גלי עטרי - קסמים

meital91

New member
תודה רבה על הקטעים תזכורת על העלאת איך לאהוב

אותך מתוך עד פופ.... מתי שתוכלו להעלות אני כבר ממש סקרנית ושוב תודה על כל הקטעים המדהימים!!

זו לא ביישנות ולא חוסר בטחון, זו פשוט

צניעות. וזה מה שיפה אצל גלי, שלמרות שהיא כוכבת מפורסמת עם קריירה מפוארת היא מתנהגת כמו בן אדם רגיל. זאת גדולתה, זה סוד קסמה. זה עדיף על פני מפורסמים למיניהם שהאגו שלהם בשמיים.

meital91

New member
גם נכון מסכימה איתך אבל שרית גם צודקת בראיונו

בראיונות אחרים היא מפגינה יותר ביטחון... אין ספק גם שהיא צנועה ושיש בה קסם רב!אחרת לא היינו אוהבים אותה כל כך...

שרית7

New member
אין קשר בין צניעות לבין ביטחון עצמי! אתה יכול

עם ביטחון עצמי וכריזמה ועדיין להיות צנוע או להיות שחצן. גלי לא שחצנית בכלל! היא מדהימה הרבה יותר ממה שאתם יכולם לדמיין לעצמכם, לא שופטת אנשים וטובת לב מאין כמוה אבל היום היא מצליחה להביא לידי ביטוי באופן מוחצן, תכונות שעד לפני כמה שנים, היו ידועות רק לאנשים הקרובים אליה ביותר. היא הפגינה סגירות נוראית "אל תגע בי" ואני בכוונה רושמת את זה במרכאות. יש אנשים שמפרשים את זה כסנוביות, או כקרירות. היום היא מצליחה להפגין את חוש ההומור שלה - נראה לך שלפני 15 שנה מישהו ידע שגלי היא בנאדם כל כך מצחיק? (ותאמינו לי היא קורעת) הנשים היו חושבים ששוש ז"ל היא המצחיקה, ויונה, שתבדל לחיים ארוכים...מישהו בכלל ידע שלגלי יש חוש הומור? וזה שהיום היא מפגינה פתיחות וחוש הומור הופך אותה לפחות צנועה? ממש לא.

lia לייה

New member
אוף ... מכירים את זה שאין לכם פנאי לשבת ולראו

ת סרטונים. כאילו צריך מצב רוח במיוחד בשביל זה. הוא קצת אבד לי בזמן האחרון. יותר מידי בלאגן כדי לשבת מול המסך ולחייך לעבר.. מקווה לראות בקרוב
תודה.

שרית7

New member
ממש בובה ומדהים לראות את זה - למרות שכל החומר

הזה הוא מה"ארכיון" הפרטי שלי, לא צפיתי בו שנים. וכל הכבוד ל"רק אתמול" על העבודה והמסירות שהוא משקיע בהעלאת הקטעים לאתר

שרית7

New member
דרך אגב לאחר הראיון הזה שודר קליפ מיוחד של

השיר "סוף העונה" בפרוייקט מיוחד שבמסגרתו הראו איך מוציאים תקליט. בזמנו ערכו סקר בקרב סטודנטים באוניברסיטאות בארץ, ומבין כל הזמרים שהוצאו בסקר גלי נבחרה ברוב קולות כזמרת שתוצג בקליפ

כל הכבוד לך שרית שהקלטת את האוצרות האלה ושמרת

עליהם כל השנים באהבה ובמסירות.

למעלה