גם אם זה קשה

mndal

New member
גם אם זה קשה

גם אם היום קשה לכם,ואפילו קשה מאוד. בעתיד כשהילדים שלכם ילכו לבית ספר, ויקבלו השכלה,במקום אמונות טפלות. אז תדעו שזה היה משתלם.

צר לי לאכזב אותך

הילדים שלנו יקבלו הרבה אומנות טלפולת - ואם לא יקבלו, ימציאו לעצמם. מה כל כך רע באומנות טפלות? זה מזכיר לי סיפור ששמעתי כשלמדתי ספרות ופסיכולוגיה (תענוג צרוף;) אישה אחת גדלה את הילד שלה בלי דמיונות: אין מכשפות - כי אין דבר כזה, אין פיות, אין שדים אין אלוהים וכו' לא היה בבית שום דבר אפל או מפחיד. ויום אחד היא נכנסת לחדר שלו ורואה אותו משחק עם - - - השטיח שהיה מפצלת איומה שהילד נלחם בה מלחמת חורמה. אומנה היא צורך יסוד באדם. אין טעם להתכחש לך. ורע יש בכל מקום, גם בבית ספר וגם בהשכלה. ובכלל אני לגמרי נגד לסבול למען הילדים (העתידיים), או הסביבה, או ההורים, או כל מי שהוא לא עצמי. זה שקשה עכשיו זה א לא דבר רע. ב לא אומר שאחר כך יהיה קל יותר. וכאילו שלא חסר דברים שעלולים לקרוא שיהפכו את הכל ללא משתלם בעליל. >ספל חמאה מעדיפה פסימיות<

MAYA20

New member
../images/Emo45.gif

אבל מצד שני, אם כבר סובלים, לא כדאי כבר להאמין שזה טוב למישהו במשהו?

Le Fay

New member
נזכרתי בגננת שקראה לי לשיחה

כי למרבה הזוועה התברר שבתי בת הארבע מאמינה בפיית השיניים: כן, ההיא שמשאירה מתנות תחת הכרית במקום כל שן חלב שנשרה. והכי גרוע, - אמרה הגננת - היא משוכנעת שפיית השיניים זו את!

avidadon

New member
../images/Emo6.gif

אולי הילדה הציצה בפורום וראתה את הניק שלך?

Le Fay

New member
חסכתי לה את זה...../images/Emo3.gif

רק שאלתי אם לדעתה כל מי שהאמין בסנטה קלאוס (או באליהו הנביא) יצא דפוק. מצד שני, אם לוקחים את בוש בתור דוגמא - אולי היא בכל זאת צדקה

rigoletto111

New member
גילוי (על) אליהו!

תגידו לי, איך זה שלגויים יימח שמם יש את סנטה קלאוס שנותן מתנות, ולנו יש רק את אליהו , הגרוג הזה ששותה את היין של כל משפחה שעושים בה ליל סדר, והוא גם כזה חובב סאדיזם שלא יכול להפסיד ברית מילה???

Le Fay

New member
אצלנו הוא השאיר לילדים שקיות אגוזים

חת'כת קמצן. כל שנה פתחתי את הדלת וחיכיתי מחדש לראות אם הפעם הוא יהיה קצת יותר יצירתי. ק-ד-ח-ת. מזל שהיה שם גם אב'שלי שחילק מתנות אפיקומן לכולם בלי שנצטרך לגנוב כלום.

rigoletto111

New member
ההבדל הוא שכשהילדים

החילונים מחליטים שהם מפסיקים להאמין בשדים וברוחות אז ההורים שלהם לא זורקים אותם מהבית בגלל זה.... תקני אותי אם אני טועה!

אוקיי

הנה אני מתקנת חילונים זורקים את הילדים שלהם מהבית מכל מיני סיבות. לא מעט מהם מוצאים את עצמם מתאכסנים במסגרות דתיות. (כי זה עדיף מהרחוב) >ספל חמאה תיקונים ושיפוצים בע"מ<

תודה על העידוד...

אבל באמת אני וכן הרבה מהחברים עשינו את הצעד האמיץ "גם" בשביל ילדינו אבל לא"רק" אני חושב שבראש ובראשונה אני היום נהנה הרבה יותר מאשר בזמנים שהייתי דוס וחרד מפני השם משום שאין דומה חיים בתוך חברה חרדית קיצונית לחיים בתוך ח ו פ ש

למעלה