גל שלום

kikona126

New member
גל שלום

איזה יופי אתר שמדבר על משמעות השם לפי הקבלה. (ואני חייבת לציין שלא ראיתי על אבולעפיה בהודעת מנהל, ואת זה אני אוהבת
, יותר אוהבת את הפרשנויות של האר"י
) אני אציין קודם שגם אני קצת עוסקת באותיות לפי הקבלה, אבל ניראה לי שלא באותה הדרך שלך, אני יותר עוסקת בכיווני אוויר (כניסה ויציאת אוויר) שזה עיסוק שהוא דיי שטחי. רציתי לברר משהו בקשר לשם שלי, קוראים לי אדית (edith) (ללא דגש על ה- א' - כלומר אדית ולא אדית, עם הפרדה בין הא' לשאר השם) יש לי שם חיבה, שם שנתתי לעצמי כשהייתי קטנה ולא אהבתי את השם שלי (בערך בגיל שנתיים שלוש) והשם הוא קיקי (kiki) החלטתי לאחרונה להשאיר את השם קיקי מאחור מאחר והוא מסמל את הילדה שבי. מה דעתך בנושא? . שם מלא [שם פרטי מנוקד]. - ציינתי למעלה 2. שמות הורים. - הלנה וג'ק לעיתים אזדקק גם לתאריך הלידה, אך במידה וכך יהיה אבקש זאת בעצמי. - 12.6.84 אשמח לתשובתך בנושא. ואם אני לא טועה זהו פורום חדש, אז שיהיה בהצלחה
אדית

גל סופר

New member
אני דווקא נורא קשור לרב אבולעפיה ../images/Emo13.gif

אני לא הזכרתי אותו כאן כי אינני חושב שבספריו הרב מדבר על משמעות שמות בני האדם, אלא על משמעות שמות אלהים. מבחינה עקרונית, אני מאוד קשור לתורתו, והיא משפיעה עליי המון בחיי היום יום. כשאת מדברת על כיווני אוויר, האם את מתכוונת לאופן הפתיחות של האות? ובכל אופן, אשאלה ממך... מניין השם "אדית"? ז"א, מי העניק לך אותו? אמא? אבא? אחים?... במידה ונדע זאת, נוכל גם לראות לאן "הנהר זורם"...
תודה על האיחולים
שבוע טוב

kikona126

New member
את השם אדית

אמא בחרה, היא אהבה את הצליל שלו. את השם קיקי אני נתתי לעצמי כשהייתי קטנה. כן, שאני מדברת על כיווני אוויר אני מדברת על אופן הפתיחות של האותיות (כמו הדוגמא הנפוצה - במילה - בראשית - למה המילה ראשית מתיחלה באות ב' שהיא סגורה מלמעלה למטה ומהצד? כלומר היה משהו לפני כן... (ומפה ההסתכלות עוד רבה, על כל שאר האותיות וההשפעה של הפתיחות והסגירות שלהן אחת על השניה) נכון לא חשבתי על מה שאמרת על אבולעפיה. זה נכון, באמת את המדיטציה של האותיות אני עושה לפי הפרמידה שלו... (פרמידה של הם הוויה) יש לך במקרה את המשמעויות של כל שם הע"ב? זה כבר הרבה זמן שאני מחפשת ולא רוצה סתם למצוא משהו באינטרנט שלא יהיה נכון. מדיטציה של השם הויה מאוד עוזרת לי לריכוז. המשך שבוע נהדר!
אדית

גל סופר

New member
ובכן... ../images/Emo13.gif

החלטתך הייתה נכונה. היה עלייך להשאיר את "קיקי" מאחור, היא תקופת הילדות. בעניין שם ע"ב. את יכולה למצוא רשימה שלמה ב"רזיאל המלאך", ופרשנות ארוכה יותר ב"שורשי השמות" לרמ"ז. בהצלחה

kikona126

New member
תודה

יש לך אתר מומלץ? (עדיף יותר בשביל הריבוי וההשואה)

למעלה