גל ערב טוב

אנגלה3

New member
גל ערב טוב

ממש ממש מעניין לקרוא כאן - תודה. רציתי לקבל תשובה על שמי : אנג'לה (נולדתי בברה"מ), שם משפחה: נחום (נישואים שניים) שם האב: אלכסנדר, שם האם: ריבה (רבקה) ז"ל. תאריך לידה 04/08/73. כמו כן, אשמח אם תוכל לומר לי על בני הבכור : אלמוג אודי, שם משפחה: קובי שם האב שלומי, תאריך לידה 05/11/96 תודה מראש.

גל סופר

New member
היי אנג'לה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
יש לך שם יפה, זה א'. אני נוטה להאמין שהוא הגיע מהמילה ANGEL- מלאך. ואכן, רוחניות בשם הזה קיימת בשפע, גם באותיות העבריות וגם באותיות הלועזיות. קיימת פתיחות, נתינה רבה וגם כשכועסים הנתינה איננה מפסיקה. יש בך סקרנות ממש אין סופית, והחיבור שלך לבית ולמסגרת נורא נחוץ בשבילך, על אף שאת אוהבת לקבל החלטות בעצמך. בעניין הילד... הוא צעיר מדיי מכדי לדבר עליו

אנגלה3

New member
גל תודה רבה

הניתוח שלך מדהים, צדקת ובעיקר בעניין ההחלטות
. בעניין הילד, הייתי מאוד סקרנית בגלל המצב המשפחתי (כמו שכתבתי, אני נשואה שנית ואלמוג הוא מנישואי הראשונים) - תודה בכל אופן. אשמח אם תוכל לרשום לי על בעלי - שמו אורן נחום, תאריך לידה 10/7/65 שם האמא - סימון, שם האבא אברהם (כולם קוראים לו אבי). הוא סקרן לדעת בעיקר בנושא העבודה ותחומי עיסוק. שוב תודה אנג'לה.

אנגלה3

New member
דרך אגב, לגבי שמי - כל הזמן

מנסים לשכנע אותי לעברת אותו, כי הוא שם לועזי - אני ממש לא רוצה אני מרגישה מאוד מחוברת לשם שלי, מה דעתך?

גל סופר

New member
בנוגע לאורן ../images/Emo13.gif

בעניין העיסוק- עיסוקים טכניים יתאימו לו, ויכולת התקשורת שלו יכולה להוסיף. תיווך, מקצועות בהם יש עניין של פתירת בעיות, גישור וכדו'. בהצלחה.

למעלה