גלקסי S של אורנג'

• פותח הנושא clear
  • פורסם בתאריך

clear

New member
גלקסי S של אורנג'

קניתי סמסונג גלקסי S מאורנג'. איך מתחילים? יש תוכנות שאני רוצה להעיף מהמכשיר לחלוטין ולא רק להסיר משולחן העבודה, כמו ה GPS של אורנג'. איך עושים את זה? אילו עוד תוכנות מיותרות כדאי לי להעיף, לפני שהן מתחילות לזלול לי כסף על דעת עצמן? יש איזה עמוד טיפים למכשיר הזה?

binon

New member
תעשה חיפוש בפורום ותמצא הרבה טיפים

או שתגדיר באופן יותר ספיציפי מה מעניין אותך ואז נוכל יותר לכוון אותך. הדרך הטובה ביותר להתחיל היא לקרוא את המדריך המצורף לטלפון ואז תדע פחות או יותר את הבסיס. לגבי הסרת תכניות מיותרות, לא ניתן להסיר חלק מהתוכניות מכיוון שאורנ'ג "צרבה" אותן במערכת ההפעלה, מה שנקרא "רום" הדרך היחידה להיפטר מהן היא להסיר את הרום של אורנג' ולהתקין רום חלופי, דבר שיגרום לך לאבד את האחריות של אורנג' על המכשיר. אם אתה מעוניין יש הרבה מדריכים כיצד לעשות זאת. תכניות שאתה מוריד מהמרקט ומתקין לבד ניתן להסיר בלי בעיה. אם אין לך אינטרנט אלחוטי זמין כדאי שתוודא שיש לך חבילת גלישה טובה אחרת יכולות לצוץ לך הפתעות לא נעימות בחשבון (בכל מקרה כדאי שתהיה חבילת גלישה). תהנה מהמכשיר

k-don

Well-known member
כדאי להיות במעקב אחרי חבילת הגלישה

כי חריגה היא דבר יקר

נוּרִית

New member
../images/Emo207.gif שלום חדשה כאן...

גם לי יש את הסמסונג גלקסי החדש... 1. מבקשת לדעת כיצד אני מגדירה מוזיקה לכל התראה (שעון מעורר) 2. איך אני מגדירה שלאיש קשר ספציפי יהיה שיר שונה מאחרים? 3. האם יש דרך לשנות את התפריט במסך הראשי החלון הראשי (שיש בו תמונה של חוף ים) הציין שעדין המכשיר אינו פתוח לגלישת אינטרנט... (ממתינים לעסקת חבילה טובה מהעבודה שתושק בקרוב) הבנתי משירות תמיכה סמסונג שצריך ליצור תיקיה בשם notifications מה אלה... האם צריך תתי תיקיות? איזה סוגי קבצים צריך לתמונה למשל... והאם למוזיקה רק MP3?
יש לי עוד הרבה שאלות...
סליחה מראש...
ותודה על העזרה.
חג שמיח נורית.

white star

New member
../images/Emo54.gif תתחדשי :)

1. את מתחילה להשמיע את השיר שאת רוצה, לוחצת למטה על תפריט->הגדר כ->צליל התראה 2. את מתחילה להשמיע את השיר שאת רוצה, לוחצת למטה על תפריט->הגדר כ-> צלצול מתקשר 3. את מתכוונת לתפריט עצמו או לתמונה? כי התמונה זה בלחיצה ארוכה ואז אפשר לבחור, לתפריט צריך להוריד LAUNCHER אחר מהמרקט. אני עובד עם pro launcher הוא נוח לי. notifications נועד לבחור צלצול שונה לאפליקציה מסויימת. נניח פייסבוק. אז את יכולה לשנות את ההגדרות שלו אבל זה יהיה רק מהתיקיה. ואת לא פותחת את הספריה הזאת היא באה עם האנדרואיד. ככל הידוע שלי אנדרואיד תומך בכל קבצי המדיה. אגב, מכיוון שעדיין אין מדריכים בפורום, הכי טוב להשתמש בחיפוש של הפורום לנושאים שמעניינים אותך לפני שאת שואלת :) מקווה שעזרתי

נוּרִית

New member
תודה כוכב מתוק...

לא הבנתי היכן הבחירה את המוזיקה שלי ליקיצה? אלו סדר הפעולות שניסיתי ולא הצלחתי... נניח שאני מעוניינת להגדיר שעת יקיצה לעבודה: בחרתי "תפריט" >>> "שעון" >>> "צור התראה" >>> ואז... * הגדרת השעה. * הגדרתי באילו ימים ההתרעה תפעל. * הגדרתי שם להתראה. *** "התראת הודעה חדש" כאן יש שני אופציות "נודניק", "התראה חכמה"... (בכל מקרה לצורך ההבנה התהליך הגדרתי "התראה חכמה" ולא "נודניק") מה שאני צריכה זה שיצלצל מספר פעמים שהתעוררות שלי תהיה בהדרגה ולא קפיצה מהמיטה... מה הייתם ממליצים? * הגדרתי "התראה חכמה" משך 5 דקות ובחרתי בצילי הכי חזקה שניתן לבחור... אין כאן אופציה לבחור משהו אחר... לדוגמא קובץ מתוך הקבצים שלי נניח שיר... * "סוג התראה" בחרתי מנגינה. **** "צליל התראה" כאן יש שני אפשרויות א. "צלילים" בבחירה באופציה הזאת מופיעה רשימת צלילם שהגיעו עם המכשיר.... (לא שירים שאני הכנסתי למכשיר). ב. "עבור לקבצים שלי" בבחירת האופציה הזאת... התיקייה ריקה.... קלטתי מה הבעיה... פספסתי את החץ ושכתוב "למעלה"... טוב אז מצאתי את התיקייה המכילה הקבצים של המוזיקה שהורדתי מהמחשב למכשיר. גילית שהם נמצאים בתיקית "MEDIA" (מזל שאני מבינה בתחום מחשבים... כי לפי ההגיון הקבצים היו צריכים להיות בתיקייה "MUSIC") טוב... בקיצור נשאר לי להבין בנושא הגדרת יקיצה... מתי אני מגדירה "נודניק" ומתי אני מגדירה "התראה חכמה"... כדי לדעת להגדיר הייתי מאוד מבקשת האלו שוותיקים ומנוסים ממני לעזור לי להבין מה ההבדל בינייהם. תודה וחג שמח. נורית.

