גלעד בישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

I מ י ר ב I

New member
אין מילים!!!

תמוה כ'כ מרגשת

באמת אין... זה מרגיש קצת כמו חלום...

מאז ההופעה של קרן בזאפה השיר "לחזור הביתה" לא יוצא לי מהראש!

YosiKdsh

New member
אני לא מאמין..

התמונות, הסרטונים, כל דיווח וכל תנועה של גלעד.. זאת פשוט ההגדרה למונח- רגעים של אושר.

I מ י ר ב I

New member
התמונה שהוא הצדיע לביבי

והתנצל שהוא חלש,הרגה אותי. כמה אצילות בבן אדם שעבר התעללות!

מה שמפתיע שהוא היה

מאד מפוקס גם בראיון ההזוי בטלויזיה המצרית,הוא גם ידע מי זה הרמטכ"ל ושביבי ראש ממשלה,הוא ידע לא מעט יחסית לזמן הממושך שהוא היה בשבי ואמנם הוא אמר שנתנו לו קצת לראות טלויזיה אבל זה בטח טלויזיה בערבית

וראו את זה בראיון

כששאלו אותו באנגלית ואח"כ עם התרגום לעברית הוא הבין ובערבית הוא לא הכי הבין או שהוא היה מבולבל מרוב כל השפות שהלכו בראיון הזה

I מ י ר ב I

New member
יכול להיות שהוא מבין אבל לדבר פחות

זה קצת שונה. העיקר שהוא פה. הראו אותו היום נוסע על אופניים,כזה מתוק!

הוא חזר מאד מהר לשגרה שלו

אמרו שהוא גם נפגש עם חבר אחד ובקרוב הוא רוצה להיפגש עם עוד חברים מהצבא ומהילדות.

I מ י ר ב I

New member
בטח הוא גם ירצה לדבר לעם

השאלה אם יתנו לו כ'כ מהר. היום ב 19.00 אמרו שנעם ייצא לתקשורת ויספר איך עבר עליהם החג...

גולשי ../images/Emo43.gif כותבים ספר לגלעד שליט

רבים מאיתנו היו רוצים להיות במצפה הילה, לחבק את גלעד ולומר לו שלמרות שמעולם לא פגשנו אותו, הלב מתמלא באושר עם שובו. אולי לא נוכל להיות שם אבל המילים שלנו סוף סוף יכולות להגיע אליו. זו ההזדמנות לשלוח את המכתבים שלנו לרב סמל גלעד שליט שהלילה,בתום 1940 לילות בשבי,ישן לו בבית עטוף במדינה שלמה. המכתבים יודפסו לספר מיוחד שיוגש במתנה מגולשי תפוז לגלעד ולמשפחתו אתם מוזמנים לפרסם את המכתבים בפורום מכתב שלא נשלח או בבלוג האישי שלכם יחד עם התגית מכתבים לגלעד "כה אמר יהוה, מנעי קולך מבכי, ועינייך, מדמעה: כי יש שכר לפעולתך נאום-יהוה, ושבו מארץ אויב. ויש-תקווה לאחריתך, נאום-יהוה; ושבו בנים, לגבולם." (ספר ירמיהו, לא, טו-טז) חג שמח

איזה כיף!!!!!!!!!!!!!

לא הפסקתי לבכות אתמול מול הטלוויזיה,איזה מרגש זה..מקווה שהוא ישתקם במהירות וירגיש טוב פיזית ונפשית!! דרך אגב זאת תום,וזה הכינוי החדש שלי :)

למעלה