גלעד בישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

עדי ענתה תשובה נכונה...

ספר ממש טוב,לפני שהתחלתי לעבוד בגן החדש (הישן אבל לא הישן ישן-אלוהים אשמור!) אז מהתלהבות שאני מתחילה לעבוד עם תינוקות ועוזבת את גילאי הגן התחלתי לחרוש עליו,הספר מספר איך מתנהגים ליד תינוק מגיל לידה ....בכללי הספר מספר על שצריך להיות ליד התינוק רגועים...כי הם מבינים הכל...מגיל נורא קטן. כשאתה לחוץ התינוק נלחץ כשאתה רגוע התינוק מרגיש את זה...

I מ י ר ב I

New member
אז את מכירה!

חשבתי שהמצאת בלי לדעת... מי שלא מכיר את הספר יש לו פלאשבק לסרט אימה...

אני לא פדופילית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש כזה ספר... מעליב משהו:/ ועוד התחלתי לכתוב בפורומים חדשים פה,שלא יחשבו דברים..אם זה מה שאתה חושב שאתה קצת מכיר אותי..

sp400

New member
חחחחח איזה שרוטה

ברור שאת לא.... לרגע לא חשבתי סתם אמרתי שזה נותן לי קונוטציה קונוטציה זה מעלה בי מחשב עלל... אבל אני יודע שזו העבודה שלך ואת עושה אותה ממקום של אהבה נטו

אני שרוטה באופן חיובי...

כן יש כזה דבר:) וקונוטציה?? פעם ראשונה שאני שומעת את המילה.. וכן אני עושה את העבודה שלי ממקום של אהבה נטו, אני מאוד אוהבת את העבודה הזאת,אבל יש לי בעיה של כבוד,כשמשהו לא נראה לי אני מרימה ידיים ומוותרת.. אני מחפשת את הבית שבו אני יהיה נאמנה וישאר גם כשקשה כמו בגן הראשון שבו עבדתי.. ומקווה שמצאתי את ביתי החדש :)

../images/Emo13.gif

בלי להכיר אותך (רק מלקרוא פה...) אני מסכימה עם עניין השרוטה באופן חיובי ... נשמע לי אחלה להיות שרוט חיובי. חחח. אני חייבת לציין שלפי מה שקראתי פה הייתי שמחה שלילדים שלי (כשיהיו לי ילדים) תהיה מטפלת מסורה כמוך

למעלה