גלשן BIC גודל "7 '6

tn1971

New member
גלשן BIC גודל "7 '6

מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת עד כמה שהבנתי הוא עמיד מאוד מכיוון שהוא מצופה בחומר פלסטי בנוסף כושר ציפה מאוד גבוה תכל'ס אני מחפש funboard והבנתי שלגלשן הזה יש תכונות מאוד דומות

Black Soul Om

New member
אחי תן עוד קצת פרטים עליו...

רוחב יעזור שייפר ( השייפר הוא: Gérard Dabbadie ?) ואם זה הסדרה של טכנולוגית ASC בקיצור אחי אם תגיד לי מי השייפר אני ועוד הרבה נוכל לעזור לך בצורה מועילה יותר
תעשה חיים

tn1971

New member
אחי דבר ראשון תודה

הפרטים גובה 7' 6" רוחב 20.75" עובי 2.3" השייפר Gerard Dabbdie כפי שאמרת הגולש
בן 35 1.77 75 ק"ג - מחפש משהו עם כושר ציפה טוב שאוכל לגלוש גם כשהים נמוך הגלשן עושה רושם שיענה לצרכים וגם המחיר שווה, הוצאתי אותו במכרז של המדינה ב1000ש"ח עדיין לא קיבלתי ורציתי לדעת את חוות דעתכם אם הוא יתאים לצרכים שלי, להזכירך חיפשתי גלשן עם תכונות של funboard המון תודה צחי

cyb3rmaniak

New member
יש סיבה למה לא הלכת על longboard?

הגלשן שתיארת באמת דומה למימדים של פאנבורד. אם הייתי ממליץ לך על גלשן קצר שיהיה לך סבבה הייתי ממליץ על 1.90 בערך, והגלשן הזה כמעת מגיע ל- 2 מטר והוא עבה בטירוף. בטח שהוא מתאים. גם לגלים קטנים. תתחדש :)

tn1971

New member
שיקולי תקציב

יחסית לזמן הפנוי שיש לי לא רציתי להשקיע יותר מדי יאללה שיגיע כבר, מת לגלוש בכל מקרה אני נמצא לא מעט באוסטרליה במסגרת עבודתי, אני כנראה אקנה שם פאנבורד משומש, שיהיה לי אחרי שאשתפשף קצת. אפשר להשיג שם ב100$

cyb3rmaniak

New member
טוב, חייבים לאהוב את המחירים בארץ.

פשששש. תהנה לך. הייתי ממליץ לך גם להתיעץ שם עם גולש מקומי או שייפר... יכול להיות שדווקא שם יתאים לך longboard יותר. הוא גם ידע איזה גלשן יתאים לך לגלים שם יותר טוב מכל אחד כאן בפורום...

tn1971

New member
לא הסברתי את עצמי נכון

אני אקנה שם ואביא אותו לארץ אחרי שאשתפשף על הBIC שיהיה גם גלשן יותר מהיר

cyb3rmaniak

New member
רגע...

אתה תקנה גלשן משומש שם... (100$), ותביא אותו לארץ (ובטח גם תשלם על זה כסף לחברת התעופה) בתיק לנסיעת גלשן(שגם תקנה...) לא זול יותר למצוא כאן איזה יד שנייה? אני לא הכי מתמצא בנושא הזה של לקחת איתך גלשן מחו"ל, אבל על פני השטח זה נראה כאילו לא יצא לך יותר מדי רווח... (מצד שני אולי הגלשן יהיה ברמה גבוהה יותר)

tn1971

New member
אז ככה

תיק בכל מקרה אני רוצה לקנות, לגבי תשלום לחברת התעופה לא תהיה בעיה, המשקל זניח ואני בד"כ לא שולח מזוודה. גם אם בסך הכל זה יצא 200$ זה לא נורא, עד עכשיו לא מצאתי פאנבורד נורמלי בארץ בפחות מ1800ש"ח

aniki man

New member
באל על עולה 95$ להטיס גלשן ויש

חברות אחרות שבכלל לא לוקחות כסף

tn1971

New member
לא ללקוח עם כרטיס פלטינה של אל-על ;

מותר לי להטיס 20 ק"ג בנוסף למזוודה מצידם שיהיה גלשן, מייבש כביסה, בייבי קרנף או כל דבר אחר

אתה טועה...

אם אתה לא רוצה לקבל מיני גלשנים (חתיכות מהגלשן שלך) אתה צריך להעמיס את הגלשן במטען חריג, זתומרת top load עכשיו.. יש חברות שלוקחות על זה כסף ויש כאלה שלא (הרוב לא) בחברות הישראליות רק אל-על לוקחת כסף על הובלת גלשן. אבל את האמת אני טסתי עם אל-על עם גלשן..נפלתי על פקידה חמודה והיא העלתה לי אותו בחינם... הכל תלוי באיזה שעה אתה מגיע, איזה פרצוף יש לפקידה, ואם היא אשכנזיה או לא!! :) בפעם השנייה שטסתי איתם הגיעה אליי איזה אחת שאלה אותי זה גלשן מים? אז התחלתי לצחוק לה בפנים אז מה זה גלשן יבשה?... סוף הסיפור שילמתי $98 להביא את הגלשן חחחחחחח :) :D

למעלה