גליל מערבי - טייק 2

גליל מערבי - טייק 2

לצערי הודעות פה כבר לא קופצות, אז נפתח שרשור חדש. אם זה לא מקובל בבקשה להעביר לשרשור הקודם של סאלו.

גם אנחנו נוסעים בסופשבוע הבא לאזור הגליל המערבי. מלון אסייאנדה ליתר דיוק (אזור מעלות תרשיחא, אני חושב).

נהיה קבוצה דיי גדולה, 7 מבוגרים, 5 זאטוטים, וכמובן שהוטל עלי המשימה כפוית הטובה של למצוא מקומות להאכיל את הגדוד. המלון מספק ארוחות בוקר בשישי-שבת וארוחת ערב בשישי שאשמח לוותר עליה אם יש אופציה מעניינת באזור.

להלן הלו"ז הקולינרי שחשבתי עליו:

חמישי בצהריים - בדרך מת"א נעצור בשיפודי אולגה לצהריים.
חמישי בערב - מיקי'ז טופ ויו (האם יהיה שם מקום לקבוצה כזו והאם יהיה לילדים מה לאכול?)
שישי בצהריים - שארביכ בכפר ראמה (המקום מספיק גדול ל-12 איש?)
שישי בערב - יש לכם רעיון להציל אותי מזוועת ארוחת ערב במלון כשר?
שבת צהריים מאוחרות - שותא הגרוזינית בקיבוץ שמרת

באמצע - גלידה ו-ואפל בלגי בבוז'ה.

באל חיאט אכלתי בביקור הקודם שלי ולא מאוד התרשמתי. יש סיבה טובה להכניס את אל אמיר לשם?

רעיונות לשינויים יתקבלו בשמחה וכמובן שדיווחים יינתנו אחרי ההגעה בשלום לעיר הגדולה

pix37

New member
לא בטוח שישי בצהרים הוא יום טוב לשיפודי אולגה

ביום שישי לרוב אין שחיטה כך שהסיכוי לסחורה טובה קטן.
אם אתם נוסעים דרך כביש החוף וחיפה אולי שווה לעצור באחת החומוסיות המיתולוגיות של חיפה ׁפרג' אבו שאקר אבו מארון ֹ או לבדוק אם בשישי בצהריים מגישים עסקית בבוצ'ר באר ֹ כי אז בעבור ִֵ שח לסועד אתם מסודרים באחת העסקיות הטובות בישראל, אם אוכל מעולה לקרניבורים ואוכל לא פחות טוב לצמחונים ולילדים

pix37

New member
המחשב שלי קורס

העסקית בבוצ'ר, אם היא מוגשת בשישי עולה ארבעים וחמישה שקלים לאדם וכוללת מנה עיקרית תוספת ושתיה ללא ההגבלה ּ להוסיף עוד עשרה שקלים לאחד הטפסים המעולים שלהם.

לא ממש ברור לי מסלול הנסיעה המתוכנן שלכם ולמה אתם לא נוסעים דרך כביש שש ומשם לסומך מה שפותח לכם את כל מסעדות טבעון רמת ישי.

שארביכ יכול לאכלס בקלות תריסר אנשים

אם כי מומלץ להודיע ליעקוב מראש על בואכם,
יש בשארביכ כארבעה שולחנות של 4 בתוך המסעדה עצמה או אפילו 5 שולחנות, בחלל החיצוני יש גם עוד 3 שולחנות של 4, זה מה שזכור לי
אם אכן תסעד שם, עשה טובה תעלה דיווח משם, מזמן לא קראתי על שארביכ, מקום שבהחלט מגיע לי כבוד בזירת האוכל הצפונית ובכלל בזירת האוכל הלאומית.

לא לוותר על הרחאת לוקום עם הקפה

החתולית

New member
יופי של מלון

אנחנו נהיה שם בסוף החודש, בפעם השניה.

חברים אומרים שהאוכל באסיינדה בשישי בערב הוא לא רע. אבל הם גם אומרים שטרנסילבניה בתרשיחא טובה. שווה לבדוק אם פתוח בשישי בערב.

אל תלכו לאלומה !

תתרולי

New member
חבל לוותר על האוכל באסיינדה

האוכל טוב מאוד, גם בשישי בערב וגם ארוחות הבוקר שם מצויינות (אחד המלונות החביבים עלי
).

אני הייתי מתקשרת למייקס

לוודא שיהיה מוכן לקבוצה ולדאוג למשהוא לילדים
מסוקרנת- במה אל חיאט איכזבו?
מתוך עשרות פעמים רק יום אחד (עמוס במיוחד) היה גרוע....וחוששתני שאל אמיר באותה סקאלה של אל חיאט מהרבה בחינות
ולכן תשובתך חשובה בכדי לענות לשאלה אם לכלול את אל אמיר

גם עם שארכיב הייתי מדסקסת את עניין הקבוצה והילדים.

למעלה