גליתי משהו

דאדלי

New member
גליתי משהו

בקשר לוילות שכתבתי בהודעה הקודמת שלי (שכנראה נמצאת בעמוד 2 ) כתבתי שלחיה המיתולוגית קוראים הארפי ושהיא חצי אדם חצי ציפור , אבל היא תמיד מכוערת. אז זה לא נכון ! גיליתי שהארפיות אלה נשים יפהפיות שמפתות אנשים להכנס למאורה שלהן ואז הן הופכות לחצי אישה חצי ציפור ואוכלות אותם! מזכיר משהו? דאדלי (א``ק)

יפעת28

New member
וילות

יפה! מעניין אם JK חשבה על כל הדברים הללו... בכלל מעניין מה טיבן של היצורות האלו, ומה זה אומר על פלור, שהיא רבע וילה בעצמה, מעבר לזה שהיא יפה מאד, ושהשיער שלה בצבע בלונד-כסוף...

bagman

New member
ישנה רק בעיה אחת קטנה

בספרים לא מוזכרות רק הוילות אלא גם ההרפים. הוזכר שבקלחת הרותחת הארי רואה יצור שהזמין כבד והוא חשב שזו הארפי. כלומר ישנן ווילות וגם הארפים

דאדלי

New member
כן נכון BAGMAN

אתה צודק אבל אם תקרא את ההודעה הראשונה שלי בנושא הזה ,כנראה בעמ` 2, שבעקבותיה כתבתי את ההודעה הזו תראה שאני אמרתי שיש שימוש גם בחיות מיתולוגיות אמיתיות וגם בחיות מיתולוגיות ``מזוייפות`` אם נקרא לזה כך. אבל אם תשים לב יש עוד דוגמאות לחיות מיתולוגיות אמיתיות ואלא שהן רק עם שינוי קטן ו/או בשם- ההיפוגריף וגריפין. שתי חיות כמעט זהות לחלוטין אבל, שתיהן מופיעות! וגם אם לא באותה צורה בדיוק. (הגריפין מופיע כמובן , ב``גריפינ``דור) ויש אולי סיבה אחרת חשבת על זה שאולי ג`יי קיי רולינג מנסה לרמוז לנו שהוילות הן הארפי? תחשוב על זה. דאדלי-(א``ק)

למעלה