גלית וקיריל לגמר

NSlutzker

New member
גלית וקיריל לגמר

הגיע הזמן לשלוח את עודד הביתה ולהצביע בכמויות לגלית וקיריל, אסור שיישנה מה שקרה היום בהדחה.

edens 114412

New member
צודק מה נטפלתם אליו !!../images/Emo11.gif

כמו איזה עלוקות אולי הוא לא רקדן אבל הוא רוקד יפה מאוד וכל הכבוד לו !!!!!!!!!!!!!!

niva99

New member
סוף סוף כל ההגיון !!!

באמת העקום הזה מעצבן את הקרנית. יאללה הביתה כבר ! ומי שלא נראה לו ---------------> קפצו לי.

edens 114412

New member
עודד רוקד שם ממש טוב והוא רק משתפר !

תפסיקו לרדת עליו מה אתם רוצים ממנו תטפלו למישהו אחר
!!!

MADMUAZEL

New member
מה שמעצבן בעודד זה שהוא לא יודע להפסיד בכבוד

נכון שהוא השקיע והשתפר, אבל מה לעשות, זה לא נראה טוב... הוא לא נראה מספיק גבר על הרחבה כמו שאר המתמודדים הוא הביא יותר מידי הומור לבמה וזה לא תמיד התאים ואותי הכי הרגיז - שהוא לא יודע להפסיד בכבוד - הוא לא מכבד את דעת השופטים...זה הציון שהביאו לך כמה פעמים אתה יכול להתבכיין? - תתבגר. וזה גם לא הוגן שהמון אנשים הצביעו לו רק בגלל שהם מעריצים שלו עוד מ"הפיג'מות" (והוא הודה בה בעצמו) ולא לפי איך שהוא רקד.

edens 114412

New member
../images/Emo46.gifבוא נראה אותך כמה אתה גבר על הרחבה

בוא נגיד את זה שהוא יודע להפסיד בכבוד עובדה שהוא קיבל את זה בסבבה ולא לקח את זה כל כך קשה ותאמין לי שהוא הישתפר וגם מי שלא מכיר את עודד וראה את הביצועים שלו הצביע אז תפסיק לדבר שטויות כבר !~!!!!!!!!!!!!!!

MADMUAZEL

New member
אני אישה, אבל אני הרבה יותר "גבר-גבר" מעודד:)

היה ממש עכשיו שידור חוזר בטלוויזיה וראו את עודד פז אייפה את חיה מתוקה? אין לך עיניים? פירוט: 1. הוא רוקד עם גב כפוף 2. הוא עושה פרצופים מוזרים כשהוא רוקד 3. הוא נושך את השפתיים כאילו "אייזה גבר אני!" וזה מגוחך ופתאטי ממש 4. הוא השתפר, אבל לא מספיק 5. לא, הוא לא יודע להפסיד בכבוד. מתחילת התוכנית הוא רק התלונן על הציונים של השופטים (ובמיוחד על ה"3" של קלוד דדיה) הנה!! עכשיו הוא אמר:"ציפיתי ליותר, אבל זה יותר מתקבל בברכה מאשר הציונים שקיבלנו בשבועות האחרונים, שלא לומר 3" - כל הזמן מתלונן ! שאר המתמודדים, גם כשהם מקבלים ציונים נמוכים הם לא מתבכיינים על זה כל התוכנית כמוהו. עדיף שיעשה דברים של קומדיה ומשחק כמו "הפיג'מות" והפסטיגל, בהם הוא מוצלח, ולא יתיימר להיות רקדן, כי רקדן הוא לא.

edens 114412

New member
בוא נראה אותך רוקדת עם כל החזרות האלה

ואם היית מקבלת שלוש איך היית מרגישה שני שלבים לפני הרבע גמא אז תעשי לי טובה עדיף שלא תגיבי כי עודד ממש הישתפר וגם לא היה לו אף פעם רקע של ריקוד וגם כשאבי קיבל 3 אם אני זוכרת נכון אישתו היתעצבנה על קלוד והוא הפסיד בכבוד כי הוא לא לקח את זה קשה ואם היית מקבלת את הניקוד שהוא קיבל היית מרגישה את אותו הרגשה אז תפסיקי לדבר שטויות

MADMUAZEL

New member
../images/Emo98.gifבכייף, הלוואי שיזמינו אותי לתוכנית !

(למרות שזה לא יהיה הוגן, כי יש לי רקע בריקוד והייתי קצת רקדנית בילדותי) אבל תהיי בטוחה שאם הייתי משתתפת בתוכנית - הייתי באה בגישה של לעשות כייף ולא להתבכיין כמו עודד פז ואפילו אם הייתי מקבלת 3 ! עודד מאוד מוכשר בתור שחקן ובדרן, גם אני אהבתי אותו מאוד בפיג'מות, אבל זה לא אומר שאצביע לו כשהוא רוקד גרוע ונראה על הרחבה כמו פרודיה על רקדן (וזו האמת הכואבת) ! מה לעשות? - לא כולם זוכים ב-1000 כשרונות. עודד פז מוכשר ב: בידור, משחק וכו', אבל בריקוד אין לו את זה. את צודקת בזה שגם אבי הכדורגלן קיבל 3 הוא ואישתו התעצבנו ולא הפסידו בכבוד וגם להם אני אומרת את אותו דבר: כשאתה סלבריטי - אתה צריך לדעת לקבל ביקורת! מה לעשות!
ולא להתנהג כמו ילד קטן. לא מתאים לך ביקורת? - אל תבוא לתוכנית ואל תהיה סלבריטי !!!

למעלה