........גם אני במועדון -(

elinor244

New member
........גם אני במועדון -(

שלום לכולם...גם אני לצערי מגמגמת..נראה לי שהגמגום שלי נחשב קל..אבל יש מצבים שאני פשוט בהלם מעצמי עם איך שאני נלחצת ואני נתקעת..זה קורה בעיקר בטלפון...אני משתגעת שזה קורה לי ואני נכנסת לדכאון של יומיים לפחות..כ"כ כיף לקרוא ולראות שיש ככ הרבה שנמצאים במצב שלי..זה ממש מעודד למרות שזה לא משנה כלום..אני לא מדברת על הגמגום עם אף אחד פשוט מפנימה את זה..ככה הכי נוח לי להתמודד עם זה... לא עברתי שום טיפול ואני חושבת גם שאין לי את האומץ לעבור טיפול ולהודות בזה שאני מגמגמת..כנראה התרגלתי להתמודד עם זה לבד שיהיה לכולם חג שמח-))

shuky63

New member
שלום אלינור and welcome to the club

אני חושב שאת שיכת לרובם של 60000 המגמגמים בישראל שאני קורא להם מגמגמים סמויים שכביכול לא עושים עיניין מגמגומם אבלבעצם סובלים ממנו נפשית יותר ממגמגמים כבדים. בימים האחרונים נכנסתי דרך אתר אמבי לתר הבית של האנשים המגמגמים שם מתכוננים ליום הגמגום הבינלאומי ב21 באוקטובר במעין כנס וירטואלי ויש שם מאמרים רבים,בניהם ראיתי שניים בנושא הגמגום הסמוי ואני מצרף לינק אליהם.(ולמי שמפחד מאנגלית בבילון פותר הכל)

light blue

New member
ברוכה בבאה

למיח שלא רוצה לקנות בבילון אלא רק לתרגם מילה פה ושם יכול להעזר בעצוד הבא http://www.babylon.com/heb/display.php?id=65&tree=145&level=3

עפרה889

New member
וואי אני מזדהה איתך כלכך

כל מה שאמרת..אני פשוט מזדהה ..אין לך מושג

למעלה