גלישה למתחילים

TTמאניה

New member
גלישה למתחילים

פעם אחרונה שגלשתי היה בקוסטה ריקה לפני שנה וחצי. שמה קניתי גלשן 6.6 (פיט?) אני חושב שהיה דק ולא הסתדרתי איתו. החלפתי לגלשן באורך 7 (פיט?) קצת יותר עבה ובום התחלתי לגלוש. כמובן שהתרסקתי בהתחלה וזה ממש כאב - איזה גודל של גלים יש בקוסטה.... אבל מהגל הראשון שעליתי הרגשתי כמו מלך העולם. בקיצור האם המידות בפיט? פשוט להכפיל ב0.305 ולקבל מטר? אני עובר לנהריה וחוזר לגלוש איזה גלשן מומלץ למתחלים אני 183 ושוקל 76 קג. אני יודע לתפוס גלים ולעמוד בלי בעיה אבל לא במקצועיות. המלצות? דעות? גלשנים? חברות מומלצות? כמה בכלל זה עולה בארץ? יש למישהוא מציאה? לא מחפש גרוטאות......

TTמאניה

New member
למה?

בקוסטה ריקה נורא נהנתי מה7 רגל היה לי קל לחתור איתו וקל לתפוס את הגל. אני לא יודע מה מתאים לארצנו במיוחד איזור נהריה.

רוזיA

New member
6.3 שבמידות בארץ זה כמעט 2 מטר....

מספיק טוב לך.....לפי המידות ש´ך

TTמאניה

New member
פיט=0.305 מטר בכל העולם לא?

או שאשכרה בישראל הכל עקום? 6.3=1.92 זה לא קצר?

resh0

New member
מידה מצויינת.

הבחור כנראה לא ילד ובגיל הזה סביר שהרמה שלו לא תגיע לכזאת שיתמודד על תואר אלוף הארץ. חשוב שיהיה לו קל לתפוס את הגל, במיוחד בחורף. אני גולש על גלשן 7.4 ותאמין לי שבאמצעות המהירות שאפשר לצבור, ניתן לעשות דברים מעניינים מאוד על בגל.

TTמאניה

New member
אני מדבר על FUN טהור

לא תחרויות ולא כלום לעלות על הגל לרכב לשחק ולהנות אני כבר לא ילד ואם אני כבר גר ליד הים זה זמן להגשים חלום וללכת לגלוש אחרי העבודה.

resh0

New member
אפילו פאן בורד זה נחמד.

במשך 10 שנים גלשתי על גלשנים שבין 230 ל 240 סמ´ ומאוד נהנתי.

למעלה