גם אם יום עבר

גם אם יום עבר../images/Emo65.gif

אומרים, אף פעם לא מאוחר... היום יום הולדת מזל טוב,עפרלה! (אצלנו חוגגים במשך שבוע כל יום הולדת במשפחה,אז קחי איתך את המנהג...) לו יהי ויתגשמו כל חלומותייך....גדולים כקטנים

../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב אישה,שתוסיפי שנים לחיים,וחיים לשנים. עד 120 !

my sunshine

New member
מזל טובבבבבבב

שבוע, יום, חודש... העיקר לחגוג... שיהיה בהצלחה עפרלה, בדרך החדשה, באהבה, בזוגיות, בהגשמה, כל שתבקשי לו יהי

ע פ ר ל ה

New member
תדיגי מותק...

איבדת את השפיות או מה...? עכשיו נזכרתי... ואני מתפקעת מצחוק עם הבטן הכואבת שלי... לפניי מ'ס ימים כשהצצתי שם בתמוניות,ראיתי לך לבושה בגדי חמניה זהבהבה...
לא ככה אני זוכרת לך ! לאן נעלמה ה"שיקיות" ? והשיער? מה זה? עבר עליו מכבש? מה קרה לך בייבי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתתי מצחוק
תחזרי לעצמך, בפקודה!!!

וואט...

דה פאק אר יו טוקינג אבאוט??????????? איזו חמניה? איזה שיער? איזו תמוניה? הייתכן כי צחקת מתוך איזה חלום...או חלילה הזייה פיטרייתית 'שתלטה לך על המיינד?

ע פ ר ל ה

New member
דיי לשחק אותה ראש נצנץ...../images/Emo46.gif

שמה אצל השכנה במפגש... ראיתיתוך... שום פטרייה עלתה לי למיינד...רק הלם מהטעם המחודש ש'לך... עכשיו תזבירי לי מה קרה לך?

תראי...

לא'דעת את מי ראית שם... אבל מאד יכול ליות שמי שראית שם...קוראת גם כאן... ואת...צוחקת על חשבונה... אין לך גבולות? הרי בקלי קלוטו אפשר גם עלייך לצחוק...ולא על דבר אחד... ובכל זאת...מישו צוחק עלייך? לכי תתבגרי קצת...ומעט דרך ארץ לקלוט...גם לא יזיק לך.

אז אולי...

פם הבאה... תשמרי ת'שטויות ש'לך...לבאי ביתך. כאילו מה חשבת? להרביץ פה איזה קטע עלוב על חשבון לא'דעת מי...ולהשאר יבשה? איזה טימטום...בחיי.

למעלה