי יש יומולדת בחודש הזה 17. ספורטאי אהוב: אממ ג'ובאני רוסו 18. ספורטאית אהובה: אין 19. שחקנית אהובה: ישראלית- לירז צ'רכי לועזית- ג'ניפר אניסטון 20. שחקן אהוב: בראד פיט 21. תוכנית אהובה בטלוויזיה:בובספוג וחברים 23. אתר אהוב: תפוזז 24. חיה אהובה:דולפין 25. חבר לאימייל: אין 26. בדיחה: ריטה ובריטני פיכס נוסעות באוטו בריטני מפליצה ושרה oops I did it again וריטה שרה "תפתח חלון אני נחנקת" 27. אומר הרבה: גודל הצפייה כגודל האכזבה 28. מילה אהובה: לאדעת אממ בינתיים....אוכל חחחח 29. נעליים: נייק\אולסטאר\לפעמים שמה סנדלים וכפכפים (בקיץ) 30. תחנת רדיו: גלגלצ 31. חדר בבית: החדר שלי והמטבח 32. ההופעה הכי טובה שראית: של פרוגרסיב שירי וסול קייג'
33. דיסק אהוב:קולדפליי 34. בשר: בשר? שישליק על האש, שניצל ביתי ולא יותר מדי =\ פעם ב..ׁ.(הייתי פעם צמחונית אבל הגעתי למצב של אנמיה אז אסור לי יותר לא לאכול בשראז התפשרתי על עוף..והייתי צמחונית ממניעים אידיאולגיים אני מודה בזה שבשר זה טעים :S) 35. תוספת לפיצה: זיתים עגבניות טונה בצל... 36. מקום אהוב: גן יונתן..(הגן ליד הבית שלי) אני כ"כ בעלת מלא זכרונות משם 37. מספר: 14 38. ספר: תרנגול כפרות 39. סבתא: יש לי אחת שגרה ברוסיה 40. סבא: יש לי סבא שגר איתנו בבית וסבא אחד בירושלים (ההורים מצד אבא שלי גרושים =\ ) 41. דגנים: פיטנס.וכל הצ'יריוס למיניהם.ולא אני לא בדיאטה זה פשוט טעים!
האם אי פעם... 1. השתמשת בסמים? לא 2. נזרקת על ידי מישהו? כן ..נראה לי =\ 3. משהו בגד בך? לא 4. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? פעם או פעמיים חחחח 5. היית מאוהב? כן 6. עישנת? לא 7. שתית אלכוהול? כן 8. עישנת מריחואנה? לא 9. שיחקת מונופול? כן חחח... 10. ראית טיטאניק? כן ..סרט יפה 11. נישקת מישהו? ברור..איזו שאלה טפשית 12. התנשקת צרפתית?כן. אולי 3-4 פעמים .. לא הכי אוהבת נשיקות צרפתיות 13. ניסית דיאטה? כן ...מזמן.. 14. ביקרת בארץ אחרת? כן..ביקרתי בצרפת , ברוסיה, ב.... רומניה הונגריה , בהפלגה באזור יוון ובפולין 15. צבעת בספר צביעה? כן 16. עשית אמבטית קצף? כן..זה מרגיע אבל אחרי השיפוצים אין אמבטיה יש מקלחון 17. טסת? כן 18. שטת? כן 19. נסעת ברכבת? כן..מלא 20. היתה לך תאונת דרכים? לא..אבל כמעט 21. רכבת על פיל? על מתקן הפילים בלונה-פארק כשהייתי קטנה 22. הכנת אתר אינטרנט? כן 23. שיחקת בברביות? כן מזמן 24. נשארת ער כל הלילה? כן..זה כיף 25 דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? כןןןןןןןןןןןן 26. שברת עצם? לא 27. ראית ג'רי ספרינגר? פעם או פעמיים 28. דיברת בשיעור? כן..מלא 29. פחדת מהחושך? כן.. 30. היית בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כשהייתי בת 7 הייתי מאוד חולה והייתי מאושפזת 4 ימים...הייתי לצורך ניתוח ברגל גם.... להוצאת קוץ שנכנס מאוד עמוק בגיל 6.5 ובגיל 9 ככה נפלתי מהבמה ליד הבית שלי והיה לי מלא דם שירד 31. עשו לך תפרים? כע 32. זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא 33. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? אני יכולה סתם להסתובב עם ידידים... שאלה לא מובנת 34. שיקרת? כמעט ולא..אני לא שקרנית אבל שיקרתי פעם אחת להורים שלמדתי למבחן ולא למדתי.. 35. נעצרת על ידי המשטרה? לא חחח 36. נרדמת בשיעור? כן..באמצע שיעור אזרחות נרדמתי חזק לשעה וחצי..בהיסטוריה נרדמתי לפחות זמן 37. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? העפתי ביצים בחיים שלי :| אבל ככה לא.. 38. פגשת סלבריטי? כן.... 39. עברת על החוק? לא 40. אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן ועוד איך 41. שנאת את עצמך? כן 42. נשבר לך הלב? כן 43. שברת למישהו את הלב? לא :| 44. רצית להרוג מישהו? כן..להרוג אנשים שפגעו בי בחיים שלי 45. נפלת מכיסא? כן 46. האם אתה אוכל עם היידים? חטיפים אוכלים עם ידים כנל סנדוויץ' ועוד מאכלים שאוכלים בידיים אהבה: 1. יש לך קראש? אממ...לאדעת ..לא
2. היית מאוהב? כן 3. היית מאוהב ב-2 בו זמנית? כן 4. בגדת? לא 5. היית מאוהב במישהו מהמין שלך? קצת.. 6. התנשקת עם מישהו מהמין שלך? אולי..לא זוכרת 7. מאמין באהבה אפלטונית? כן אני כמו ביאליק 8. מאמין באהבה וירטואלית? כן..לפעמים אבל לא הכי לא מאתרי היכריות אלא אחרי שנפגשים הרבה זמן עם הבנאדם ויודעים שהוא ממשפחה טובה והכל.. 9. מאמין באהבה? כן..איכשהו אבל שתהייה אמיתית..דבר שאין 10. מאמין במוסד הנישואין? כן..איכשהו 11. מאמין סקס רק אחרי החתונה? סקס אחרי גיל 18 אבל עם מישהו שאני באמת אוהבת 12. מאמין באהבה של הומואים/לסביות? כן 13. תסלח על בגידה של אהוב?לאדעת נראה לי שלא...

Octavarium

New member
ונראה לך שיש לי כח להעתיק את זה

ולהפריד ת'תשובות שלך? :\... חוץ מזה זה ארוך מדי

בתעודת זהות אני סופיה

אבל אני רגילה שקוראים לי סוניה כי זה על שם סבתא רבא שלי ז"ל

סוניה את צריכה לקנות לי עכבר חדש

הלך לי העכבר לפני שהצלחתי להגיע לסוף השאלון עם הגלגלת :\ פרסמי אותו בלי התשובות שלך אני אענה... [כשתקני לי עכבר D: ]

למעלה