גלי, קישה- עזרו לי ...

מ י ק ה

New member
גלי, קישה- עזרו לי ...

בלי שום קשר להודעה האחרת
איפה אני מוצאת אתרים שנותנים לי תוים של יצירות מוסיקאליות? ואם להיות יותר ספציפית-אני צריכה ניתוח של "מחול החרבות" של חצ´טוריאן כולל תוים, כלים וכו... (ביקשתי עזרה בפורום מוסיקה קלאסית ולא ממש עזרו לי...) כל המידענים/יות של הרשת- אשמח מאוד לקבלת עזרה! תודה מ י ק ה

קישקשתא

New member
כבר היו לנו פעם

תוים.. אם את רוצה דווקא את מחול החרבות, מאד יעזר השם (בעיקר של חצ´טוריאן באנגלית).

אני שונא דרדסים, ולכן

לכן טעיתי (או לקיתי בחוסר דיוק מסוים) Sabre Dance - ARAM ILICH KHACHATURIAN בקרוב אולי נדייק עוד יותר. אפרופו ארם איליץ´ חצ´טוריאנים, חידה: מי יודע איך קוראים לחתול של גרגמל באנגלית, ולמה (לא להתאמץ, אני יודע את התשובה). להזכירכם, לא מצאנו את פומיקי (וחיפשנו לעומק!)

למרות שהקובץ לא מוגן בזכויות יוצרים

אני לא אצרף אותו כאן, אלא רק את הלינק (בסוף העמוד). אבל זאת ההתחלה. השלב הבא יהיה להריץ עליו את התוכנה המעולה, XXXXXXX*, והיא תוציא ממנו את התוים, מאורגנים לפי כלי נגינה, סולמות, תפקידים, מה לא. אפשרות אחרת היא לתחוב את הראש בתוך כוורת ולהקשיב. *אני לא זוכר את שם התוכנה, אבל היא עשתה אצלי מלאכתה נאמנה.

../images/Emo157.gif מה כבר ביקשתי

תוכנה מפגרת... anvail studio. אם כבר את מראה לי את התווים, מה הבעיה להדפיס אותם?? פעם התוכנות היו משוּ. לא נראה לי שזאת היתה השאלה המקורית, אבל העיקר - החויה.

אני ממש לא יודעת אם זה עוזר לך...

או מה זה בכלל, כי אין לי כוח לקרוא יותר, אבל בעמוד 3 בלינק בצד ימין למעלה, מוזכר השם חצ´טוריאן, ויש שם איזה ניתוח של המוזיקה שלו...

למעלה