גלישה בת"א...

lliioorr6

New member
גלישה בת"א...

איפה החופי גלישה שלכם?, אני הייתי בת"א וראיתי שיש בכל מקום שוברי גלים, אני לפעמים מגיע לת"א והייתי רוצה לגלוש גם שם אז תגידו בבקשה איפה יש חופי גלישה טובים ואיך מגיעים לשם? והאם בת"א אפשר להכניס גלשן לאוטובוס?

cyb3rmaniak

New member
לגבי החופים- לא תמיד חוף שיש

בו שובר גלים הוא לא גליש... אלה חופים סגורים שיכולים להחזיק גל, תלוי בתנאים באותו היום. במיוחד כשהים גבוה, ובחופים פתוחים הוא כבר מתחיל להיות מבולגן- בחופים הסגורים יכול להיות אחלה גל. אישית אני גולש בהרצליה, אז קצת קשה לעזור בקשר לאיזה חופים בת"א ספציפית. ואחד החופים האהובים עלי הוא חוף הנכים, שבו יש שוברי גלים מ-2 הצדדים. לגבי גלשן על האוטובוס- זה תלוי מאד בנהג. יש כאלה שיעשו בעיות, יש כאלה שלא. בכל מקרה, מן הסתם אתה מכניס אותו לתא המטען. זו בעיה בכל הארץ, ואני לא חושב שיש משהו מיוחד בתל אביב בקטע הזה.

lliioorr6

New member
באוטובוסים התל אביביים אין תא מטען

זה אוטובוסים עירוניים , השאלה אם אפשר להכנס עם גלשן לאוטובוס עירוני,גם אין לי CASE לגלשן ככה שבחיים לא הייתי מכניס גלשן כמו שהוא בלי כיסוי לתא מטען. חוף הנכים זה בהרצליה?

cyb3rmaniak

New member
אין שום סיכוי בעולם שיתנו לך לעלות

עם גלשן לתוך האוטובוס... זה מסוכן. אני זוכר מה זה לעבור עם M-16 ארוך. כל פעם שיש עצירה מישהו חוטף כת לראש. כן, חוף הנכים זה בהרצליה פיתוח, צמוד למרינה מהצד הצפוני שלה. קוראים לו עכשיו "חוף עדן". וצפונה ממנו, ממש צמוד אליו יש כמה חופים מצויינים לגלישה במרחק הליכה.

lliioorr6

New member
נקווה שיהיה קצת גלים

שאני יוכל לסוע לשם ולבדוק איך שם, בפעם הבאה שאני אסע באוטובוס תל אביבי אני ישאל את הנהג מה אפשר לעשות עם הגלשן במצב הזה.

068

New member
או עם כיסוי כלשהוא או שאתה לא עולה.

זה ב99 אחוז ככה, אולי אם הנהג ממש ממש נחמד ואין הרבה אנשים ותשלם 2 כרטיסים אז אולי אבל אל תסתמך על זה... אם אין לך כיסוי את תכסה את זה בשמיכה או משהו וקשור אם כמה חוטים

lliioorr6

New member
גם אם אני ישיג כיסוי מה אני יעשה אי

איתו שאני יגיע לים? ואם אני בא עם אוטו מה אני יעשה עם המפתחות?

ב-90%

מהלישים של הגלשנים יש מקום (כיס מיוחד) למפתח בודד... בקשר לאיפה להשאיר את הכיסוי... בעיה.. אפשר להחביא או לשים במסעדה (אם יש) הקרובה לחוף.. בכל מקרה אם אין לך בליש את הכיס הזה אז הרוב מכנסי הגלישה של כל חברה שמכבדת את עצמה יש בכיס של המכנס חוט גומי שאליו קושרים את המפתח.. תהנה.

068

New member
באמת בעיה....

חבר שלי הוא קרוב משפחה של המציל ככה שאנחנו תמיד משאירים תדברים בסוכה XD אבל כמו שאמרו אפשר אולי לשאול במסעדה, לדבר עם המציל...

Terminal Frost

New member
אני משתמש בשקית אטומה מריקושט

כדי שהמפתח לא יירט, כי חבל שהוא יחליד את השקית אני שם בכיס של המכנסי גלישה, זה לא מפריע

lliioorr6

New member
דיברתי עם שלושה נהגי אוטובוסים בת'א

כולם אמרו לי שאי אפשר להכניס גלשן לאוטובוס עם כיסוי או בלי " הוראה חד משמעית של משרד התחבורה!!" כלומר זורקים עלינו זין, למי שאין אוטו נדפק! אחלה מדינה

cyb3rmaniak

New member
האמת, הגיוני לגמרי...

אלא אם כן אתה שם אותו בתא המטען. אני לא הייתי לקבל גלשן בראש בטעות אם הייתי נוסע באוטובוס. זה מסוכן, לא משנה תיק או לא... חוץ מזה, אני מבין אותם. אנשים תובעים אותם על בסיס יומי. החלקת באוטובוס מעצירה מהירה? בטח, למה לא- טבע את חברת האוטובוסים.

lliioorr6

New member
הנה הנוהל:

"ניתן להוביל אופניים או גלשן בתאי המטען בלבד, על בסיס מקום פנוי בתאים, התשלום הוא על-פי תעריף מטען. תקנות התעבורה, הנקבעות על ידי המפקח על התעבורה במשרד התחבורה, אוסרות על עלייה לאוטובוס עם גלשן ולכן, לא ניתן לעלות עם גלשן לאוטובוסים העירוניים אשר אין בהם תאי מטען." כיף כיף כיף

למעלה