גלריית תמונות

binon

New member
נעלמה מאיפה?

נעלמה מהמכשיר? אז משהו עבר על הכרטיס שלך, או שמישהו מחק ממנו דברים בטעות.
אם נעלמו מהענן (גוגל מיוזיק?) יכול להיות שיש בעיה כלשהיא עם הסינכרון.
תיכנסי להגדרות- כללי - חשבונות
לחשבון הגוגל ותראי שהתמונות והמוזיקה מסומנות לסינכרון ושאין בעיה בסינכרון.

מהותי1975

New member
binon הי

כשהייתי עורכת סרטון מתוך האסיסטנט של גוגל, הייתי מצרפת מוסיקה מהשירים שהורדתי למכשיר.
אני לא מוצאת את המוסיקה. התיקייה ריקה. יש רק את הנעימות שהטלפון מציע.
תסכול

YosMan1

New member
יכול להיות שלחצת על פנה מקום של תמונות שגובו בגוגול פוטוס?

כי אם כן אז הגוגול פוטוס מוחקת מהטלפון את כל התמונת שהועלו לגוגל פוטוס.
זו פעולה חריפה שנעשית מיידית לאחר האישור.
וכאמור הבעיה לאחר מכן היא שגוגל פוטוס לא שומרת על התיקיות המקוריות שמהן הועלו התמונות הכל במישמש אחד גדול.
בכל מקרה ריסט לטלפון עשית? קרה לי כבר שנעלמו תיקיות של תמונות והם חזרו לאחר ריסט.
אתה משתמש בורסיה המעודכנת של ווטסאפ?

YosMan1

New member
גוגל לא שומר את התיקיות המקוריות שמהן הועלו התמונות.

blzvi

Active member
ראה,יש לך שליטה מה יוצג בגלריה

נכנס לגלריה >שלש פסים > הגדרות>גיבוי וסינכרון >backup device folders
ןאז נפתחת רשימה של תיקיות שעליך להדליק או לכבות

blzvi

Active member
ומאז ועד עכשו

לא קיבלת תמונה או וידאו ב whatapp ?

amitp

New member
קצת סדר בבקשה

לא ראיתי שזה נבדק בשום מקום עד עכשיו (למרות שאולי פיספסתי), אז אני חושב שזה יעשה קצת סדר:
&nbsp
אם אין לך סייר קבצים על המכשיר, תתקיני אחד (ממליץ על TOTAL COMMANDER). לאחר ההתקנה בדקי מה קיים תחת תיקיות DCIM ותיקיית WHATSAPP. התמונות האבודות אמורות להיות תחת תיקיית DCIM (או תתי תיקיות) - מצלמה, ו-WHATSAPP\WHATSAPP IMAGES - וואטסאפ. אם התמונות שם אז הבעיה היא בעיקר בעיית תצוגה שניתן לפתור.

מהותי1975

New member
הי amitp10

כל התמונות על המכשיר.
פשוט חלקן הפסיקו להיות מוצגות בגלריה של הטלפון/ גוגל פוטוס. זה הכל.
איך לגרום להן להיות מוצגות שם בחזרה?
(כבר מספר ימים שאני שואלת בפורומי אנדרואיד את השאלה המאתגרת הזו, אולי אתה תצליח לעזור...).
תודה

amitp

New member
--->

אם האינדיקצייה שלך לכך שהן על המכשיר, היא שכשאת מנסה לשלוח הודעה דרך וואטסאפ את יכולה להוסיף אותן, זאת לא בהכרח אינדיקצייה נכונה, כי דרך אפליקציות מסויימות WA יכולה לקבל גם תמונות דרך הרשת (ולהראות לך אותן כאילו הן נמצאות על המכשיר שלך בעצם).
&nbsp
מה שאני מציע זה שנתחיל או באפליקציית סייר קבצים, כמו שהצעתי, או שאולי פשוט יותר - תורידי אפליקצייה בשם QuickPic. זאת אפליקציית גלרייה פשוטה, מהירה ויעילה מאוד. אם התמונות אכן על המכשיר את תראי אותן שם (תחת התיקיות המקוריות). אם כן ננסה להבין למה האפליקצייה של גוגל מסרבת לקטלג אותן.

amitp

New member
בנוסף, באמצעות סייר קבצים, ודאי בבקשה שבאף אחת מן התיקיות

הרלוונטיות (DCIM, WHATSAPP, WHATSPP IMAGES, ובתיקיית השורש של כרטיס הSD שלך) לא נמצאים קבצים בשם "nomedia.". הקבצים הללו יגרמו למערכת להתעלם מהתיקיות הללו ולא להציג אותן כתיקיות המכילות תמונות. אם הקבצים הללו קיימים שם תמחקי אותם.

מהותי1975

New member
nomedia. :

אתמול (במהלך אחרוחת החג) אחד הנוכחים ניסה לעזור לי עם הנייד ומצא תיקייה כזו, הסיר אותה. איתחל את הטלפון ושום דבר לא קרה.
אולי יש עוד תקיות כאלה...
(הוא נכנס דרך "מנהל הקבצים" משהו כזה).
אני יכולה לכנס לבדוק אם יש עוד תקיות nomedia. במכשיר.
אתה יכל בבקשה רק איך למצוא אותן? (המכשיר שלי LGg5).
תודה רבה לך

amitp

New member
לא מדובר על תיקיות, אלא על קבצים.

את צריכה תוכנה שיודעת להראות את הקבצים הללו, כי הם גם מוגדרים כקבצים מוסתרים בד"כ. ממליץ להתקין את TOTAL COMMANDER, כפי שציינתי קודם, ולעשות נסיון עם תיקייה אחת שאת יודעת שלא מופיעה (למשל, WHATSAPP). תתקיני את TOTAL COMMANDER, תריצי אותה, תנווטי אל הספרייה הראשית (שבה נמצאת תיקיית WHATSAPP) ותראי אם יש שם קובץ בשם ".nomedia" (הנקודה _בתחילת_ המילה). אם יש תמחקי. אח"כ תכנסי לתיקיית WHATSAPP ותעשי אותו דבר, ושוב בתוך WHATSAPP IMAGES.

מהותי1975

New member
אוקיי תודה על כל העזרה!! הצלחתי

מחקתי את ה NOMEDIA. מתקיית הווטסאפ, והתמונות חזרו לגלריות. תודה רבה!!

blzvi

Active member
אני שמח אבל

לאותה תוצאה היית מגיע בהסרת האפליקציה והתקנתה מחדש.

מהותי1975

New member
להסיר את האפליקציה ולהחזיר- זה הדבר הראשון שעשיתי ולא עבד

(גם כתבתי את זה באחת התגובות).
הדבר *היחיד* שעבד זה להסיר את ה NOMEDIA.

אבל תודה בכל זאת!

למעלה