גליל עליון.

גליל עליון.

אמנם אני אוהדת של מכבי ת``א, אבל ישנה עוד קבוצה בארץ, שלדעתי לא מקבלת בארץ את היחס המספיק ראוי לה, וזו הגליל. היום היא הקבוצה הכי מלהיבה בליגה ונמצאת עם המאזן הכי טוב. אז אני חושבת שמגיע לה קרדיט על כך. לא? איפה אתם, אוהדי הגליל?

צודקת בכל מילה B-)

למרות שאנחנו רואים את כל ההצגות האלה לצד תבוסה לגבעת שמואל והפסד לקרית אתא(בגביע) אני חושב כמוך שהגליל היא הקבוצה הכי מלהיבה בליגה. אני בטוח שאם ירושלים לא היו קופצים על ההזדמנות לשחק ביורוליג והגליל היו משתתפים במקומם הם היו מייצגים אותנו יותר בכבוד מירושלים שהשתתפה רק בשביל הכסף הגדול,ואני לא רוצה להזכיר באיזה מקום סיימה ירושלים את הליגה הרגילה בעונה שעברה. אני חושב שלגליל היום יש סיכוי מצויין לקחת את התואר ממכבי ואם לא אז בשנים הקרובות...

roi cohen

New member
אני בטוח שהקבוצה שלך בטח יותר טובה

לכולם כאן יש זיכרון קצר, ותופסים טרמפ על כך שירושלים כרגע במשבר. נראה מי יצחק אחרון.

לא כדאי לך להתחייב על אימרות כאלו.

כרגיל - בתחילת שנה, אתם מצהירים על אליפות ועל גביע ועל אירופה כמובן. שנינו יודעים מה קרה בשנים האחרונות. אז בוא נחכה שנינו לסוף העונה ונדבר.

roi cohen

New member
תסכימי איתי (או שלא) שירושלים

טובה יותר מרמת גן. זה כל מה שאמרתי. לא אמרתי שום דבר מעבר לזה.

ירושלים לא במשבר,רמת גן מייצגת אותנו בכבוד.

ירושלים לא במשבר.ככה בנויה הקבוצה הזאת,אוסף של שחקנים כשרוניים שלא מבטאים 50 אחוז מהיכולת שלהם,חבל. רמת גן מייצגת אותנו בכבוד בגביע קוראץ` ואם קצת תשים לב לתוצאות שלהם אז תראה שהם משחקים בבית הכי קשה במפעל ונחשבים לאחת משמונה הקבוצות הטובות,ויש שם קבוצות מהחלק העליון של הטבלה בליגה האיטלקית,ספרדית,יוונית,טורקית וכו`

wood

New member
אני כן מעריכה את רמת-גן אבל

באמת בלי להעליב לא הכרתי אף אחת מהקבוצות בבית של רמת-גן. תראה שהפועל תלך ותשתפר. בזה אני בטוחה. אתה בעצמך אמרת שלא מיצינו את הפוטנציאל שלנו. הקבוצה אכן מראה סימנים חיוביים במשחקים האחרונים. השחקנים יותר משוחררים, קני חוזר לעצמו ומסתבר שגם וורקמן. הלחץ משרף עד עכשיו שיתק את השחקנים. אנחנו כן נשתפר. אני כמובן מאחלת לכם הצלחה בהמשך וליצקן החלמה מהירה!

אלה קבוצות פחות או יותר ברמה של רמתת גן

קודם כל,תודה. אני בטוח שהפועל ירושלים תשתפר העונה,יש שם שחקנים טובים ועכשיו יש גם מאמן שמתאים לשחקנים. בבית של רמת גן משחקת אלופת בוסניה(טוז`לה סרייבו),ניר איסט שניצחה בליגה היוונית את אולימפיאקוס והיא ממוקמת בחלק העליון ועוד קבוצה ממרכז הטבלה באיטליה שיש לה שחקנים טובים כמו אשרף אמאיה(שהיה מועמד למכבי בעונה של אהפמן) ואנריאה טרנר. אני מאחל לירושלים הצלחה וכמובן שכמעט כמו כל אוהד ישראלי(חוץ מאוהדי מכבי כמובן) אני רוצה שהאליפות בישראל תלך למקום אחר ולא אכפת לי אם זה ירושלים,רעננה או גליל. נ.ב: כמובן שאני אשמח אם האליפות תלך לרמת גן...בתוספת גביע קוראץ`:)

JUVENTINI

New member
בחייכם ......... ! !

דבר ראשון .. גליל מייצגת אותנו גם כן באירופה .. ובבית יותר קל ! והם לא מצליחים .. יש הבדל בין ליגה לאירופה .. דבר שני .. המצב בליגה שלנו כיום הוא כזה: מכבי בסוף דרכה .. עוד 5 שנים פחות או יותר מכבי תרד ליגה .. ותתפרק כמה שנים אח``כ .. והשנים האלה שבהם ירושליים מפריעה טיפה למכבי היא רק הקדמה למה שהולך להתרחש בליגה בשנות ה2000 אז אנשים יקרים .. תרגעו טיפה .. תנו זמן וזה יגיע .. מכבי .. תהני בינתיים .. אבל עידן הפועל .. עידן שנות ה2000 מתחיל תכף ומיד ! יאללה הפועל !

גליל מייצגת אותנו יפה מאוד!

בקשר לדבר הראשון אני כמובן לא מסכים איתך,במיוחד לא אחרי המשחק שלשום של הגליל מול הקבוצה הטורקית. בקשר לדבר השני,כמובן שמכבי אף פעם לא תרד ליגה כמו שהפועל ירושלים לא תיקח אף פעם אליפות. אני בטוח שאתה לא רוצה שמכבי יירדו ליגה כמו שאני לא רוצה(ואל תשכח מה קרה לנו בשבוע האחרון בסדרה עם מכבי) כי בסך הכל מכבי היא לא רק הקבוצה של המדינה,היא כנראה גם הגאווה היחידה שנשארה לנו בספורט.

למעלה