גל של מצבי רוח

ginger lemon

New member
גל של מצבי רוח

הרשו לי בבקשה להוציא קיטור, אבל ידעתי שהכדורי פרובירה האלו פשוט יישגעו אותי..
אני עצבנית כל היום ועם פתיל קצר, רבתי עם בעלי ועם אמא שלי על די שטויות ממש.. ומעבר לעצבנות, נפלה עליי כזאת תחושה של עצבות ופסימיות שמפחידה אותי. כולל המחשבה המפחידה עוד יותר, שגם בהריון ההורמונים יגרמו לי להרגיש דיכאון כזה. אני עכשיו יושבת בבית ובוכה בלי שום סיבה.. מעבר לסיבות "הרגילות" שלאחרים יש כבר חיים מסודרים, עבודה טובה וילדים מאושרים, שזה סתם שטויות כי אני בסך הכול מרוצה מהבחירות שלי וברור לי שאלו מחשבות מכלילות ומטעות, רק שאני משום מה לא מצליחה לנער אותן או להתעלם מהן.
זה בטוח בהשפעת הכדור, פעם קודמת שזה קרה לכמה ימים זה גם היה מתי שלקחתי פרובירה. לפחות אני לא אתלבט עוד בחודשי הפסקה בין טיפולים, אבחר בעתיד רק בגלולות..

ולשאלה הפרקטית, יש מצב שאפשר להוריד מינון לכדור פרובירה אחד ליום, במקום שניים? או להחליף לכדור אחר תוך כדי? (פרימולוט,גלולות אחרות?) אני לא יכולה להרגיש ככה עוד 8 ימים.. פשוט אין מצב
:(

אוי מותק...

מחבקת אותך חזק!
מזדהה עם מה שכתבת...
זה קרה לי בול - עם גלולות הגינרה!!! בול!!!
הייתי בסבב ארוך, עשינו "ריסטרט" לכל המערכת כי הכל השתבש לי מגירוי יתר... והגינרה שיבשה לי את החיים

הייתי כל הזמן עם "פתיל קצר"
ובחיי שאני אדם נחמד ורגוע
לא זיהו אותי... אני לא זיהיתי את עצמי. הבטתי במראה ותהיתי מי זו האישה הזו שכל הזמן עצבנית ועם שיער מחושמל (השיער ממש היה מחושמל!)... צפרתי לאנשים בכביש והייתי ממש חסרת סבלנות! לא אשכח שהגעתי לרופא שלי והוא היה בשוק ממני חחח... שאל איפה הבחורה הנחמדה שהוא מכיר
ואז הוא ישר החליף לי את הגלולות למשהו חלש יותר יחסית (פמינט).
אז נראה לי שאת בהחלט יכולה לבקש מהרופא משהו אחר שיותר יתאים לך.
מחזיקה לך אצבעות לסבב משמח ומוצלח, אמן!!!

ginger lemon

New member
מתוקית

ממש חיממת לי את הלב!

אני אתקשר מחר למרפאה ואבקש להחליף

תודה רבה ואמן שיהיה הסיבוב המנצח :)

בלונד23

New member
אני רק יכולה לומר לך

שכשתהיי בהיריון, ב"ה בקרוב, סביר שלא תחושי כך אלא אושר רב.
כנראה אלו לא אותם הורמונים. עם גלולות למשל הרגשתי עצובה, ועצבנית, אבל בהיריון הייתי בעננים (חוץ מהדאגות כמובן לפני בדיקות חשובות וכו'). אין לזה קשר למצבי רוח שנוצרים ע"י הורמונים סינטטיים. כשזה הדבר האמיתי בצירוף הציפייה וההתכוננות לתינוק - הכול שונה ואין עצבנות.

אני לא מכירה את הפרובירה

אבל כן מגירה את גלי המצב רוח, גם אלו שמפחידים אותי ממש,
מה שאני עושה, זה לעצור לרגע, ולנשום עמוק, פשוט לנשום כמה נשימות,
ולהזכיר לעצמי שיש בתוך הגוף שלי הרבה הורמונים שמחרפנים אותי,
ולנסות לבודד כמה הדברים באמת מעצבנים, והיו מעצבנים גם במצב אחר,
וכמה ההורמונים מוסיפים. לנשום עמוק, ומקלחות ארוכות.
ולקוות השהגל יעבור מהר.
&nbsp
(תתנחמי, את לפחות לא מקבלת גם גל זיעה אדיר על הדרך, זה בכלל מוציא מהדעת,
למרות שאם אני חשה נכון, הפיורגון קצת איזן את הגלים האלו).
&nbsp
&nbsp

ginger lemon

New member
תודה

האמת שעזר לי מאוד לכתוב פה אתמול.
גם הכתיבה עצמה וגם התגובות..
אתן נהדרות!

למעלה