גלישה בעליה

Superdror

New member
זינוק בעליה.

וכמובן, צריך להוסיף גם טיפה "דלק" ברוב המקרים, אחרת הרכב יכבה או פשוט ירעד בצורה נוראית - תלוי בשיפוע.

....

זינוק בעלייה אני יודע לעשות, אבל התכוונתי לגלישה בעלייה - ז"א להתקדם חצי מטר-מטר קדימה... אם אני יעשה זינוק בעלייה האוטו ינסע מהר יחסית - יותר ממהירות גלישה.

samata

New member
אןי כזה דבר "גלישה בעליה"

אתה לא יכול לגלוש ממצב של 0 קמ"ש בזווית כלפיי מעלה..לכן אתה עושה זינוק בעלייה...תעשה פשוט זינוק לא עצבני, ותראה שהאוטו לא ינסע מהר מדי.

lsd500

New member
כדי לגלוש בעלייה יש לזנק בעלייה

ולא להגדיל את המהירות, אלא לגלוש במהירות נמוכה מאוד, בין אם זה כדי להרחיב את שדה הראייה ובין אם זה לבצע חנייה.

lsd500

New member
חחחחחחחחח

כנראה שהייתי צריך להוסיף בהתחלה:" יש דבר כזה גלישה בעלייה"... מצטער..לא כועסת, נכון?

Nofale

New member
גלישה בעלייה ?

פשוט מכניסים את הקלאצ' והאוטו "גולש" קצת למעלה

Benightedxx

New member
יותר נכון מדרדר למטה...

בעלייה תכניס קלאץ' והאוטו ייגלוש למעלה? תחליף מורה חביבי

Nofale

New member
יש לי רשיון

וכשאתה מגיע ב30 קמ"ש עם תכניס את הקלאצ' האוטו יעלה מרחק מסוים ובסוף ידרדר

Benightedxx

New member
30 קמ"ש זה הרבה מעבר לגלישה

אם אתה רוצה להאט את הרכב תלחץ על הבלם, אל תלחץ על הקלאץ' בעלייה ותחכה שהאוטו יתעייף וידרדר. איך מה שאמרת מתתקשר לזינוק\גלישה בעלייה?

costaet

New member
בנוסף לזה

לא מכניסים קלאטץ' סתם ככה בשלושים קמ"ש, זאת לא מהירות שבא המנוע נחנק אם הוא בהילוך מתאים...

..

כמו זינוק בעלייה. העלאת הקלאץ' עד נק' חיכוך. עזיבת ברקס(לוודא שהאוטו לא מדרדר). לחיצה על הגז(לחיצה מאוד עדינה) עוד עלייה ממש ממש קטנה של הקלאץ', ואז להחזיק את הקלאץ' והגז במקביל עד שתרגיש התקדמות איטית.

למעלה