גלעד (דלעג) היקר......

MiT MiT

New member
גלעד (דלעג) היקר......

חשבת שנפטרת ממני כל כך מהר........? טעית בנאדם...... עשיתי מחקר קטנטן על 10 ההודעות האחרונות שלך בפורום הזה וראיתי שמצאת לך ידיד חדש. רועי קוראים לו? אוקצור, הגעתי למסקנה מרחיקת לכת באמת - אתה כל כך הפוך ממני........ משהו נוראי! אבל - האבל הגדול אומר - שיש בינינו משהו דומה : שנינו חושבים שהלייקרס קבוצה מצוינת. (ככה זה כשנמצאים חודש בארה``ב ואבא שלך רואה כל היום NBA). אז יש לך גרעיון טוב, משהו אחד דומה.. אבל לא יזיק ללמוד קצת דברים (כדוגמת מכבי חיפה, מנצ`סטר יונייטד, מכבי ת``א כדורסל...). LoVe, aMiT וד``א אם תראה את דוד באיי סי קיו או חני תמסור להם שאני מתגעגעת כמו אנ`לא יודעת מה ושאני חוזרת מחר (אני אצל אמא שלי)

אשכולון

New member
בושה וחרפה

לוצקי אתה מאבד את הקרדיט שהיה לך כאן. שלח איבד עין במלחמות ישראל!!! סטנלי ברנדי שתל שן זהב מתוך בחירה. קח אוויר ותחשוב עוד פעם. מותר לך לא להסכים עם שלח אבל שימוש במומו פסול בכל קנה מידה. מעבר לכל זה גילו של אורן אינו רלוונטי. בעוד שנה הוא רשאי להטיס מטוס קרב מה שאתה בודאי כבר לא תעשה?! כרגע מופיע בראש הדף שהוא מנהל הפורום. לא נראה לי שאתה יכול לשנות זאת?! אם כך הוא בעל המילה.

JUVENTINI

New member
עמית חבובה יקרה

לא חשבתי שנפטרתי ממך .. אבל אני מחכה לרגע הזה.. :) דבר שני .. להיות ההיפך ממך זאת מחמאה .. ולכן אני עוזב את הלייקרס .. ותאמיני לי שאני למדתי מפסיק מזה מכבי חיפה מנצ`סטר ומכבי ת``א.. חוץ ממכבי חיפה אין כאן שום דבר טוב .. ודבר אחרון ..אני לא מכניס חבובים לאיי סי קיו שלי .. רק כאלה שמבינים במוזיקה .. את נמצאת אצלי במקרה .. :) ביי ילדה ! HaTe , GiLaD :)

למעלה