גלריות

גלריות

מה דעתכם שניבנה גלריות לפי כל מיני קטגוריות מי שרוצה גלריה על שמו ושיש לו עבודות בנושא יודאיקה שיפנה אלי במסר. מצד שני נבנה גלריה לכל קטגוריה למשל: חגים חנוכה, פורים, פסח. שבועות, סוכות, ימים נוראים, שואה, שבת. או במעגל החיים של יהודי: ברית, בר/בת מצוה, חתונה כל אחד שיש לו יצירה או מה להציג נכניס לגלריה של הקטגוריה המתאימה. (זה לא שולל גלריות אישיות) מי שיש לו בעיה או ידע של טעינת התמונה לגלריה שיפנה אלי במסר נשמע דעתכם בברכה

א77

New member
כל הכבוד.

אני חושב שאפשר לעשות הכפלות. היינו אם תרכז נושאי חג לדוגמא פסח הממשמש ובא, אין כל בעיה לשים שם משהו הקשור לחג הפסח, למרות שנמצא כבר בגלריה אישית או במקום אחר. יש לרכז לנושאים לפי מועדים וזמנים לענ"ד. אהבתי את הרעיון.

הגלריות החדשות הם:

הוספנו קטגוריות חדשות לרשימת הגלריות והם: שבת, ימים נוראים, פסח, שבועות, סוכות, חנוכה, פורים,במעגל החיים, בתי כנסת, בתי כנסת עתיקים, תשמישי קדושה, אמנות בשואה חוץ מגלריות אישיות יש אפשרות להוסיף לקטגוריה המתאימה יש לרשום נושא היצירה, שם האמן, ושם שהביא אותו אם למשהו יש בעיה, אנא שלחו אלי מסר ונמצא את הדרך להכניסו לגלריה. אם יש טעות רק אני יכול להסיר תמונה, רק תודיעו. בהצלחה

HaimCherry

New member
רעיון נהדר!

נושא הגלרייה נשמע מצויין, הפורום בכלל נורא מהנה, נחמד לראות מקבץ של אמנים שיוצרים בתחום האמנות היהודית.

א77

New member
זו הבעיה?!

שבועות או פסח. ספירת העומר זה הליך המתחיל ביום שני של פסח. אולי מתאים לפסח. או ההשלמה שלו בשבועות. רק שיהיה כבר את הלוח...

א77

New member
איני יודע ממה הוא עשוי

טןלי בבקשה, לפחות תתארי לנו ממה הוא עשוי, החומר ואיך. בדיוק בפרשתינו [שתי פרשיות, ויקהל ופקודי] פרשת פקודי יש 'ספירת מלאי'. תיאור של כל כלי המקדש ובגדי הכהונה. החומרים כמה נאספו וכמה נצרכו לזה ולזה... אז דבר בעתו מה טוב. בכל אופן, אולי ניתן לסרוק, ואם לא, אז צריך להשיג מצלמה דיגיטלית, שזה הכי טוב בשביל זה, ולצלם. אז נמתין בסבלנות.

שלומית41

New member
תאור

קטונתי מלצרף את הלוח שלי לספירת המלאי שהזכרת. עשוי מגזרת ניר בצבע זהב מודבקת על בריסטול שחור ויש חץ עם מגנט שנודד בין המספרים ומהדקים מאחורי הבריסטול, שהם עשויים ברזל אבל לא כבדים, למשיכת המגנט. גדול מדי לסריקה אבל מצלמה דיגיטלית בדרך וברגע שיתאפשר אשלח.

א77

New member
הנה, גם זה עם חץ באמצע.

עשיתי בשנת 79. אמנם איכות הצילום ירודה. אבל בהזדמנות אולי אצלם מחדש ומדוייק. צילמתי את זה מזמן כשמצלמתי היתה חדשה. זה היה צילום נסיוני.

כל הצעה לקטגוריה יתקבל בברכה

בשביל זה הודעתי כדי שכולם יתנו דעתם רק צריך יצירות לכל קטגוריה בברכה

למעלה