גל של פריצות!!

malaki

New member
גל של פריצות!!

אני גר במושבה קטנה באיזור המרכז. אני גובל עם פרדס ישן וממנו בחודש האחרון אנו סובלים מעשרות ניסיונות של פריצות וגניבות. מחר בבוקר יום ד' אני מתכוון לגשת ולהתנדב למשמר האזרחי (אני בכיתה יא') והייתי מעוניין לדעת מה האפשרויות שמותרות לי לטיפול בנושא שכזה הכוונה מה עומד לרשותי בזמן מרדף או אבטחת האיזור והאם מותר לי לבקש הצבה בשורת הבתים בה אני גר ובה מתרחש גל הגניבות...תודה לכולם...וחג שמח...

מתנדב

New member
malaki, יש במשמר האזרחי יחידה

שנקראת משמר השכונות, אתה תוכל לעיין גם בשאלות הנפוצות שהיה כאן אירוח בזמנו עם עמוס בר, והוא כתב שהוא בעצמו גם מתנדב במשמר השכונות בעיר היכן שהוא גר, כדאי שתברר בבסיס אצלכם, ותוכלו להתנדב ולעשות משמרות בלילות ואז להפחית את גל הפריצות... בהצלחה.

malaki

New member
סבבה

כבר נירשמתי וצריכים לאשר לי תוך שבועיים...

malaki

לדעתי תצטרף לחבר'ה של משמר השכונה תעשה נוכחות עם כחול וכדומה למרות שזה ימניך את המצב של הפריצות אבל אתה יודע העיקר הכוונה..

malaki

New member
אוקי אז..

אני לא יודע אם יש אצלנו משמר השכונה - אני גר במזכרת בתיה - אני יודע שאצלנו יש רק משמר. בכל מקרה אני מציב מצלמה מהחלון בחדר שלי בתקווה לתפוס את הפורציפ בפעילות ויש לי כמה טריקים משלי למרות שהם די ילדותים...עשיתי כמה בורות שאפשר ליפול אליהם והם מכוסים בבד לבן ועליו עוד חול ככה שגם באור יום לא ניתן לזהות את זה...יש לי גם בפרדס שם ביקתה נטושה כזו שאני יכול לחכות להם שם כי הם באים מהכיוון השני אני רק מחכה שכבר אני יקבל תשובה חיובית ואני ינסה לשכנע את המשמר לבוא ולעזור כאן...

rmpardes

New member
אני מאוד מקווה שאתה צוחק

עשית בורות?!? ראית יותר מדי סרטים אחי... ואם יפלו בזה אזרחים תמימים? תצטרף למשמר האזרחי ותלמד מאנשים שמנוסים בזה איך מונעים פריצות. בורות מכוסים בד הם לא הדרך... וגם לתפוס אותם בעצמך לא נשמע לי רעיון מי יודע מה. תחכה להם בבקתה, תתפוס אותם, הם ישלפו סכין או אקדח ומה תעשה?

guya72

New member
סופך להסתבך

אומנם רצונך לפתור ולסיים את גל הפריצות בשכונתכם ראוי להערכה, אבל (!!) אם תשתמש במסגרת ההתנדבות במשטרה כדי לפתור בעיות אישיות ללא אישור מראש מן המפקדים שלך - סופך להסתבך בצרות !! בהתחלה זהו נסיון לתפוס פורצים, ומה ההמשך ?? גם אל תשכח - אם חס וחלילה תפגע בעת נסיון לתפוס את הפורצים, המשטרה ישר תתנער מאחריות אליך, וזאת מאחר ולא פעלת לפי הנחיות המפקדים שלך !! לטובתך עדיף כי תכסה את הבורות, ואת המשמרות במשא"ז תנצל למטרות אחרות, גם אם פחות חשובות בעיניך.

malaki

New member
האמת שחשבתי גם על זה...

דבר ראשון בביתה אני לא יחכה להם לבד כי אני יפחד לבד... ולגביי האזרחים התמימים לא עוברים שם ואם כבר עוברים אז זה אנשים שמודעים לבורות ולמיקום שלהם. אני יודע שזה נשמע כאילו אני הוזה אבל תאמין לי שזה יעבוד בכל מקרה אני מציב מצלמה כל לילה שמצלמת את השביל ואני מקווה שהם ילמדו את הלקח שלהם. שוב לגביי הבקתה אז צודק יש סיכון בכך שאני יארוב להם שם אבל ני מקווה לשכנע את המפקד/ת כאן שכן יעשו משהו ולפחות יסיירו באיזור הפרדס כי משם הם מגיעים.

מתנדב

New member
אני מציע לך מה שכבר הצעתי לך

כמה הודעות לפני זה תתנדב למשמר השכונות, ואז תוכל לסייר ולשמור על האזור שלכם, לגבי הבורות זה לא חוקי, ואם חלילה אותו פורץ ינזק מהבורות האלו אתה תשא באחריות, אינני מציע לך לעשות זאת, לגבי המצלמה זה בהחלט חוקי, ואתה יכול לצלם את האזור 24 שעות, אין שום בעיה עם זה, כמובן אם אתה שומר את התמונות ואתה התסריט אצלך ולא מפרסם את זה, כי פרסום תמונות של חשודים זה רק המשטרה יכולה לעשות...

למעלה