גלריות

ronmerav

New member
גלריות

כדי להעלות האוספים לגלריות, להנאת כולם, אצטרך לצלם מחדש בצורה יותר טובה וזה אעשה אחרי שאחזור מחו"ל. בינתיים אוסף נוסף - מעמדים למגהצים.

ronmerav

New member
ומשהו למיתר...

זה האחרון להיום, ומיתר שימי לב למטחנת הקפה שמוצבת מעליו. אבל זו לא נמכרת ב-1300 ש"ח...

powo

New member
רון

השמח מאד לדעת האם יש לך דברים כפולים.להחלפה או לחילופין כל דרך אחרת. אברהם

בּני

New member
אברהם

מוציאים לך את העיניים אה...
פשוט מדהים איך הדברים מסודרים באסטטיקה כזו. אתה בטוח שזה בית ולא מוזיאון?

powo

New member
מגניב

אני מת על זה.גם הבית שלי הוא על סף המוזיאון.ממש יפה

meytar

New member
חח תודה! שמתם לב איך בעולמנו

המודרני כבר לא נשארו דברים לאסוף? כלומר, לא כמו פעם. הנה למשל האוסף הזה, היום אי אפשר לאסוף מעמדים למגהצים. (אגב האוסף הזה יפה מאוד!) אולי יש אבל קשה יותר לשים לב אליהם, כי זה עכשיו, אבל בעוד עשרים שנה כשנסתכל אחורה כן נראה דברים שהיה אפשר לאסוף אבל לא חשבנו עליהם בכלל... אבל בכל זאת, בגלל שהמחשבים החליפו את האדם בהרבה דברים, אז הדברים משתנים...

בּני

New member
אספנות

אני מסכים דווקא אם החלק השני של המשפט שלך. זה בדיוק בעית האספנות, לחזות מה יהיה מבוקש בעוד כך וכך שנים. אם היינו יודעים משל לפני 60 שנה +- שכרטיסי נסיעה למיניהם יהיו כל כך מעניינים, האוסף של krause לא היה כל כך מיוחד כמו שהוא. כשכרטיסי הטלכרד הראשונים יצאו בארץ הם היו פשוטים למראה ואף אחד לא חשב שתהייה סביבם הסטריה כללית ובסך הכל בחות מעשר שנים לאחר שיצאו... כלומר הפריטים של היום לא חייבים להיות מבוקשים רק בעוד 30 שנה. ואם את מחפשת רעיון לאוסף - אפשר למשל להתחיל לאסוף מסננות לפסתה שאולי יעלמו מהעולם בעוד 20 שנה כשמישהוא ימציא מכשיר שמכין פסתה מאלף ועד תו, ואז המסננות של היום יהיו מבוקשות... (הרהורי צהריים)

תמיר1991

New member
מיתר, קיבלתי את המכתב!

3 לא היו לי, והבולים נהדרים (גם הציור מגניב@!). תודה לך, תמיר.

meytar

New member
תמיר...

אני תוהה כיצד לא שמת לב שיש לך שניים מהבולים ששלחתי, הרי כתבתי לך תיאורים מדויקים! לא נורא עכשיו יש לך להחלפה.. (אגב איזה מהם?) אם אתה קיבלת, אז אני בטח גם קיבלתי, אני אלך לדואר בקרוב... והציור, זה כי ממש שיעמם לי בשיעור מתמטיקה ורציתי שהמכתב יהיה קצת מעניין:)

תמיר1991

New member
ה- 2 בולים הם מהסריה של האסטרונאוט-

ים מרומניה, וכנראה שהתבלבלתי עם התעריף... לא נורא, זה בסדר. תמיר.

תמיר1991

New member
לא...

זה אסטרונאוטים מרוסיה ומאמריקה שיצאו על בולים רומנים. תמיר.

ליילנד

New member
רון אתה לא מפסיק להדהים

זה ממש משהו ומאוד יפה שזה יהיה בגלריה. אני לא מדור הילדים בפורום אבל את המעמדים של המגהצים לא הכרתי לפני כן, (לנו היה סתם משהוא עגול). זה ממש מקסים.

האוספים שלך יפהפיים!

אני מוריקה מקנאה. המקוריות, הנוסטלגיה, הקישוטיות וההשקעה באיתור ובשימור - ראוי להערצה. הייתי מציעה לך להחליף, אבל לא נראה לי שיש אצלי משהו שהיית רוצה. ------------- עדיין זוממת על הכרזות של אחיך.

ronmerav

New member
תודה

תודה לכל המברכים והמתפעלים.אכן הושקעו מאמצים רבים באיסוף ומחשבה רבה בשימור ובהצגת הדברים. אחי שהוא בעל האוסף (ודואג גם לשאר האחים - זורק לנו עצם מדי פעם...) הוא בעל חוש מיוחד במינו לאמנות. בכל אופן תחילת האוסף לפני כשבעים שנה ובהמשך אספר על פריטים שחיכינו להם בסבלנות, לעיתים במשך שנים. וצודק מאוד בני שצריך לחוש מה יהיה מעניין. הקשתות מעץ, למשל, ניתנו בד"כ ברצון על ידי בעליהן כשביקשנו. כיום,מה שעוד ניתן למצוא נמכר בהרבה כסף כי זה כבר מעניין רבים ואני לא בטוח שיכולנו להגיע לאוסף כזה.

למעלה