גלשן תוצרת בית

sendadrd

New member
גלשן תוצרת בית

יותר נכון לונג בורד. כבר יותר משנתיים עברו מאז שגלשתי ואני מתגעגע. כסף כמעט ואין לי אבל יש לי זמן וידיים טובות, אז חשבתי לעצב גלשן לבד. זאת אומרת-ללכת לאיציק(IS) לקנות מילוי וציפוי(אני קצת בור בנושא) ולשייף לבד עם מקצוע או נייר זכוכית. מישהו כבר עשה/ניסה? יש מחיר קבוע לחומרים? תודה

W u t a n g

New member
יצא לך יותר זול לקנות גלשן..

מילוי (CLARK FOAM) וציפוי (פוליאסר) חומרים יקרים ותצטרך הרבה מהם בשביל לעשות הרבה ניסיונות עד שתגיע לרמה שאתה רוצה להגיע. זה מקצוע שלוקח המון זמן (והמון גלשנים) להתמחות בו.. אם כבר אתה חושב בכיוון של להכין גלשן- תחשוב על גלשן מעץ.. בלזה עדיף.

Bik101

New member
קצף יקר????

קצף עולה 50 דולר לגוש מוגמר.... עכשיו תעשה חשבון כמה אתה משלם לגלשן ותבין איזה רווח עושים עליך

W u t a n g

New member
קצף יקר..

גוש קצף בגודל של גלשן עולה יותר מ 50 דולר.. עכשיו תחשוב שהוא יעשה כמה ניסיונות עד שהוא יצליח לשייף את הקצף לשייפ שהוא צריך (שהוא לא מבין בזה כלום כמו שהוא אמר). עכשיו פוליאסטר זה גם יקר, הכי זול שמצאתי זה היה 90 שקל לליטר.. וזה חומר שקשה לעבוד איתו והוא יצטרך לעשות גם עם זה הרבה ניסיונות..... בקיצור תחשוב בכיוון של גלשן מעץ.

רוזיA

New member
יש ספרים בנושא שיוף וציפוי..

חפש באתרי גלישה כגון סרפרס ..אפשר להזמין .. בגדול אתה חייב מכונה שיוף וכלי עזר לסימטריה שת'כלס כל אחד יכול לבנות.. יש כמה קטעים חשובים בגלשן שחלייבים להקפיד כדי שהוא יעבוד..זה הרייל ומידת החדות שלו עד לעיגול..מתחילת הסנונית עד החרטום..זה ווליום נכון (נפח) ונקודת אמצע עובי נכונה שבה הגלשן "ישר" ו"תופס" הכי הרבה מים.. וזה על הקצה החרב מה שנקרא.. בגלאס(ציפוי) חייבים קצת נסיון ויד טובה..אבל שוב בגדול זה כמיות חומרים מדודות ואם עובדים לפי זמנים מדויקים..של יבוש ועירבוב נכון אין סיבה שלא יצליח לנו..

למעלה