גלישה בחורף

• פותח הנושא 068
  • פורסם בתאריך

068

New member
גלישה בחורף

שווה להתחיל לגלוש בחורף? (עוד בערך חודשיים ככה) או שהגלים גדולים מידי ובכלל ההוצאות יהיו גבוהות מידי (למישהו שבנתיים אין עוד כסף לקנות גלשן יד שנייה)... מה אתם אומרים? כדאי להתחיל לגלוש בחורף או עדיף כבר לחכות לקיץ של שנה הבאה?

בערך מצתרפת לשאלה..

אני התחלתי כבר לגלוש ואני עומדת אבל עדיין נופלתת... ואני לא עומדת במחשבה שאני אצתרך להפסיק עד הקיץ הבא... אז השאלה שלי....הים של החורף מסוכן מדי למתחילים??

maorubin

New member
בחורף... הים כמעט תמיד מסוכן..

תבדקי גלים ותלכי לגלוש בימים נמוכים.. (יש כאלה..) אם את רוצה ללכת ביום גבוה לכי לים עם שובר

Black Soul Om

New member
יא מאןן / וומאן

יש כאלה... והרבה... אנחנו התחלנו דיי בחורף... היינו גולשים בחורף כשעוד רק למדנו... הרוח יכולה להרוס ת'גלים בחורף (וגם בקיץ מן הסתם) וזה מה שקורה ברוב הפעמים בחורף... ובכלל אם זכור לי נכון החורף שעבר לא הפציץ כל כך הרבה... (וכמובןןןן שאת חייבת להצטייד בחליפה...)

vejita

New member
אני התחלתי בחורף של שנה שעברה...

בדיוק לפני שנה אני התחלתי... הייתי איזה חודשיים עם ליקרה ואז כבר התחיל החורף ועברתי לחליפה שכולה קרועה[הביאו לי אותה חינם מן הסתם] כי לא רציתי לקנות חליפה רק לחורף ההוא כי אני ודל עכשיו באופן משמעותי... ואני אומר שזה היה רק טוב... כמובן שהתהפכתי מלא כי ישר הלכתי לגלים הגדולים עם חברין שלי שהם כבר גלשים איזה 3 שנים... אז אכלתי נפילות אבל העיקר שלמדתי... עכשיו אני כבר תופס פינות חלק ויורד את הגל בעמידה... [זה טוב לא?] קיצר אל תתני לחורף להרוס לך זה רק טוב...

DaRזה אני

New member
זה כבר שיקול שלך...

אם אין לך כסף לחליפה ארוכה ולגלשן אין לך ממש מה לעשות כי לא תוכל לגלוש............ בחורף הים יוןתר חזק, הגלים יותר חזקים. אבל עדיין יש ימים עם גלים נמוכים יותר. ויש מרינות וחופים סגורים שאפשר ללמוד לגלוש בהם. אם אתה יכול להשיג ציוד אז מבחינתך תלך לגלוש אפילו היום

למעלה