גל |חלב||מיוחדת|

Charmed 4ever.

New member
גל |חלב||מיוחדת|

אם אתה רוצה להתייחס אליי כמו אל אוייבת שיהיה לך בסבבה. אבל אל תייחס לעצמך חשיבות של הידיד הכי טוב שלי אם אתה מתכוון להתייחס אליי כמו שהתייחסת עכשיו בטלפון. ונדב - אני לא מציעה לך ואפילו אוסרת עליך להגיב להודעה הזו או לכל אחת אחרת בשרשור.

Charmed 4ever.

New member
כן, וגל |חלב||מיוחדת|

אם אתה מגיב להודעה הזו במילה "וואבה" או "וואטאבר" - עדיף שלא תגיב בכלל.

Charmed Gal

New member
ניצן../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

דבר ראשון, אני אתחיל מזה שאני בכלל לא מבין את פשר ההודעה. אני לא מבין מה היא קשורה לפה. זה פשוט לשטוף את הכביסה המלוכלכת שלנו בפומבי. אני לא מבין מה הויכוח שלנו קשור לכל הפורום. על אחת כמה וכמה שאת יודעת שאני לא אכתוב פה למה את מעצבנת אותי כי זה יגרור המון תגובות ורעש, ובין היתר, תגובות מהאדם שביקשת ממנו לא להגיב לשירשור, ועד כמה שהיינו רוצים שזה יהיה אפשרי, זה פורום חופשי ויש לו זכות להגיב. ואת, וכל שאר האנשים פה, אל תתיחסו אלי כאל חברים שלי אם אתם מתעקשים להיות מעצבנים, מניאקים ולא חברים תומכים כמו שאתם עכשיו. תודה.

Charmed 4ever.

New member
אבל |חלב||מיוחדת|

אני לא מבינה מה לא תומך באיך שאני מתנהגת. ולא מבינה גם למה אתה חושב שאם אתה תגיד לי שלא אכפת לך אם כואב לי הגרון ואני לא יכולה לדבר שאני אחשוב שאכפת לך ממני. אתה מחשיב אותי כאוייבת ויודע שאני לא. ואני לא ביקשתי ממך להגיד למה אני מעצבנת. רק שתתייחס אליי כאל ידידה ולא כאוייבת כי זה פוגע.

Charmed Gal

New member
יופי לך.../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אני מאד מצטער שאת נפגעת לך, אבל גם חברים מניאקים ולא תומכים זה דבר פוגע. צר לי לבשר לך... ואם את רוצה פירוט למה את מעצבנת אותי, אני יכול פשוט להעתיק לך שיחה שלי עם תום בפרטי, בהנחה שלא אפכת לו... ולא צריך להיות אכפת לו.
אבל את זה אני לא אכתוב פה. אני יכול לכתוב לך בפרטי במירק/אי סי קיו/מסר... לא פה. ואת בחרת את המילה אוייבת. לא אני. אם הבחירה הייתה בין אוייבת לידידה, הבחירה הייתה אוייבת. ושוב, את לא אוייבת, את פשוט מתנהגת כמו אחת כזו. אני יודע שאת לא, כי זה שאת טורח להתערב בכלל ושזה משנה לך זה מועיד על ידידות, אבל הגישה שלך והתגובות שלך היו תגובות לא של חבר, אלא של אויב.

Lettuce Girl

New member
../images/Emo15.gif

קראתי שתי הודעות ברשור, ורק באתי לחזק את גל בעניין אחד - אל תתלו את הכביסה המלוכלכת שלכם בפומבי... יש הרבה דרכים ומקומות לנהל בהם את הריבים/ויכוחים/מה-שזה-לא-יהיה האלה.

למעלה