גלעד אני מצטערת

april05

New member
גלעד אני מצטערת

גלעד , אני מצטערת. אתה, חי ונושם יושב לך במרתפי חמאס, ואני חיה את חיי . אתה לא יודע מהו החופש יותר , ואני חופשיה לעשות כרצוני. אני מצטערת שאתה שקוף, שביבי וברק וכל שאר קברניטי המדינה עוסקים בסוגיות של תקציב, של חינוך, של צבא ומותירים את סוגיתך מאחור, כאילו לא זה בדיוק החינוך אותו הם נתונים לנו, כאילו הם לא יודעים שאתה בשבי זו הגזרה הכי גדולה שהם יכולים להפיל על העם הזה, כאילו שהם לא רואים איזה מסר זה משדר לצעירים שמתגייסים לצבא. יום יבוא ואחד מהצעירים הללו יהיה כמוך, תפוח שנקטף ומוחזק במקרר וכשריחו עולה מכניסים אותו לפריזר ושם לא רואים ולא מריחים, אז כאילו הכל בסדר. אומרים שנוצרה אדישות, זאת לא אדישות זה ייאוש, הם עסוקים, אתה חייב להבין הם עסוקים במי יקבל יותר תקציב, בכמה מורים לפטר, כמה וולוים צריך לשלושים שרים שרבע מהם בלי תיק ושני הרבעים האחרים עם תיקים שהומצאו במיוחד בעבור המשכורת, ואולי היה זה ראוי שאחד מהתיקים האלו היה התיק שלך, המפתח לשיחרורך, אבל במדינה הזו גלעד , אין ראוי יש אינטרס ולאף אחד אין אינטרס לשחרר אותך, אף אחד לא רוצה לשחרר אסירים, או להכנע לחמאס או עוד כותרות הרבה יותר גדולות שמסתירות את החשוב- אתה תהיה בבית! כי הם לא מבינים שבמקום להתעסק עם דם על הידיים או בלי דם על הידיים, או כמה שנים , או מי ומה וגאווה מטופשת , אתה , ילד בודד מתעסק באיך לעבור את היום, אתה לבד שם בחושך הקיומי שלך, בהוויה של חיים שמחזיקה אותך חי אבל לא מפתחת אותך ולא פותחת אותך ולא נותנת לך דבר פרט לצער , אתה , דמך הזורם על ידיהם, עינייך הכבויות על ליבם, כל יום שאתה חי בשחור הזה הוא יום שאנחנו נשלם עליו במיטב הכסף שעם יכול לשלם. למה שנלך אל הצבא? ואפילו אם נשרוד ולא ניפול כחללים, יחכו ויחכו עד שדמינו ישפך ונהפוך לחללים. למה שנהיה אזרחים שומרי חוק? הרי החוק והרשיות לא שומרים עלינו, הרי אין ולו אדם הגון אחד שקם ונושא על כתפו את נטל השבוי, את החושך ההוא שאתה נמצא בו כבר יותר מידי זמן. למה שנשאר כאן? אין כאן איש שיגן עלינו בעת צרה אין כאן דבר. אני מצטערת. אני מצטערת ששיקרנו לך כל השנים, שאמרנו שתמיד נהיה שם אבל ברגע האמת כולנו נעלמנו ונותרת לבדך , חש כאילו אין פה איש, כאילו המדינה שלקחה אותך בגיל 18 וידעה לשלוח אותך, ואתה למדת שלא לשאול שאלות, לא למדה לחבק אותך בלי לשאול שאלות. שהמדינה הזו מצליחה לעצום עין בלילות , מצליחה להתווכח על כסף ועל לימודים, המדינה הזו ממשיכה את חייה בעוד חייך בחושך ההוא שקשור בכל רגע לאור שיש בצד האחר שלנו. גלעד אתה חלק מאיתנו, אתה המראה שלנו והכי קל לא להסתכל במראה, אבל אנחנו חייבים, חייבים לראות מה הפכנו להיות, חייבים לראות מה זה יעשה לנו, חייבים לפעול ועכשיו, אנחנו צריכים לשחרר אותך ולא רק בשביל המצפון שלנו, אלא בשביל העתיד שלנו, בשביל שנוכל להסתכל לעצמינו ולך בעיינים בתור עם, בתור עם שיודע לפדות את ההלוואות שהוא לוקח מעצמו, שיודע לקחת אחריות על מעשיו. מחכה לראות אותך גלעד, תחזיק מעמד שם בחושך , עוד מעט יעלה האור . אמן.

