גלישה

nogag7

New member
מצטערת אם קצת התנפלתי..

אז מקווה שקראת את התגובה
. אתה עשית חניות ברוורס? איזה שיעור אתה?

SHACOH

New member
אני עשיתי היום שיעור

חמישי
אני מתקדם קצת לאט בכוונה... ועוד לא עשיתי חנייה ברוורס.

nogag7

New member
אהה

למה בכוונה מתקדם לאט? וזה בסדר שלא עשיתה חניה ברוורס, הרוב לא עושעם בשיעור כ"כ ראשוני..

SHACOH

New member
בגלל שאני יכול לעשות שיעורים

בתקופה של לימודים רק בימי חמישי ושישי, ואני גם לא רוצה לעשות הרבה שיעורים כפולים. וכך יוצא לי 2 שיעורים בשבוע בערך-עכשיו כשיש את החופשה הקצרה אני קצת מנצל אותה

nogag7

New member
../images/Emo13.gifאהה אוקיי עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif שעניתי

למישהו אחר.. התגובה הייתה מיועדת אלייך.. לא הוא לא חייב אותי. לפעמים הוא נותן לי עוד קצת זמן ופעמים כמה דקות פחות.. אז זה מתקזז בערך.
היום עשיתי עוד שיעור ועשיתי חניה ליד אוטו אחר.. ויצאתי ברוורס. זה לא קשה. אבל עדיין אני לא יודעת איך ממש לחנות ברוורס (כמו שהוא עשה לי בפעם הראשונה..) כי יש שיטה כלשהיא עם המשקופים שצריך ללמוד (מישהו יכול להסביר בבקשה?)
אממ תודה בקשר לחברה שלי.
היא לא עשתה חניות בכלל בכלל.. שום חניה. *מזליסטית* ולא נראה לי שהטסר יתן לך להימרח כ"כ על כיוון הכיסא.. זה מבזבז 2-1 דקות, לא יותר.

chiff4

New member
בדיוק

גלישה זה לשחרר את הברקס ולהרים מעט את הרגל מהקלאץ' ואז האוטו יתחיל לנוע קדימה באיטיות מאוד. זוהי גלישה!

nogag7

New member
אוקיי תודה רבה

יש לי שיעור עוד מעט (ב12) וזה מאוד עוזר לי.

SHACOH

New member
את מורידה את הרגל

מהברקס, ומרימה את הרגל קצת מהקלאץ' והאוטו נוסע לבד. את לא לוחצת על הגז!!! ההיגיון של זה הוא: שכשאת מרימה את הרגל המקלאץ', את מחברת את הגלגלים למנוע ואז בגלל שהמנוע עובד הגלגלים זזים.

nogag7

New member
../images/Emo51.gif

תודה רבה גם לך. ותודה על ההסבר של המנוע..

למעלה