גלייייי iM Home

גלייייי iM Home ../images/Emo13.gif

אהמ אהמ....נושא לדיון
אם יכולת....לו רק יכולת להיות מישהו מפורסם משנות השישים מי היית בוחר להיות? (הסבר,נמק,פרט
) אמממ אני אומרת מראש שהכוונה היא גם למעצבי אופנה, סָפרים (
), פוליטיקאים ולא רק אמנים

מפורסמים בשנות השישים זה קצת בעייה

לפחות מבחינתי..כי רוב הטובים די מתים... מממ...תורידו את הקטע של המוות ובכיף הייתי ג'ניס ג'ופלין!!איזה קוווווווול!!!!!!!!!!!!!!!אבל אם אני יכולה להיות לינדה מקרטני גם לא הייתי מתנגדת!!!!היא "עשתה" רבים וטובים!פול מקרטני כמובן, ג'ון לנון..(שמועות...) מייק ג'אג'ר ו......ג'ים מוריסון!!!!!!!!!!!!! מישהי הייתה מתנגדת??!!??!

גלי®

New member
ברצינות ?She "DID" Jim? לא מאמינה..

אני , באופן אישי לגמרי , היה מתאים לי להיות מאמא קס ... אישה גדולה מהחיים עם לב רחב (ו"תיבת תהודה" רחבה לא פחות...
) ... אבל , אמרנו "לא מוסיקה" ? אולי בריז'יט ברדו (בגלל הקטע עם בעלי החיים...)....

evrybody DID Jim

מת על מאמא קאס, אישה גדולה... אם הייתה לי בחירה הייתי רוצה להיות מרטין לות'ר קינג, איש מאוד מרשים ואמיץ. אם לא הוא אז אולי ג'רי גרסייה מהגרייטפול דד, אומנם הוא לא זכר כלום מהסיקסטיס אבל נראה שהוא מאוד נהנה מזה, כמובן שאם הייתי יכול להיות בחורה הייתי רוצה להיות גרייס סליק, או לפחות פטי בוייד

גלי®

New member
I didn't ...ועכשיו אני מתחילה לחשוב

שהפסדתי משהו ... :)))) נראה לי שאצל רוב המוסיקאים , הסיקסטיז "אפופות" ומטושטשות למדי ...

דווקא לי נראה

עם כל הכבוד לג'ים הוא תמיד נראה לי מסוג האנשים שמעדיף to Do himself אם את מבינה למה אני מתכוון...

גלי®

New member
גישה בריאה מאד ... גם משחררת אותך

מצורך להיות נחמד לאחרים ... (משהו שעד כמה שהבנתי היה מאמץ גדול עבורו ...)

Fly GirL Q

New member
אני היתי רוצה להיות...

מרלין מונרו, בשביל לדעת מי רצח אותי ...
למרות שברור שזה קנדי)

גלי®

New member
קצת קשה לי להאמין שהוא עשה את זה

במו ידיו ... יותר הגיוני לי , ששומרי הראש שלו "טיפלו" עבורו בבעיה ...

יש בתפוז אופציה לצפות בהודעות

בשעה האחרונה, ראיתי את ההודעה הזו שלך גלי שם, והייתי בטוח שהיא מתיחסת להודעה שלי על ג'ים מוריסון... יוצא יותר מצחיק ככה

Fly GirL Q

New member
כמובן שהוא לא עשה את זה במו ידיו

יש עדויות שיום לפני שהיא מתה, היא אמרה לחבר טוב שלה שבובי קנדי איים לרצוח אותה, והיא היתה היסטרית לגמרי וחששה לחייה, ויש הקלטה שמוכיחה את זה, אבל כמובן, שהמסמכים האלה נפתחו רק עשרות שנים אחרי המקרה, אחרי שכבר כל העולם החליט שמותה הוא "תעלומה"

למעלה