גלעד שליט

well being

New member
גלעד שליט

אני חושבת שהגיע הזמן שאנחנו נעשה משהו בנוגע אליו. הוא פשוט נשכח שם ואם המנהיגים שלנו לא עושים שום דבר יעיל כדי להוציא אותו הברירה היחידה היא שאנחנו, העמך, נעשה משהו. מאחר ואין ברשותי טנק אלא רק הבנה ליכולות הרוחניות הגבוהות שעולות לפני השטח לאחרונה יותר מתמיד,לעובדה שמחשבה יוצרת מציאות, אני מציעה שנתאחד בצורה מסויימת שאותה נגדיר ונשדר מחשבה של שחרור של גלעד, ויש מבנינו הרבה שיכולים ובטח גם שולחים לו אור, רייקי, הילינג וכל מה שיכול לעזור-זה בטח מחזיק אותו שם שפוי ומלא תקווה. אנחנו כולנו יכולים לעשות את זה ויותר מזה-אין לנו ברירה אלא לעשות את זה כי הוא עדיין שם. אני חושבת על משהו בסגנון מדיטציה המונית, אפשר בתל אביב בכיכר ואני יודעת שהמוני אנשים ירתמו לעניין, יש רק צורך להפיץ את הרעיון. אז מה אתם חושבים? באמת שאין לנו ברירה אחרת..

שלום רותי

מדי פעם אני נכנסת לפורום ונדהמת לקרוא איך את קולעת למה שמתרחש במימדים שרובנו אפילו לא מודעים לקיומם ... הסיבה שהנני פונה אליך היא כדי אולי להיעזר בך לראשונה ביחס לחלומות חוזרים ובנוגע ליחסים לא ברורים בחיי שעד היום לא הצלחתי למצוא להם הסבר הגיוני. אני תוהה עפ"י אילו נתונים את קובעת או רואה את מה שקורה, ככה מעל דפי הפורום, מה את צריכה שיכלול תיאור המצב בכדי שתוכלי לענות ביתר דיוק ? תודה מראש

אופס

לא התכוונתי לשרשר

רותי 11

New member
אני עונה לרוב

בתקשור, כשאדם כותב הודעה האנרגיה שלו נמצאת שם ולכן ההדרכה שלי יודעת לזהות במי מדובר אני אישית לא צריכה לפענח או משהו כזה הדרכות עושות את זה בשבילי, נכון שאין כמו שיש לי פרטים מלאים זה נותן תמונה רחבה יותר ומדוייקת יותר אבל אני עונה בהתאם לנתונים שיש לי.

רותי 11

New member
כמו שאמרת התחלת לגלגל

את הכדור עכשיו צריך להפיץ אותו עד שתהיה הענות לקבוצה חזקה. מה שכן העלית לי רעיון לעבודה ביום רביעי

well being

New member
יאללה בכיף

ואם יעלו תובנות ביום רביעי לקנה מידה ממש גדול, או לחילופין פתרון פשוט -אשמח אם תשתפו אותי

למעלה