גם אנחנו היינו בטיפת חלב

• פותח הנושא ligo
  • פורסם בתאריך

ligo

New member
גם אנחנו היינו בטיפת חלב

ומאי שוקלת 4230 ג"ר. ממש מתחילה להיות שמנמנית כמו החתולה היא גם קיבלה את החיסון המחומש ואח"כ היה לה קצת חום, למעשה גם עכשיו, אבל בטיפת חלב אמרו לי שכל עוד זה פחות מ- 38 מעלות, לא לתת כלום. אגב, הייתי איתה השבוע בקניון ואיזה ילד קטן (בערך בן 3) התנפל על העגלה ואולי רצה לתת לה ליטוף עדין אבל יצא לו ממש סטירה, ואני התעצבנתי כי היא ישנה, אז הסברתי לו יפה לו לנגוע בה כי היא ישנה, ואמא שלו עומדת ולא אומרת לו כלום, אפילו לא מרחיקה אותו כשהוא שוב שלח ידיים. ואז הוא עבר לעגלה של חברה שלי שממש שונאת שנוגעים לה בילד, אז רק אחרי שהיא צעקה עליו האמא שלו הואילה בטובה להגיד משהו. נכון שזו חוצפה? עם כל הכבוד לסקרנות של ילדים, אני לא חושבת שצריך להרשות להם כל דבר. אני בהחלט אתערב אם מאי תנהג ככה. מה אתן אומרות?

רומי^^

New member
איזה לחיים - יאמי../images/Emo8.gif כבר אני מזהירה

אותך להרחיק אותה מדודות פולנית - לי עד היום יש סימני-צביטות על הלחיים. מקסימה.

וואלה את ייקית !!!

ברור שצריך לסדר את התמונות כדי שהיהיו ייצוגיות אבל לסדר את הקוביות לפי סדר הא"ב ? חליק... ועכשיו לבשורות הטובות מאי מקסימה גדלה בקצב נהדר, כמה עבר מאז שנפגשנו ? לגבי קניונים כל כלב לומד לא להתקרב לגורי חתולים לי האמא שלהם !!!! עם גורים לא צתעסקים. נקודה. ליאור

מה ´זתומרת, לא ברור לך שזה מאי

שסידרה את הקוביות?! הילדה גאונה קטנה

ligo

New member
לקח לי זמן להבין על איזה קוביות את

מדברת- האמת היא שאני באמת ייקית, אבל במקרה הזה הקוביות מחוברות. לא רואים שזה קרוקי הקרוקודיל?

לא להאמין כמה היא גדלה!!!!

ואיזו יפה, מהווה מתחרה רצינית לתעשיית השידוכים פה.... וגם אני שמתי לב מייד שסידרת לכבודנו את הקוביות לפי סדר א"ב.....

תשמעי...יש לי משהו רציני מאוד לומר

את יושבת? טוב. אז... הילדה שלך פשוט מטריפה. אין , אין עליה. יפה להדהים בעיני. היא "הטעם" שלי בהתגלמותו - ג´נג´ולה מהממת. מאסטרפיס הילדה הזאת. חבל"ז
.בסוף בגללך אני אעשה עוד בת הרבה יותר מוקדם ממה שתכננתי...
ובקשר לעניין עם הילד ש"ליטף" את מאי - את צודקת. אל תחכי שהאמא תתפוס לו את היד. זו הבת שלך ואת עומדת על משמרתה ולפיכך - זכותך להרחיק אותו בעצמך ולומר מפורשות : " אני מבקשת שהילד לא יתקרב לעגלה יותר מדי , או שיעשה זאת בהשגחה של אמא שלו". פשוט ואסרטיבי , לא? ענת.

ligo

New member
האמת היא שעמדתי, אבל

"נפלתי" מהמחמאות...תודה ואסרטיביות? לא תמיד יש לי את זה. מנסה להיות נחמדה ולא לפגוע באף אחד, רק עד שזה עובר ת´גבול

היא פשוט בובה מתוקה../images/Emo25.gif

אני מצטערת שמאי סובלת מחום אחרי החיסון אבל אני מקווה שהוא לא יעלה יותר מידי ויעבור במהירה! ובקשר לילד בקניון - פעם הבאה מיד בהתחלה את צריכה להגיד לאמא שלו בנימוס שאת מבקשת שתרחיק את הילד כי הוא שולח ידיים ומתקשה להיות עדין עם התינוקת שלך. לומר בנימוס אך בתקיפות ולא להשאיר לחצופה את האופציה להתעלם

Navva

New member
ג´ינג´ית גם באופי?

