גלישותתת

liad2003

New member
גלישותתת

בוקר טוב,אני בהתחלת לימודי הנהיגה שלי (שיעור 5 שבעצם הוא שיעור 4 כי בין השיעור ה -1 ל-2 הייתה הפסקה של 3 חודשים ושכחתי הכל). כל הנושא הזה של גלישות קצת מבלבל אותי.. מישהו יכול לסכם לי לגבי כל סוגי הגלישות (וזינוק בעלייה אם אפשר)? זה יקל עליי להיזכר בזה. תודה מראש למי שיעזור וגם אם לא לפחות ניסיתי

MeWithoutU

New member
תשובות!

איזה סוגי גלישות?יש רק סוג אחד! זה בזמן שאתה נמצא בהילוך ראשון...אך באותו זמן מחזיק קצת את הקלאץ! וזינוק בעליה... לפני שנוסעים (נגיד אתה עצרת ברמזור בעליה) אז אתה פשוט מעלה קצת את הקלאץ...עד לנקודת החיתוך...ואז עוזב את הבלם ועובר לגז!...(=

samata

New member
נק' החיכוך *

לא יודע מה איתך, אין פה צירים חותכים..זה לא מתמטיקה

lsd500

New member
גלישה.

גלישה זוהי נסיעה במהירות שנמוכה ממהירות של הילוך ראשון. כאשר אנו מעוניינים לעבור לגלישה, אנו מכניסים קלאץ', משלבים להילוך ראשון, מביטים במראות, מאותתים אם צריך ועוברים לנסיעה איטית ("זחילה"). אנו מגיעים למצב של משחק עם הקלאץ'- מוציאים אותו, וכשיש רעידות, מכניסים שוב כדי שלא ייכבה האוטו. מתי מבצעים "גלישה"? 1. בצומת T או בתמרור "זכות קדימה" שאין בו שדה ראייה. עוברים לגלישה כדי להרחיב את שדה הראייה ללא הפרעה לתנועה. 2. בחנייה ברוורס. 3. בחנייה בנסיעה קדימה. 4. בכניסה למקום חנייה מוגדר ("חנייה של בית").

למעלה