גלי חום

מצב
הנושא נעול.

גופן1

New member
גלי חום

גלי חום
שבוע טוב לכולם... האם יש פתרון לסיוט הנקרא גלי חום? אשמח לכל רעיון יצירתי...

שיר5520

New member
לקחת הורמונים...

גלי חום
לקחת הורמונים...
עד כמה שאני יודעת אין פתרון חוץ מאשר לקחת הורמונים באופן סדיר ואז פשוט אין גלי חום. כשלא לוקחים הורמונים וה FSH גבוה התופעות פשוט נוראיות ובלתי נסבלות. אני כבר סיכמתי עם הרופא שלי שבפעם הבאה שאני עושה הפסקה של יותר מחודש בהורמונים, אני עושה את זה בליווי צמוד של פסיכיאטר (וזו לא בדיחה).

ROSMARY

New member
שלום גופן

גלי חום
שלום גופן
אני אישית לא לקחתי אבל אני יודעת שיש טפולים אלטרניביים וגם קונבציולים לטפול בתופעות מהסוג הזה . באתר סטארמד יש אתר מיוחד לגיל המעבר . הנה האתר - http://www.starmed.co.il/Forum/58 - מקווה שזה יעזור לך . רוזמרי

אשת מים

New member
סויה

גלי חום
סויה
גם לי היו תופעות של חלי חום . ניסיתי לטפל בענין מהקל אל הכבד. שתיתי חלב סויה . תוך פחות משבוע הוקל לי ואחר כך ממש חלפו הגלים. (ממליצה על חלב סויה של חברת אלפרו- מהסוג שכתוב עליו עשיר בסידן +B12 - הוא קצת מתוק).

שיר5520

New member
?? מעניין...

סויה
גם לי היו תופעות של חלי חום . ניסיתי לטפל בענין מהקל אל הכבד. שתיתי חלב סויה . תוך פחות משבוע הוקל לי ואחר כך ממש חלפו הגלים. (ממליצה על חלב סויה של חברת אלפרו- מהסוג שכתוב עליו עשיר בסידן +B12 - הוא קצת מתוק).
?? מעניין...
לא שמעתי על דבר כזה מעולם. אני שותה רק חלב סויה מאז ומתמיד, בלי קשר לגלי חום וזה מעולם לא עזר לי עם גלי החום... בפעם הבאה שאסבול אני אנסה לשים לב לעניין הזה..

ננוק3

New member
../images/Emo22.gifגלי חום

גלי חום
גלי חום
היי גופן,אני ממליצה לך לעשות דיקור שממוקד לבעיה אם את מאיזור הצפון יש לי מישהי מצויינת.תרגישי טוב ננוק

גופן1

New member
תודה על התגובות../images/Emo11.gif

גלי חום
היי גופן,אני ממליצה לך לעשות דיקור שממוקד לבעיה אם את מאיזור הצפון יש לי מישהי מצויינת.תרגישי טוב ננוק
תודה על התגובות

אכן מאיזור הצפון אנוכי, ומטופלת כבר בדיקור ובכל זאת...גלי החום ממשיכים להכות ללא רחמים...מי המטפלת ואיפה היא נמצאת? אשמח לשמוע

גופן1

New member
תוספת

תודה על התגובות

אכן מאיזור הצפון אנוכי, ומטופלת כבר בדיקור ובכל זאת...גלי החום ממשיכים להכות ללא רחמים...מי המטפלת ואיפה היא נמצאת? אשמח לשמוע
תוספת
אולי הדיקור לא ממש עזר כי הוא לא היה ממוקד לבעיה הספציפית, אלא עד עכשיו הוא עסק באפשרויות הכניסה להריון. שווה לחשוב על זה. מעכשיו אני אטפל רק בבעיות הנלוות לפרימנופאוזה...אני מאוד מאמינה בדיקור וברפואה אלטרנטיבית ולא אקח הורמונים.

ננוק3

New member
לגופן1 גלי חום

תודה על התגובות

לגופן1 גלי חום
היי גופן למטפלת קוראים סרינה שמיר , היא נמצאת בטבעון ומס' הטלפון שלה 0507707842 אם את לא מייד תופסת אותה אל תתיאשי,ותנסי גם בערב בהצלחה ננוק1

מצב
הנושא נעול.
למעלה