נגיעוT

New member
צמרמורת

זה מה שהמילים האלו עשו לי ותיקון נוסף-לא נוצרה אדישות-חוסר אונים-לי כבר אין מושג מה עוד ניתן לעשות

דרור 2909

New member
אני מקווה גלעד שאתה,בניגוד לחבריך התמימים,או

השמאלנים, מבין שמצבך,כחייל צה"ל,עדיף על מצבם של חיילים רבים שלא ישובו כבר הבייתה, או שיסיימו את חייהם בכסאות גלגלים, ומבין שלמלחמה על קיומנו כאן, יש לפעמים מחיר אישי וכי אתה מוכן לשלמו. אני מקווה שאתה, בניגוד לחבריך התמימים,או השמאלנים, מבין שאסור להכנע לסחטנות הטרור ולסכן בכך את בטחון המדינה. אני מקווה שאתה, בניגוד לחבריך התמימים,או השמאלנים,מבין שאסור לירוק בפניהם של עמיתיך החיילים, שסיכנו את חייהם כדי ללכוד את המחבלים שאותם מבקשים מחבלי החמאס לשחרר. אני מקוהה שאתה בטוח שאנחנו נעשה את כל מה שאפשר,ונכון, לעשות כדי לראות אותך חפשי בארצנו ובביתך. אני מקווה גלעד שתדע גם להפריד בין חבריך התמימים לאלו השמאלנים. אני מקווה שתבין כי התמימים באמת אינם מבינים את המשמעות החמורה של כניעה לטרור וכי השמאלנים להוטים תמיד לראות רוצחים פלשתינאים משוחררים מהכלא,ולא משנה מהו התירוץ,שהפעם הוא אתה.

אני מקווה שאתה

מוכן לשלם את המחיר במקום גלעד. כי אני אישית מאוד בעד

דרור 2909

New member
את(!!) מוכנה לשלם "כל מחיר",ובלבד שלא את

תצטרכי לשלם אותו. שלא כמוך,כשהיה צורך,הייתי מוכן לשלם את מחיר המלחמה ושלשמחתי לא שילמתי אותו. אני לא מתפלא על התגובה הרדודה שלך,תגובה ברמה אישית, הנמנעת מלהגיב לתוכן הענייני. זה אופייני לשמאלנים,לתקוף את האדם כאשר אי אפשר לתקוף את העמדה שלו.

דרור 2909

New member
אני מקווה שהסטודנטים שאת מתיימרת לייצג

בפורום שלך הםהרבה פחות שטחיים ממך.

sNiRgRiDiSh

New member
אוקי דרור

כמה דברים אני בן אדם ימיני קיצוני ולמרות כל הדעה שלי של לא להיכנע לאירגוני הטרור ולא לשחרחר רוצחים במיוחד רוצחים ערבים אני עדיין חושב שברגע שיש לנו חייל שנמצא בידי האויב הנורא מכל שעובר עינויים יומיומיים ויש סיכוי הכי קטן שהוא עדיין בחיים גם אם זה רבע אחוז אני מוכן לעשות הכל כדי לנסות להחזיר אותו הוא חלק מהעם שלי הוא דם מדמי הוא יהודי לכל דבר אז תנסי לערב קצת את הרגש אני יודע שאומרים שבמלחמה כמו במלחמה אין רגשות אבל מה לעשות כולנו בני אדם ויש לי רגשות אז תסתכלי על זה בתור אחת מהמשפחה של גלעד אחת מהחברים תחשבי שיום אחד,אחד מהחברים הכי קרובים אלייך פיתאום נעלם ואת יודעת שהוא חיי איפשהו אבל את לא מסוגלת לתקשר איתו לא מסוגלת לגעת בו להתקרב אליו חוסר אונים יאוש וכעס כעס על הממשלה שהפקירה אותו כעס על עצמך שאת לא עושה מספיק כדי לשחרר אותו וכעס על אנשים כמוך שאומרים שאולי עדיף שהוא ישאר שם כי אולי ככה עדיף כי אנחנו לא נעשה משא ומתן עם ארגוני טרור גם אם זה אומר לוותר על החיים של החבר הכי טוב שלך ולא נירק בפנים של הלוחמים שתפסו את המחבלים שאנחנו מתכננים לשחרר גם אם זה אומר שהחבר הכי טוב שלך גם הוא לוחם ונתפס בזמן לחימה אז כן בתור אחד שעומד להתגייס לקרבי אני מוכן לשלם מחיר אישי אבל אני יודע שיהיה למשפחה שלי מקום לבכות לתקשר איתי גם אם זה בעומק של מטר מתחת לאדמה זאת תיהיה האדמה שלנו אדמת ארץ ישראל!!!!!!!11 ועוד דבר אני לא חושב שזה המקום להביע דעה כזאת זהו פורום לשחרור החייל גלעד שליט וזה סתם יגרום להתלהטות יצרים ואנשים יגידו מילים שהם לא מתכוונים אליהם תודה רבה שניר גרידיש

למעלה