גלריות...

גלריות...

בוקר טוב! אני בבית הספר עכשיו, ונכנסתי לפורום דרך תפוז (בדרך כלל אני נכנסת דרך המועדפים). ראיתי שבדף הקהילה, יש קישור לגרליות שונות, אך ברוב הגלריות (ויש רק שלוש) אין תמונות כלל! למה שלא נעלה תמונות? יהיה לנו חמים, נעים ונחמד... אני מתנדבת להעלות תמונה שלי לגלריית "חברי הפורום", ואני אשמח אם עוד יעשו כך. איך מעלים תמונות? זה נעשה באופן חופשי? אגב, לובה, יופי של מקום עבודה מצאת לך...סתם
. התמונה פשוט שעשעה אותי... - נעמה.

amiak

New member
רעיון סבבה ../images/Emo13.gif

רק שמראש אני מזהירה -- אני חוששת ממצלמות, ובדרך כלל רואים את זה. אה. ו--- יש לי קרחת. (טוב, צמח קצת, אבל זה עדיין גלאח)

amiak

New member
העליתי... זה די פשוט.

כנסי לגלריה שאת רוצה, בחרי בהוספת קובץ. וודאי בדף הבא שזה יעלה לקטגוריה הנכונה (תמונות של חברי הפורום) תמצאי את הקובץ, תני לו כותרת ויאללה

M o n a L i s a

New member
הוספתי את שלי ../images/Emo9.gif

איזה כיףף לראות עם מי מדברים!!! אתן כ"כ חמודות!

ברגעים אלו ממש אני מעלה תמונות...

שלי, שתיים במספר. לא היו לי תמונות "פוטו רצח" וגם לא קלוז אפ, אז אני מעלה, העליתי בזמן עבר, שתי תמונות, בהן אני קוראת שיר על הבמה, בערב במה פתוחה. היה טוב, אגב. אל תיבהלו מהגבות שלי - הן צמחו בינתיים. ברוך השם. אני מגדלת עכשיו...
. התמונה מהקיץ. - נעמה. נ.ב - רציתי לדעת משהו: כל אחד יכול להעלות תמונה באופן חופשי? כלומר, יכולים להכנס לגלריה אנשים לא קשורים, וסתם להעלות תמונות! האמנם???

כן, לא הצליח לי

ומיהרתי לסבא וסבתא, לאכול. לא ברור לי איך עושים זאת: יש כפתור להעלאת קובץ. העליתי קובץ ולחצתי על אישור. חשבתי שזה העלה, אבל זה לא. היה שם עוד שדה כיתוב, של - "הפוך את התמונה לקישור". האם גם את השדה הזה עליי למלא? מה לכתוב בו? או, במילים אחרות: כיצד מעלים תמונה?! כן, לובה לגמרי לא דומה לקופאית. אבל דומה מאוד למונה ליזה!

M o n a L i s a

New member
אני דומה למונה ליזה? ../images/Emo12.gif

חחחחחחחח........לא דומה ללובה הקופאית? לא ראית אותי עם פיאה בלונדינית ומדים!

אפוקליפסה לא עלה.

אני אעלה את שלי מקווה שבוע הבא. אחי עשה פירמוט או משהו למחשב, אז כרגע אין לי מושג מה נמצא איפה.. בינתיים תסתפקו בתמונה שבכרטיס האישי. היא די מתארת אותי

למעלה