גל !

ERerERotem

New member
גל !

אני צריכה את ההעתק של העצומה כדי לפרסם אותה... ??? ואני חוששת שאת יכולה לעזור לי

~*~gaL

New member
העתק?

מזתומרת? אני אפתח את העצומה במקום אחר. בינתיים אני חושבת אם לפתוח אותה באתר "עצומה", או באתר אחר בינלאומי, שבו נוכל לבקש מאנשים שבכלל לא גרים בארץ לחתום עליה ויהיו יותר חתימות. לא שווה יותר? ;) נראה..

ERerERotem

New member
../images/Emo6.gif

את הרי עושה את העצומה במחשב לא?? את כותבת אותה במחשב ומפרסמת אותה באינטרנט... נכון?? אז אני צריכה שתשימים אותה בפורום, כדי שכל אחד יוכל לקחת העתק ולפרסם את זה בכל חור. אנחנו גם צריכים לחשוב על אמצעים אחרים... זה לא מספיק רק לפרסם באינטרנט.... גל, לך יש אתר... תוכלי לפרסם את זה שם... אבל את צריכה שזה יהיה גדול ושכולם ישימו לב לזה ויבינו למה כ"כ חשוב לחתום על זה.... אוייי אבל באתר שלך הוא באנגלית נכון? לא נכנסים לשם רק ישראלים.... טוב. אולי את יכולה להשיג חתימות לא קשורות !
הרי זה למען מטרה טובה !!! צריכים לחשוב על עוד דברים.... חייבים למצוא דרך.... אולי נוכל לפרסם את זה באיזה מקום? לא אתר של אי.אר או משהו כזה.... משהו שהרבה אנשים נכנסים אליו... .... בטח עולה כסף לפרסם מודעות באתרים כאלה... טוב, אני כבר לא יודעת מה לעשות התבלבלתי ובלבלתי את עצמי! תעזרי לי?

~*~gaL

New member
את מתכוונת..

..עצומה שבה אני אסתובב ברחוב ואלך לאנשים.. "סליחה אדוני, אתה מוכן לחתום לי על זה?" וכו´ וכו´? חחחחחחחחח... לא נראה לי שאני אעשה את זה... רק דרך האינטרנט.. יש אתרים מיוחדים לזה - של עצומות. אפשר להפיץ את זה בכל מיני אתרים. האתר שלי דווקא כן בעברית, ואני אוכל לשים לינק משם לעצומה, ברור. רק שהוא לא אתר מפורסם בכלל.. מי נכנס אליו? תראי, יש את הפורומים בתפוז, יש את נענע, יש את וואלה, ערוץ 3, ערוץ 4, ביפ, יש ICQ, אפשר לפרסם את זה.

ERerERotem

New member
טוב....

אבל את לא יכולה ללכת לאנשים ופשוט להשאיר להם הודעות באתרים.... רוב החושבים בינינו יחשבו על תמורה קטנה... בואי נגיד... כסף? לא יתנו לנו לפרסם בחינם... ולי אין בעיה לשלם... הכל בשביל אי.אר... אבל...

ERerERotem

New member
עוד לא ענית לי על השאלה...

איך מחתימים ילדים דרך האינטרנט? צריך שם ושם משפחה? אממממ... עוד משהו? כי יש לי כבר מישהי.... בינתיים רק אחת. בינתיים. וחוץ מזה אני רוצה לדעת איך שולחים מכתבים לערוץ שלוש.... חי חי חי.... אותי הם כבר ישמעו! תעני לי מהר! Love ya!

ERerERotem

New member
אז מה עושים?

אני נותנת לך שמות? או שאני הולכת לאתרים האלו לבד... גל, גלו´ש, גלוצ´קה מותק, דברי, תכתבי... אני צריכה פרטים... אני מקווה שאני לא משגעת אותך
מאוד מקווה.... אני צריכה לדעת איפה הרשימה של החותמים (על העצומה) שלנו עומדת. אני צריכה לדעת איך עושים את כל התהליך הזה.... אז יאללה... אל תתעצלי... תעשי את זה בשביל אי.אר, תתקתקי כמה שורות טובות במקלדת.... אני רוצה להבין ולדעת ה-כ-ל ! אני רוצה שזה יעבוד את יודעת
מאוד רוצה...
love ya!!! still!

למעלה