ג'ל טבעי שעזר לי!

adamgot6

New member
ג'ל טבעי שעזר לי!

אהלן אנשים יקרים,
שמי אדם גוטליב, בן 27.
זו הודעה חיובית ואופטימית.
שנים על גבי שנים מתמודד עם בעיות רפואיות כתוצאה מרשלנות רפואית ופגיעה במערכת העצבים ההיקפית, הסימפתטית.
התופעות לוואי שאני מתמודד איתן הן בעיות של ויסות טמפרטורה, עקצוצים, בעיות שינה, כאבי שרירים, בעיות במערכת העיכול, קצב לב איטי ועוד ועוד.
ניסיתי הכל, רופאים, טיפולים, רפואה סינית, מדיטציה ואפילו נסעתי לטיפול יקר מאוד בארה"ב(65,000 שקל!!)
שום דבר לא הועיל ולא עזר.
יש לי 40 אחוז נכות פיזית בביטוח לאומי.
בחצי שנה האחרונה קרה שינוי מהותי.
הכרתי הומאופת הודי מקסים, לקשיט, בטיול במזרח, הבחור הזה מצא תרכובת של מספר חומרים טבעיים שאותם הרכיב שכוללת:
גופרית, חנקן דו חמצני, תמצית עלי מרווה, תמצית מעץ אקליפטוס, b12 ועוד מספר רכיבים שאותם הוא לא הסכים לחשוף.
מאז שהתחלתי להשתמש בג'ל שהוא הכין(החומר מגיע בצורת ג'ל), התחלתי לאכול בצורה מאוזנת ועשיתי ספורט המצב שלי השתפר ב60 אחוז וזה מדהים ומרגש.
לספורט ולתזונה יש מרכיב מהותי בשיקום הגוף ובהקלה על כאבים אבל החומר של ההומאופת היה,עדיין וכנראה יישאר שנים ארוכות הסיבה העיקרית לשיפור במצבי.
בפועל מורחים את הג'ל הזה 4-5 סנטימטר מעל האזור הכואב, החומר הזה חודר לעור ומזרים את הדם באזור הכאב מה שעוזר לשיכוך הכאבים. מעבר לכך יש לו המון סגולות רפואיות כמו הרבה חומרים טבעיים אחרים.
לאחר 20-30 דקות מורידים את החומר עם מגבת וזהו. מעבר לכך יש לו היכולת לשפר את התפקוד של כמעט כל איבר בגוף.
יש 3 תופעות לוואי שכיחות מאוד אבל ממש נסבלות:
בחצי שעה שהחומר על האזור הכואב אולי תרגישו עקצוצים באזור המריחה, שהאזור הזה מעט חם מהרגיל אבל זה יעבור חצי שעה אחר המריחה.
תופעת לוואי נוספת היא שזה יכול לגרום לאנשים מסוימים ריח גוף לא טוב אבל זה מאוד אינדבדואלי.
לקשיט טוען שהג'ל הזה יכול להקל על פיברומיאלגיה, כאבי ברכיים, כאבי גב, נימולים ועקצוצים בגפיים כתוצאה מפגיעה עצבית, כאבי שרירים וחולשה, פריצת דיסק, ואפילו לכאבים אחרי כימותרפיה(אני סקפטי לגבי האחרון).
מניסיוני זה עזר לכאבים תמידיים במהלך היום אבל אני לא יודע מה תהיה ההשפעה על חולים אחרים כי כל גוף הוא שונה.
אחרי כמה חודשים של שימוש בג'ל הרגשתי שאני חייב איכשהו לעזור לכמה אנשים ושלפחות ינסו את התרכובת.
דיברתי עם לקשיט, והוא אמר שהוא יכול אולי להפיק ולשלוח 15 קופסאות קטנות של 4oz, לא הרבה אבל גם משהו.
אני מתכוון לשלוח את ההודעה הזו ב3-4 פורומים רלוונטים כדי לעזור.
כרגע אני מחכה למשלוח של 2 קופסאות 4oz שמתועדות להגיע בשבוע וחצי הקרובים.
אם יש חולה שמעוניין לנסות את הג'ל שלי (2-3 פעמים כבר אפשר לדעת אם זה עוזר ומקל או לא)
ולהימנע מלהוציא כספים מיותרים אז זה אפשרי.
הבחור שיצר את זה מודע לעובדה שהוא יושב על מכרה זהב אז הוא מוכר את זה ביוקר לצערי.
קופסא של 4oz כולל משלוח עולה לי קרוב ל400 שקלים ולרוב מספיקה ל45-60 ימים.
זה המייל שלי במידה ואתם רוצים לדבר איתי [email protected].
לאנשים חולים יש נטייה להיות סקפטים, עברנו מלא, רופאים, תרופות, בדיקות ועוד בדיקות, כדורים טבעיים ולא טבעיים..אם אתם תוהים מה יוצא לי מזה? מעבר לרצון הבסיסי לעזור לאנשים שסובלים יום יום אני גם אקבל את הג'ל הזה בחינם:)
שתהיה לכולם שנה טובה, קלה יותר מהקודמת ומלאה בהתפתחות והגשמה עצמית.

נ.ב
תפסיקו לאכול גלוטן במיידי!

kashatit1

New member
מבחינת הרכיבים לא יתכן שחנקן דו חמצני הוא רכיב כי הוא גז

בטמפרטורת החדר וברגע שתפתח קפסולה שמכילה את זה הוא יתאדה.
יותר מזה, קרא על כך בערך 'חנקן חמצני' מתוך ויקיפדיה המשווה גז זה לחנקן דו חמצני שעליו כתבת וחמצן דו חנקני שהוא חומר הרדמה וגז חממה. על כן אני חושבת שמדובר בפלסבו במקרה הטוב ושרלטנות במקרה הגרוע.
בנוסף על פי התיאור שלך אין הקלה מוחלטת בכאבים.
לגבי הפסקה של אכילה של גלוטן אני מסכימה עבור מי שיש לו בעיות עיכול ובעיות נוספות של תגובות אלרגיות כמו אצלי, שזה הוסיף הקלה אבל ממה שאני רואה אצלי בכל זאת לא קשור לפיברומיאלגיה.

https://he.wikipedia.org/wiki/חנקן_חמצני

jaffainvestor

New member
אני נוטה מאוד להסכים איתך.

במיוחד כשאני שומע את המילה "הומאופתיה", שזה RED LIGHT ענק מבחינתי המעיד על, כפי שכתבת, פלסיבו יקר ושרלטנים.

תרגיל קטן

קפדו את שתי האותיות הראשונות משמו של המטפל ההודי (לקשיט) הוסיפו את המילה "בול" ומה קיבלתם? בקיצור זו דעתי על ג'ל הפלא המופלא. נ.ב. הוראות המריחה פשוט מופלאות, כי אצל רובנו "4-5 סנטימטר מעל אזור הכאב" כבר נמצא איזור כאב חדש וחולה פיברו שלא חווה את זה על בשרו? נו שוין. בקיצור הישמרו לנפשותיכם
&nbsp

jaffainvestor

New member
כמה טוב שאנחנו מצליחים לשמור על חוש ההומור!!

למעלה