גלריה חדשה

b_noga

New member
גלריה חדשה

אני שמחה לספר לכם שנפתחה לי גלריה חדשה בפורום "בערוגות הבשם" כמו שאריק קרא לה. יש בגלריה כבר 11 תמונות, שבהן מופיעים כל הפריטים של האוסף שלי עד עכשיו, וכדי שאני יוכל להוסיף עוד פריטים, אני צריכה את עזרתכם... כל מי שיש לו בבית בקבוקון בושם קטן, שהוא לא צריך, אפילו אם הוא ריק, כי מה שחשוב זה הבקבוק, שיצור איתי בבקשה קשר במסרים וניראה אם יש לי משהו שיכול לתרום לו בחזרה... (מתנצלת מראש, אבל ממחר אני לא אהיה נגישה למחשב שבועיים, אז אל תעלבו שאני לא עונה)

כמה שאלות (שיחכו שבועיים...):

האם את אוספת -
רק בקבוקים קטנים של בושם?
רק בקבוקים מלאים?
גם דוגמיות (צינורות זכוכית קטנטנים בתוך קרטון)?

b_noga

New member
שבועיים ממחר...

אני אוספת בקבוקים קטנים, אפשר גם דוגמיות אבל עדיין אין לי כאלה... המילוי לא חשוב, בכלל בתחום הזה של האיסוף לרוב האנשים לא חשוב המילוי כי בשמים שעומדים שנים על המדף ללא שימוש מאבדים את הריח המקורי שלהם. כמובן שאם הבקבוק ריק אני ימלא אותו באיזשהו בושם כדי שיראה יותר יפה... יש גם אנשים שאוספים כרטיסים בושם, שזה כמו דפי ריח קטנים עם הפרסומת לבושם, אבל בארץ לא נתקלתי בכאלה.

אם תשלחי לי את כתובתך במסר,

תקבלי כמה בקבוקים ודוגמיות וכו'. יש לי אוסף מרהיב, ואשמח לתרום לך כמה כפולים. אני גם משתמשת בהם לעיתים - כשאני נוסעת מהבית (לא נעים לי להגיד לחו"ל, כי פיתון יצחק עלי), ואין לי כוח לסחוב בקבוק בושם ענק בשביל כמה ימים - אני לוקחת דוגמית ומשתמשת בה. בסוף אני אמיר אותך גם לאיסוף שמפונים וקרמונים... כרטיסי בושם, או יותר נכון מודעות של בשמים עם קיפול להרחה, אפשר למצוא בעיתונים כמו "את" (לעיתים רחוקות) ובירחונים מחו"ל כמו "ווג". עכשיו אני מחכה שבועיים.

הופה... גם בקבוקי בשם? שמפונים?

קרמונים? מה עוד? זאת אותה אחת שהצהירה עם כניסתה לפורום שהיא בעצם לא אוספת כלום, או שאני מתבלבל?

python 4

New member
נו, זו אותה אחת שסיפרה לנו

שיש לה אוסף צנוע של בולי ישראל, ואז למפגש היא הביאה את האלבום מלא המעויינים שלה עם שוּפֶל. אהה!

אתם שניכם פשוט לא יודעים לקרוא.

מעולם לא אמרתי שיש לי אוסף קטן ועלוב של בולי ישראל. להיפך ולהיפך - תמיד ציינתי שיש לי טונה של אוספים. ראו ההודעות המצ"ב: (והערה כללית - אני לא מבלה את לילותי בחיפוש אחר הודעותי משכבר הימים בדרך כלל, אבל היום נראה לי שאני חוזרת על עצמי יותר מתמיד...) ואתה עוד בוכה על המעויינים? חשבתי שאבא של נעם שלח לך סטיפה רצינית. אני חושבת שיש לי בולים משולשים בשבילך. אם תהיה נחמד ותשלח לי את כתובתך במסר (היתה לי אותה פעם אבל היא נמחקה), אני אעבירם לרשותך בזריזות.

python 4

New member
תודה אש"י.../images/Emo140.gif

אני עדיין בשלבי מיון הסטפה. בקשר לקישורים שלך.. איזה כיף זה להיזכר בנוסטלגיה? תמיר הרג אותי מצחוק בשרשור פתיחה שלך.. "יש לך קשר לאבא של נעם.." חחח גדול!
בדקתי ומצאתי שגם להודעת "שלום שלום" שלי הוא כתב הודעה מצחיקה. ואם כבר בענייני נוסטלגיה עסקינן, מי זה הבחור הזה? ואם כבר.. למה אני לא מצליח להגיב לשרשור הזה. אי אפשר להשיב על הודעות בארכיון? דווקא נשמע מעניין, דיאנה. בכלל ארכיון מאוד מעניין יש לפורום הזה.

python 4

New member
ואיה פורמלין היום? ואפרופו פורמלין

תגידו לי אם זה לא הבול הכי מרגש שראיתם.

תמיר1991

New member
לא לצחוק על ההודעות שלי!

מי זה באמת פורמלין? ואגב, מי שהגיע לפורום אחרי נובמבר, יסכל על הארכיון יראה astrok שלא יטעה. זהו אני. תמיר.

די, תפסיקי לקחת אותנו כל כך ברצינות

זה ממש מגניב: כל פעם שאנחנו מתחלקים ובלי כוונה מייחסים לך דברים שמעולם לא אמרת (ורק מתוך אהבה גדולה), את מתרגזת מחדש. די להתצבן! אנחנו לא יורדים עליך, רק על הזכרון הקצר שלנו, וחוסר היכולת שלנו להפנים את מה שאחרים אומרים. מתי את שולחת אלי קובץ אקסל מעודכן? קיבלתי משלוחים חדשים של בולי ישראל, והם לשם שינוי מסודרים קצת. קדימה, את יודעת את הכתובת.

avitalit

New member
אני יכול לשלוח לך גם גיליון חוסרים

באקסל ??? חסרים לי (נכון להבוקר והודות לגיליון המסודר של פיתון ) 478 בולי ישראל . רובם מהשנים 1982 עד 1986 וכמה סדרות משנות ה90 ... שאשלח ? תודה !! איציק

אני ממש לא לוקחת אתכם ברצינות,

ואף לא מתעצבנת. להיפך ולהיפך, זה די משעשע אותי. גם אני לא תמיד זוכרת מי נגד מי (מה גם שאני בכמה וכמה פורומים, בכינויים שונים). וקובץ האקסל בדרך (בניגוד לגיליונית הארמנית, שלא הגיעה עדיין לתיבתי).

גם בארץ יש כאלה

אף כי לא נפוץ, פעם קיבלתי באיזה עיתון לא זוכרת איזה. חבל שכבר אין לי, הייתי שולחת לך. אגב, בקבוקי בושם, כשהיינו ילדות וזה היה לפני המון שנים בסיקסטיז, אחותי הקטנה אספה בקבוקי בושם והיו לה המון, אבי עשה לה מדפים מזכוכית עם קירות ממראות וזה נראה כאילו יש לה אלפים, זה היה מקסים.

eldarj

New member
הרחבת ערוגות הבושם

שלום נגה ברשותי 4 בקבוקוני בושם "קטנטנים" ואפילו מלאים אשמח לתרום את חלקי הצנוע ל"ערוגה" ללא תמורה כמובן, אלא אם כן יש ברשותך מקל סבא נחמד שלא בשימוש. אלדר

למעלה