יפיופה קטנה. לגבי "התקרית" בקניון, לכי תביני אנשים. בקשר לילד, הוא רק ילד אולי היו לו כוונות טובות (נקוה) בקשר לאמא זה סיפור אחר. אני נבוכה כל פעם מחדש כל מני ("דודות ודודים" מכל העדות וסתם נערות) נגשים לעגלה ומתחילים להגיד לי איזה תינוק חמוד ועושים פוציניו מוציניו. מתן לרוב משתף פעולה. אצל מתן מתבית המבט, נמרח חיוך וקורנות העיניים כשהו רואה ילדים/תנוקות נוספים. אם הוא בעגלה אני מתקרבת, הילדים מחליפים מבטים וחיוכים מקרוב, ולפעמים נוגעים אחד בשני, אבל רק אם ההורה המלווה משטף פעולה ומרשה. אני מפחדת שמתן יהיה זה שירוץ לעגלות של תנוקות אחרים. ימים יגידו, ואני מקווה שאני אוכל להבהיר לו שנגשים ויוצרים קשר רק כאשר הצד השני מסכים.

אני הכי אוהבת את אלה שמשתעלים

ומתעטשים לתוך העגלה שלך, או מפריחים לעבר הינוקא עשן של סיגריות... ומאי מהממת - כך שאי-אפשר "להוריד ממנה" את העיניים - אבל למה הידיים?? אלה מפחדת מגברים, וכשגבר נמצא לידה או מתבונן בה, היא מתחילה לבכות. הם בדר"כ נבהלים. ואני אומרת שממש לא אכפת לי שהיא תפחד מגברים עד גיל 25 (לפחות
).

ligo

New member
חברים לארוחת ערב

היום גילינו (שוב) שעם ילדים אי אפשר לתכנן כלום הזמנו חברים חארוחה ב- 20:00. היו גם אורחים בצהריים, אז רק כשהם הלכו (ב- 15:00) התחלנו עם כל הבישולים. בהמשכים, כמובן. בין יניקה ליניקה. הייתי בטוחה שמאי תלך לישון אחרי מקלחת וארוחת ערב, אבל לה, כנראה, היו תוכניות אחרות. החברים הגיעו, גם הם עם תינוק שלא רוצה לישון, וכך מצאנו את עצמנו הולכים למיטה, חוזרים לציצי, לידיים וכו´. בשעה 22:00 כשכבר גווענו מרעב, החלטנו לאכול בתורנויות. ממש עשינו חילופי זוגות בשולחן... על שינה ויתרנו, כי שני הזאטוטים תיאמו עמדות כנראה, אז שמנו אותם באוניברסיטה ביחד והיה קטעים. רק עכשיו מאי הלכה לישון, אחרי שהיתה ערה 12 שעות רצוף (!!!) ואני כמובן מצטרפת אליה. לילה טוב

וןמה את חושבת שאני ערה בשעה

כזו?? בדיוק מאותה סיבה... היו לנו חברים לארוחת ערב, זוג עם ילדה בת 6 שבועות (שחווה קפיצת גדילה ואוכלת כל 2 דקות), ועוד זוג עם ילד בן 8 חודשים וילד בן שנתיים וחצי, והיו גם שני כלבים והחתולה - שימחה וששון. התינוקת איכשהו נרדמה, הילדים הגדולים שיחקו על השטיח, ראו קלטות וידאואלה שבדר"כ נופלת שדודה בשעה 19:00, רק בעשר עשתה סימני עייפות (נו, בטח, יש סטייקים), וזה אחרי יום שלם של הסתובבויות שהתחיל בתשע בבוקר. והכלבים חרבו את הגינה (חפרו תעלה עד לשכנים). כולם הלכו לפני שעה, אלה נרדמה סופסוף, הבית מסודר, הכלים במדיח, והגיע הזמן שגם אני אפרוש לישון.

ligo

New member
באמת שמחה וששון../images/Emo166.gif

חשבתי שזה משתפר עם הגיל... לפחות היא ישנה 9 (!!!) שעות בלילה. ככה יהיה לה כוח שוב להיות ערה יום שלם

בעיה מוכרת...

כשיש לנו תכניות אנחנו לא רגועים והזאטוטים מרגישים את זה מיד. ההנקה לא רגועה, ההשכבה במיטה היא קצת מתוחה ("נו, שתרדם כבר, אני צריכה לראות מה עם הסיר שעל האש...") והם לא נרדמים. אני כבר השלמתי עם העובדה שכמה שאני יותר לחוצה כך שיר לא נרדמת אז עוברים את הארוע יחד. העיקר שהלילה היא ישנה ובטח גם את.

איזה ילדה מדהימה!!

בובונת בתמונות ועוד יותר במציאות! מחכה בכליון עיניים למפגש נוסף כדי לראות את כולם. אני, במקומך, הייתי מרחיקה ילדים אחרים בעדינות מהעגלה של מאי וכשמאי תהיה גדולה בטח תצליחי להסיח את דעתה אם היא תרצה להתנפל על ילדים אחרים. נשיקות חנה

למעלה