גלישה באינטרנט

@@oshra

New member
גלישה באינטרנט

בשעות העבודה מה אתם אומרים? רציתי לשאול לדעתכם ולקרוא כמה שיותר דעות בנושא

גלי®

New member
תגידי ,משנה מה אנחנו חושבים על זה ?

משנה , מה ה"בוס" חושב על זה .... ועד כמה ששמעתי , זו עילה מספקת לפיטורים ....

גלי®

New member
היות ורוב חיי הייתי פרילאנסרית ,

קצת קשה לי לחוות דעה ... אבל , אני מאמינה ש"בוס" טוב הוא לא בוס נוקשה וקפדן , אלא אחד שנותן לעובדים שלא להתפתח , ולהרחיב את הידע שלהם ... מצד שני : "עובד" טוב , הוא אחד כזה שלא יגלוש באתרי סקס בשעות העבודה , ולא ימעל באמון שניתן בו ... מסובך , הא ?!

@@oshra

New member
דווקא לא מסובך

אבל התכוונתי גלישה באיטרנט בכלל ולאו דוקא אתרי סקס

itaf10

New member
אולי זו נורמה מקובלת, אבל לא מוסרית

לעבודה באים לעבוד. אני עדיין מהאשכולה הישנה עם מוסריות עבודה גבוהים, אצלי לא מקובל לגלוש באינטרנט בשעת עבודה. שוב, כפי שאמרתי יתכן שהיום זו נורמה מקובלת , תלוי גם במקום עבודה פרטי או ציבורי . גלישה עולה כסף וזמן... שמעתי שזו גם עילה מספיקה לפיטורין במידה ובוס מחפש תירוצים, אז כדאי להסתכן?...

kodkod

New member
בפעם הראשונה ששמעתי על זה נדהמתי

וחשבתי שזה לא בסדר. אחר כך ראיתי עוד אחד ועוד אחד שעושים זאת. הבנתי שזה הפך כבר לנורמה(מה שלא אומר בהכרח שזה בסדר). אם הבוס חכם הוא יתקין תוכנה(יש כזאת) שתמנע מהעובדים לגלוש בזמן העבודה באתרים מסויימים. וגם ראיתי פעם שאלה באחד הפורומים של עובד שביקש "לעקוף"את הבעיה,כי הוא לא הצליח להשתתף בפורומים( לקרוא כן ,להשתתף לא). את נוגעת כאן בשאלה מעניינת על נורמות בחברה. אמנם התייחסת לעניין מסויים אבל הוא נכלל בנושא רחב יותר של נורמות בחברה. לשם כך מצאתי לנכון להביא לך אתר שמדבר בדיוק על נורמות(נדמה לי שיש שם אפילו פורום שאפשר לדון בו על נושאים שונים בנורמות הקיימות בחברה. ****************** קישה, קבלי המלצתי החמה לרשימת המומלצים .(לא חובה, רק המלצה,לשיקול דעתך)

kodkod

New member
למה אצלי זה כן עולה?

ניסיתי הרגע פעמיים וזה עלה לי. בכל אופן הכתובת היא:http://go.to/normot

kodkod

New member
ניסיתי עכשו גם מההודעה שלי וגם

מההודעה של גלי ועלה לי האתר. נסי שוב.

shonshon5

New member
.... ולאור כל הרב-שיח הנ"ל, שאלה:

אתם - כולכם - עכשיו בבית, או, רחמנא לצלן, בעבודה? אבי, בעבודה.

kodkod

New member
שמעת על המספר האסטרונומי

של המובטלים בארץ? תוסיף עוד אחד...

למעלה