גם אנחנו למה לא עושים בארץ אפקט הפחד
S SHEX New member 28/4/06 #2 זו חתיכת הפקה..../images/Emo95.gif שדורשת המון מימון, השקעה, כוח אדם, והכי חשוב - רצון של הקהל. אני לא לגמרי בטוח שיהיה הרבה שיתוף פעולה אם יהיה כזה דבר בארץ, ובכלל, רוב הסיכויים שזה גם יהיה מעפן, כמו כל דבר שאנחנו מנסים לחקות בו את ארה"ב...
זו חתיכת הפקה..../images/Emo95.gif שדורשת המון מימון, השקעה, כוח אדם, והכי חשוב - רצון של הקהל. אני לא לגמרי בטוח שיהיה הרבה שיתוף פעולה אם יהיה כזה דבר בארץ, ובכלל, רוב הסיכויים שזה גם יהיה מעפן, כמו כל דבר שאנחנו מנסים לחקות בו את ארה"ב...
M Moreiro New member 28/4/06 #3 חכי, גם זה עוד יגיע. ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif אבל לא הייתי מצפה מזה ליותר מדי
M Moreiro New member 28/4/06 #4 חוצמזה, אם יהיה בארץ ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif לא יהיה ג'ו, אז מה זה שווה [וגם, לא נראה לי שיש בארץ מספיק כסף בשביל כל תכנית לחלק 50 אלף ]
חוצמזה, אם יהיה בארץ ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif לא יהיה ג'ו, אז מה זה שווה [וגם, לא נראה לי שיש בארץ מספיק כסף בשביל כל תכנית לחלק 50 אלף ]
X X Slider New member 28/4/06 #5 כסף? בטח שיש לא חסר כסף בתעשיית הטלוויזיה תאמיני לי. 50 אלף שקל לתכנית זה כלום... הבעיה זה רק הפקה ואנשים חכמים ולא מפגרים כמו המפיקים הישראלים .
כסף? בטח שיש לא חסר כסף בתעשיית הטלוויזיה תאמיני לי. 50 אלף שקל לתכנית זה כלום... הבעיה זה רק הפקה ואנשים חכמים ולא מפגרים כמו המפיקים הישראלים .