גם אנחנו בזוחלים

גם אנחנו בזוחלים ../images/Emo60.gif

זיו מתיישב לבד די הרבה זמן, מתנדנד בעמידת שש, זוחל ברוורס ועושה המון אקרובטיקה...אבל לא זחל קדימה עד היום - גם לא בזחילת גחון. השבוע הוא התחיל לזחול קדימה גם בזחילת גחון וגם על ארבע בבת אחת, ילד פרקטי. אני חייבת לציין שככל שעובר הזמן, אני נהנית ממנו יותר ויותר, הוא מאוד מילולי ומתקשר (נראה לי שהוא ידבר מהר) וממש מתקשר אתי כשהוא רוצה משהו, אני מבינה את הסימנים שלו. היום היינו בפארק הירקון והוא ממש צהל לנוכח הברווזים הכלבים והאנשים בפארק, ממש תענוג. אגב, קראתי את כל ההודעות כדי להתעדכן וכבר לא נשאר לי כח להגיב, אז אני מבקשת סליחה מראש. אני שמחה יחד אתכן על המשקלים היפים ועל האקרובטים/יות החדשים/ות. מאחלת לכולנו שנה טובה וגמר חתימה טובה, השנה אני צמה למען זיו ולמען המשפחה שלי שיהיו בבית אנרגיות טובות, אחשוב על כולכם ועל כל הילדים שלנו....

קודם כל צום קל ../images/Emo24.gif

ומזל טוב לזיו... גם אנחנו היינו היום בפארק הירקון, איך זה שלא נפגשנו...
בדיוק היום גם חשבתי על מה שכתבת על איך שהם פתאום נהיים בני אדם קטנים ומפתחים לנו מול העיניים. הדר לפני כמה ימים רק התחיל לעמוד והיום הוא כבר מטפס על המדרגות ונעמד על כל דבר (בעיקר שזז....). והכי חשוב - האם את וזיו מגיעים למפגש אצלי?, כי אנחנו מאד מתגעגעים!!!!!!

היי מיכל, גם אנחנו מתגעגעים.

באמת איך זה שלא נפגשנו? אני מטיילת שם מוקדם בבוקר, כידוע לך אנחנו גרים ליד. בפעם הבאה את מוזמנת להתקשר ולבוא. כן, הם גדלים מהר ואולי מהר מדי למרות הכייף, כבר היום אני מתבוננת בערגה בתמונות מלפני חודשיים... אינני בטוחה לגבי המפגש, לאח שלי יש מסיבת הפתעה ליום ההולדת שלו ערב לפני, מדובר במסיבה שמתוכננת עד אור הבוקר, אז נראה איך נתפקד ביום שאחרי. אני באמת רוצה לראות אתכם, לא התראינו יובלות, הגיע הזמן. נשיקות להדר שנראה ממש ילד גדול בתמונות וכנראה באמת כזה אם הוא כבר עומד....

היינו שם לפנות ערב ובחלק של בבלי

בפעם הבאה נלך לאיזור שלך....זה עושה כל כך טוב לנשום אוויר צח מידי פעם ולא צריך לנסוע לגליל בשביל זה. המפגש הוא אחה"צ, אז אולי תספיקו לנוח.....

אפשר לעשות תחרות ריצה??

גמר חתימה טובה יקירתי, ושיעבור הצום במהירות (אני מקווה שהמיזוג דולק).

אנחנו צמים בסגנון הייטק

צמים, משחקים במחשב, גולשים באינטרנט ורואים טלויזיה . היה צום קל!

האח, הידד לזוחל הטרי ../images/Emo45.gif../images/Emo106.gif

הילד הזה פשוט מופלא. נסיך החן והיופי. נשקי אותו בשמנו, ואימרי לו שאנו מצפים לראותו במהרה. מקווה שהצום עבר ללא בעיות.

נירית1

New member
ברכות ל"זחל" החדש

ועכשיו צריך ל"עלות" ברמת החיים כי הוא כבר בטח מגיע לכל מקום

shiranShik

New member
הוא אוטוטו גם יעמוד

את תראי. הרבה יותר מהר ממה שאת חושבת...

למעלה