גלי עטרי - קסמים

meital91

New member
קליפ מהמם,אבל השיר כל כך עצוב....

אהבתי את החבל והיידים היה משחק כזה כשהייתי קטנה שכחתי איך קראו לזה.ושתי הדמויות בצל בהחלט מדהים...

שרית7

New member
למשחק קוראים "סבתא סורגת" ועצוב שמשחקים רבים

נעלמו מהעולם וכל הילדים והנוער תקועים מול המחשב או מסך הטלויזיה ואין כבר חיי חברה כמו פעם. אני חושבת שלי היתה ילדות נפלאה - היו משחקים כמו 5 אבנים, וגומי שהיום אני לא רואה אותם בכלל... לגבי"רק אתמול" זה שיר באמת עצוב ואני חושבת שאין אשה בעולם שלא תזדהה אתו ועברה איזהשהו קטע אם בחור שהרס אותה. זו הגדולה של גלי לבחור שירים שכל כך מדברים ונוגעים.

meital91

New member
צודקת בכל מילה שאמרת

גם אני שיחקתי 5 אבנים גומי וסבתא סורגת,וקלאס ותופסת ועוד ועוד... והשיר ממש נוגע...את צודקת.

lia לייה

New member
הפתעה - ../images/Emo3.gif

שבוע שעבר הייתה לנו "הפסקה פעילה" (אני בתיכון, וזה היה כאילו כמו שעושים ביסודי...) של משחקים של פעם. אז שעה שלמה שחקנו בחוץ בקפיצה על חבל, גומי, חמש אבנים, "ביצים", מחניים וכ'... היה ממש כיף וכווווולם שיתפו פעולה, כולל המורים

meital91

New member
כן אני ביב' וגם אני שיחקתי בזה

אמא שלי סיפרה לי על המשחק שהיא שיחקה אותו כילדה ויום אחד הבאתי 5 אבנים לבית ספר ביסודי ומאז שיחקנו כל יום... וגומי וקלאס ותופסת וסבתא סורגת גדלנו על זה,זה ברור שיש שוני גם בתוכניות טלווזיה אני ממש מתגעגעת לטלווזיה כשאני הייתי ילדה לעומת מה שהילדים היום גדלים עליו...

שרית7

New member
לגבי התכניות בכלל אין לי מה לומר ואגב מומלץ

מאוד לרכוש את הדיוידי שנקרא "מריץ' ועד רץ'" ובו 6 שעות!!!!! מתכניות הילדים המדהימות של שנות ה70 וה80 בינהם "טלפלא", "הצריף של תמרי הנגר", "החתול שמיל" ועוד וכמובן השיא מבחינת פורום זה : "ראש כרוב" בכיכובה של גלי - בין הפעמים הראשונות בהן גלי הופיעה בטלויזיה צעירונת בת 20 ויפהפיה - מדובר בפרק שלם ולא בקטע קטנטן - חוויה! ובלי כל קשר מומלץ בחום לילדים הגדולים שביננו כדי להתרפק על הזמנים בהם היינו מרותקים למסך כשהיה רק ערוץ 1 ולקטנים יותר - תראו ותלמדו מה ראו הגדולים כשהיו קטנים

שרית7

New member
תתעמקו בראיון הזה ותשפטו בעצמכם - כאילו מדובר

בשתי נשים שונות - הישיבה הסגורה - עם הידיים שלובות - אינטונציית הדיבור - זו התנהגות של כוכבת שכבר אז היה מאחוריה רפרטואר של 10 שנים לפחות במוזיקה הישראלית אחרי זכיה באירוויזיון הופעות בחו"ל, מועדני מעריצים באירופה, לא רק בישראל ומכירות של 20,000 עותקים מ"צעד אחד לפני הנהר תוך 5 ימים מיום הוצאותו? כל זה קרה לפני הראיון הזה - היא כאילו מתנצלת שהיא חיה - ומה זה הביישנות הזו? כמו ילדה בת 4 שנותנים לה לשיר נר לי דקיק במסיבת חנוכה בגן... זה לא להאמין. צריך לשים ליד זה את הראיון מליאור שליין או אפילו מלילה גוב למשל שצולם לפני כ10 שנים, ולעשות "מצא את ההבדלים"

למעלה