גלי צהל????...בושה

גלי צהל????...בושה

לידיעת כולם ,כשכל תחנות הרדיו שידרו ביום שישי בלילה מוזיקה שקטה עד זורמת שידרה התחנה הצבאית היהודית מוזיקת טראנס ,כן כן טראנס,האםזה מה שתחנה צבאית צריכה לשדר בלילה שכזה? ושלא יספרו לי שזה היתה מוזיקת ציל אאוט מדובר במוזיקת טראנס קצבית מאד ששודרה בסביבות השעה 4 לפנות בוקר מה קרה לנו???

dhp7

New member
הייתה התלבטות בעניין

בסוף החליטו כן לשדר את התוכניות הרגילות של שישי בלילה.

dhp7

New member
תוספת

הן לא שודרו במתכונתן הרגילה, אלא בצורה מעט יותר רגישה ושקטה, למיטב ידיעתי. לא הקשבתי, אם לאמר את האמת. אבל כך סוכם עם מגישי התוכניות "ביטניק" (אילון קוטלר) ו-"הדיסקוטק" (יניב מורוזובסקי)

זה היה כך

מורוזובסקי אכן שידר מוזיקה רגועה יותר מהרגיל משהו כמו ציל אאאוט,מוזיקת עולם ואמביינט,אחריו הביטניק הזה התחיל רגוע וכאילו המתין שה"כלב ירדם בשמירה" ועלה לקצב הטראנס מאוחר יותר המקרה הזה מזכיר לי את מקרה מסיבת הטראנס שהתקיימה ביום כיפור בצפון-עוד סיפור של חוסר התחשבות וזלזול.

אין ספק שמשהו שם היה פסול...

אם באמת שודרו טרנאסים באותם שעות, כפי שאתה מספר, אז אין ספק שמדובר פה בפאשלה ענקית - שלא נאמר מחדל. אני נגד התאבלות טוטאלית ברדיו במצבים כאלו, אבל מפה ועד טראנסים לוהטים ושמחים...? לא יודע.

האגס 1

New member
זה עובד רק על הנייר

צ'יל אווט זו אולי ורסיה יותר מעודנת לטראנס, אבל זה לא משרה את האוירה הרצויה כשכל המדינה באבל לאומי. לא כל מוסיקה, ולא כל תוכנית, אפשר לתרגם לאוירת אבל. מן הראוי היה לבטל את התוכניות הללו לגמרי באותו לילה, כדי למנוע התבזות מיותרת. כשזה נעשה בגל"צ, רדיו שמופעל ע"י הצבא, זה אחרת מאשר במקרה של תחנה מסחרית, וגם שם מקרה כזה הוא גבולי מבחינת הטעם הטוב.

במקרה של תחנה ממלכתית

אני די מסכים איתך. למרות שמטבעי אני מסתייג ממתיחת גבולות עדין מתחנה ממלכתית ועוד צבאית ועוד שמקדישה לא מעט שעות לאקטואליה השוטפת, מה שאומר שבאותו לילה פנו אליה לא מעט אנשים כדי לשמוע עידכונים מדי פעם (ולא הקהל שמחפש להרגע קצת ולשכוח מהמצב) היה מקום לשקול מחדש את המוזיקה המשודרת באותו לילה. בתחנה מסחרית אני לא רואה בזה עניין של טעם רע כי כפי שכתבתי לא מעט אנשים מחפשים ברדיו גם דרך להרגע ולשכוח קצת מהמצב ואנשים כאלו מאד שונים ביחס לאיזה סוג מוזיקה מצליח לקחת להם את המחשבות מהארועים ולהוריד מהם את הלחץ ולכן מהרדיו המסחרי אני כן מצפה לגיוון למעט בימים שהוכרזו כימי אבל רשמיים.

פּלפּל

New member
לא בושה בכלל

יש הרבה דרכים לפרוק תסכולים זעם ופחדים. אחת מהם היא לרקוד טראנס. עם או בלי חומרי חיזוק, להשתחרר בעזרת המוסיקה הקצבית, הביטים, בלי מילים. ורוב הסיכויים שמי שמאזין לרדיו ביום שישי לפנות בוקר שבת נמצא בכבישים בדרך מבילוי כזה או אחר. מה רע שמשדרים גם מוסיקה כזו? מי החליט שהצ'יל אאוט ראוי והטראנס לא? ש 120 BPM זה בסדר, אבל 140 זה כבר מוגזם? יכול להיות שבארבע בבוקר, אחרי יום שלם של חדשות על הרוגים, פיצוצים, נעדרים, הריסות, גם אני הייתי מעדיף טראנס פסיכודאלי על "עטור מצחך" או "מה זאת אהבה".

למעלה