גל הכבוד

גל הכבוד

היי מאיה, האמת היא שזה קצת מביך אותי לכתוב בכזה פורום, אני לא מעריץ ואף פעם לא גלשתי באתרים כאלו, אני בעצמי אומן צעיר בתחילת דרכו, סיימתי לימודי תאטרון בתלמה ילין וממש לא מזמן השתחררתי מלהקה צבאית(למען האמת יצא לנו להופיע במספר הפקות טלויזיונית ביחד במהלך השנתיים האחרונים). בעוד כחודשיים אני נוסע לברודווי ללימודי משחק מתקדמים, זה בהחלט לא היה קל להחליט ככה פשוט לעזוב את כולם, אבל האהבה שלי לאומנות גדולה הרבה יותר ממני. הסיבה שהחלטתי לכתוב לך היא מכיוון שקראתי את הכתבה לגבי הסכסוך שלך ופשוט בער לי להגיד לך את הדברים הבאים: קודם כל האמת שנובעת מהדברים שלך פשוט נשפכת החוצה, אין איש שיקרא את הדברים שאת אומרת ויחשוב ולו לרגע שזה סתם, המאבק שלך הוא נכון וערכי! לא שאין ערך לדברים שעשית, אבל בהחלט בסופו של דבר אומן צריך להרגיש שלם עם מה שהוא עושה אחרת אין בזה אמת את תותחית, למרות שאני באמת חושב שהביצוע שלי ליידישע יותר טוב :), בשם כל מי שנוגע בתחום אני רוצה לחזק את ידך! את לא מקור פרנסה, את בן אדם עם נשמה ומתת אל לבטא עצמך דרך השירה. המתנה שקיבלת מאלוהים היא לא מתנה שיש לקחת כמובן מאליו, זה משהו מיוחד שצריך להעריך כל שניה בחיים, ובטח לשום רוברטוים למיניהם אין לא את הזכות ולא את היכולת לשעבד למטרות אגואיסאיות!, אני יודע שזה הרבה מעבר למה שנהוג לכתוב בכאלה פורומים, אבל אם תרצי להיפגש, אני אשמח.

urimz5

New member
יש פה מן השחצנות

נחמד מצידך שאתה מוכן להיפגש עם מאיה...אבל אין ספק שברוב הדברים אתה צודק למדי.. שתהיה לך הצלחה..

nitzangro2

New member
וואי אתה לא יודע איך אתה צודק..

כל מילה ומילה.. אני מאחלת לך בהצלחה!!! הכי שאפשר.. מכול הלב!! שתתקדם ותצליח בכול מה שאתה נוגע בו...:)

ofer124

New member
חחחחחחחחחח..

טוב שאני לא נקרע כאן, אמנם כל מה שאמרת כתוב בצורה נאותה, ולא נדבר על כמה שזה נכון אבל.. "אם תרצי להפגש, אני אשמח"- בחורצ'יק, צא מהבועה, ומהסרט שאתה חי בו... זה הדבר היחידי שרציתי להגיד. חח זה פשוט מצחיק אותי, שאנשים משוכנעים שוואלה הם יפגשו את מאיה בוסקילה סתם ככה... כי פשוט בא להם. נ.ב.- מאיה המושלמת. ^_^

עופר-תקרא את זה

היי עופר, אני חורג ממנהגי ועונה לך. בן אדם- אתה גולש בפורום מעריצים ואתה מדבר על זה שאני חי בסרט, ברצינות בן אדם תקנה חיים. בשמחה שכולם יקראו את מה שכתבתי למאיה, זה פורום פתוח. אבל אל תשכח שמה שכתבתי כתבתי כאומן ומופנה אליה ישירות.

ofer124

New member
תגובה ל"כל הכבודד"

דבר ראשון שיש לי להגיד לך: אם כל הכבוד גם אתה גולש בפורום מעריצים אם אני לא טועה. אז יוצא איכשהוא שגם אתה חי בסרט. זה שאני גולש בפורום של מאיה, לא אומר שומדבר על חיי, או על זה שאני חסר חיים, היא אומנית שאני מאוד אוהב, ולכן מרגיש צורך לדבר עם עוד אנשים שאוהבים אותה ולקרוא עליה חומר... אין קשר ממש בין הדברים. אם אתה כל כך בטוח שוואלה היא תיפגש איתך אז למה אתה פשוט לא פונה אליה באופן פרטי ואישי?! למה כל העולם צריך לקרוא את זה? עוד פרט קטן, זה שאתה אומן, לא אומר שאני לא אומן, וכן אני אומן בפני עצמי (סתם כי התחלתי לדבר על זה- אני רקדן)... מה הקשר בכלל למה שאני עושה בחיים? זה לא ברור לי... מה שרציתי פשוט להגיד, שיצא אמנם בצורה מעט בוטה, שתאמין לי חצי מדינה רוצה לפגוש את מאיה, וזה מצחיק לקרוא מישהו שאומר "אם את רוצה אפשר להפגש" טוב שאתה לא עושה לה טובה וזהו... לא פשוט לפגוש אומנית בסדר גודל כזה, אתה יודע. כמו שאמרתי קודם, אני בטוח שהצעות לפגישות עם מאיה, עם אומן ברמתך, יכלת לעשות באופן פרטי ולא בפורום בצורה פומבית שכזאת. גם אני לא אוהב את האווירה המנשאת הזאת שכתבת את המכתב שלך "גמרתי תלמה בלה בלה" את מי זה בכלל מעניין?!?!..

ofer124

New member
משהו קטנטן.

אם זה כל כך חריגה מהגבולות שלך, ומרגיש לך רמה נמוכה, אז למה אתה כותב בפורום!? אתה כעת סתם איש שכותב, ולא "אומן לאומן" אל תרגיש רמה מעל כולם. בכלל אל תעשה טובה לאף אחד שאתה כותב כאן.

למעלה