וויספר בארוחת בוקר
F F i r e B l a d e New member 15/6/03 #23 לא רק לכלבים מותר מסתבר שמלאי הצעצועים לתוכים הוא לא כזה קטן...
ח ח ו צ נ י ת New member 15/6/03 #28 היי לכולם מצאתי את הפורום בשיטוט פרוע... אני חולה על תוכים ויש לי גם נסיון וידע למי שצריך... מוסיפה תמונות של התוכים שלנו
היי לכולם מצאתי את הפורום בשיטוט פרוע... אני חולה על תוכים ויש לי גם נסיון וידע למי שצריך... מוסיפה תמונות של התוכים שלנו
S SpecialNight New member 15/6/03 #31 תגידי לי...מה עשיתם לתוכי הזה? הוא נראה מאוד פצוע וכל הראש שלו בדם... מה קרה לו
ר רואי New member 15/6/03 #32 ../images/Emo13.gif הצבע האדום זה צבע הנוצות שלו ויכול להיות שהוא צולם לאחר טבילה במים
S SpecialNight New member 15/6/03 #33 אהה...פשוט הוא נראה ככה ממש פצוע כאילו כמה תוכים ניקרו אותו... קרה לי פעם מקרה כזה עם תוכי שלי שהיה מלחמה כל הלילה וירד מלא דם ואחד התוכים מת...זו הייתה נקבה קוקטילית אם אני לא טועה.
אהה...פשוט הוא נראה ככה ממש פצוע כאילו כמה תוכים ניקרו אותו... קרה לי פעם מקרה כזה עם תוכי שלי שהיה מלחמה כל הלילה וירד מלא דם ואחד התוכים מת...זו הייתה נקבה קוקטילית אם אני לא טועה.
ח ח ו צ נ י ת New member 16/6/03 #34 ../images/Emo6.gif אם היית פותח את התמונה ממקומה היית רואה שכתוב שהוא אחרי מקלחת. זה קקדו מסוג - בר איי ככה הוא נקרא. יש לו כרבולת לבנה כשצבעה הפנימי הוא כתום.
../images/Emo6.gif אם היית פותח את התמונה ממקומה היית רואה שכתוב שהוא אחרי מקלחת. זה קקדו מסוג - בר איי ככה הוא נקרא. יש לו כרבולת לבנה כשצבעה הפנימי הוא כתום.
ר רואי New member 16/6/03 #37 בטח הוא אומר:../images/Emo13.gif "נדמה לי שראיתי חתול,...כן..באמת ראיתי חתול..." והמבין יבין
G guyo New member 16/6/03 #36 היי אני יכול להעלות את הצילום שלי ? אלה לא התוכים שלי, ( מה לעשות ) אבל הם שווים מבט ! אני קורא לצילום: " על כנפי האהבה " והוא צולם בגן החיות התנ"כי בירושלים תהנו
היי אני יכול להעלות את הצילום שלי ? אלה לא התוכים שלי, ( מה לעשות ) אבל הם שווים מבט ! אני קורא לצילום: " על כנפי האהבה " והוא צולם בגן החיות התנ"כי בירושלים תהנו