white star

New member
../images/Emo54.gif נודניק זה אם קשה לך לקום

אני לא יודע מזה התרעה חכמה מעולם לא השתמשתי בה :)

voguemaster

New member
התרעה חכמה -

זה סוג של צילצול נעים, יותר נכון מוזיקה נעימה, שמתחיל כמה דקות לפני הצילצול הרגיל (ניתן להגדיר כמה זמן). הרעיון הוא לא להבהיל אותך כשהשעון מצלצל. אגב, במידה ואתה לא נמצא במחזור שינה עמוק זה בהחלט יכול להעיר אותך, תלוי בעוצמת צילצול וכד'...

נוּרִית

New member
תודה כבר הבנתי בניסוי וטעייה...

אותי זה מעיר ולא קשור באיזה לשלב של השינה אני נמצאת... יחד עם זאת אצלי זה לא חוכמה... אני גרה באזור הקסמיאם כך שכל רעש מקפיץ אותי משינה. תודה נורית.

נוּרִית

New member
המשך... אפשר הסבר נוסף לסעיף 3...

זה קשור לאינטרנט... הורדת תמונות מהאינטרנט לטובת המסך הראשי? ומה ההבדל בניהם "LAUNCHER" לבין "pro launcher" ולמה הם משמשים? שוב תודה. חג שמח. נורית.

white star

New member
../images/Emo54.gif אפשר להעביר מהמחשב למכשיר תמונות

לא חובה אינטרנט. PRO LAUNCHER הוא דוגמה לתפריטים אחרים. הכוונה לחפש במרקט את הLAUNCHER שיתאים לך

נוּרִית

New member
מה זה אתר הבית של אורג' או של גוגל?

ראיתי במסך הראשי מס' 1 (Marker) אני מבינה שזאת ההפניה... כן? הפניה להיכן? סמסוג גלקסי S חדש דנדש אצלי... בשלב זה אין המכשיר פתוח לגלישה באינטרנט... שדרגתי מכשיר ולא את חבילת שימוש... זאת אומרת שאין חבילת גלישה דרך המכשיר כי חבילת שימוש הישנה לא כלל... כך שיתכן שהשאלות שלי נובעות "מחור שחור" בהקשר אינטרנט דרך המכשיר. (לקראת סוף החודש אמורות להתפרסם חבילת שימוש שמותאמות למכשירי אנדרואיד מהעבודה כך שלפחות ועד אז אין אינטרנט דרך המכשיר. שוב תודה. חג שמח. נורית.

white star

New member
../images/Emo54.gif הסבר קצר

לכל smartphone יש "חנות אפליקציות" שממנה את יכולה להוריד אפליקציות - חלקן בחינם וחלקן בתשלום. באנדרואיד החנות נקראת "מרקט" ששם את יכול לראות את האפליקציות לפי קטגוריות והוא אומר מי חינם ומי בתשלום (וכמה). ההסברים של האפליקציות שם די יבשים, אני ממליץ לך להיכנס לאתר GETAPP יש שם הסברים בעברית על האפליקציות ומה מתחיל חדש צריך, זה יכול מאוד לעזור לך :) ה"חנות" של אורנג' לוקחת אפליקציות מה"מרקט" ומסבירה מהן, היא די דלה ולא ממש יעילה.

GETAPP לא מעדכנים

כתוב בחינם ועוברים לאיטונז סטור וזה בתשלום, זה קצת לא לעניין שהם בכלל דוחפים את הSMS בתשלום שלהם.

white star

New member
../images/Emo54.gif נכון שהם לא הכי עדכניים

ומסכים לגבי הSMS, אבל אני חושב שזה מקום לא רע להתחיל בו שיש לך הסברים בעברית, לא?

נוּרִית

New member
תודה... צודק...הוספתי למועדפים

אני גם לא חיבת לגלוש דרך המכיר לצורך חיפוש מידע התחלתי... את זה אני יכול לעשות במסגרת האינטרנט הביתי שלא מוגבר בגלישה... ואכן הוספתי למועדפים של Explorer לקרוא ולהבין משני האתרים שרשמתם... כיצד זה עובד? ממש תודה
גח שמח נורית.

האתר הישראלי סה"כ מקשר הורדה מהמרקט

המרקט המקורי שאת ניגשת דרך האתר במחשב מוריד לך בלחיצה ישירות במכשיר, כך שממש לא צריך לעשות כלום במכשיר, מאוד נוח.

למעלה