גלו את הרוצח.

הדמר

New member
גלו את הרוצח.

בס"ד בכל פעם תחובר חידה ובה אחד מחברי הפורום יהיה הרוצח,אני מבקשת לא להפגע זה לא כי אני חושבת שמישהו פה מסוגל לרצוח מישהו אחר, (אם כי אני בטוחה שיש כאן שליאה בטכניקות אבל מצד שני גם ידיעה כי בסופו של דבר נתפסים) בכל מקרה אם מישהו לא רוצה להיות "רוצח" שישלח לי מסר אישי. הרמז יכול להיות קשור לניק/לשם הפרטי/ למידע שרשום בכרטיס של חבר הפורום. חברי הפורום המשתתפים נכון להיום המשחק הינם אלו המופיעים בהודעה הבאה. מהפיראטים ומעלה (ז"א מאלו שכתבו מעל ל13 הודעות) אם יש מישהו שלא נמצא שם והוא רוצה שאכניס אותו שישלח לי מסר. זהו מקווה לשת"פ. הדס

הדמר

New member
החידה הראשונה

בס"ד שלושת הבלשים שון דנה ואדם הידועים גם בשם צוות "נמל" הוזמנו לזירת הפשע, וביתר פירוט הם הוזמנו לבית דירות, שבאחת מהם התרחש רצח. הרצח הראה בדירה מספר 5 שבקומה השניה, ובוצע בשעה 4 לפנות בוקר, איש לא ראה איש לא שמע איש לא הבחין באותות מצוקה, הרוצח ככל הנראה נכנס בשקט רצח בשקט ויצא בשקט. דבר אחד הקל על הבלשים הנרצח היה פושע ידוע למשטרה, ולכן הם ידעו כי הרוצח שייך לפורום "זירת הפשע CSI" של "תפוז" אך זה כל מה שהיה ידוע להם. טוב, אמר שון, בואו נתפצל לשלוש ונחפש בדירה ראיות כלשהם שאולי יעזרו לנו, דנה את תלכי לחדר השינה ולאמבטיה, אדם אתה תלך לחדר העבודה וחדר האורחים ואני אחפש כאן בסלון. לאחר שעתיים של חיפושים מייגעים ובמצב של כמעט ייאוש נשמעה צעקה מכיוון חדר העבודה "אאוריקה, מצאתי", דנה ושון נחפזו אל חדר העבודה לראות מה אדם, אדם הראה להם פתק בכתב ידו של הנרצח אמנם הוא היה מכותם בדם אך עדין היה ניתן להבין מה היה כתוב בו, שלושת הבלשים חייכו, עכשיו היה להם ברור מי הרוצח. שתי הערות: 1) הפתק מצורף בקובץ נפרד. 2) אני מקווה שמי שבחרתי בו/בה לרוצח/ת לא י/תפגע פשוט כשחשבתי על החידה הרמז הזה ממש קפץ לי. הדס

למה ניראה לי שזה אני??? ../images/Emo3.gif

ואני יסביר למה חחח... כי הזכרת הרבה פה את הקטע של "האדום" והכינוי שלי צבוע באדום. הפתק 2=1 כלומר 2 יוני. ו- 1 היחיד. יוני יוני היחיד. כי 1, יעני יחיד. מלשון של "אחד" ואפילו אם טעיתי וזה לא אני, אני חייב לתת לך ח"ח ענקי ואחלה של צל"ש והמון פידבק ממני על הרעיון הנורא מדהים הזה, באמת, אני כרגע מחייך מאוזן לאוזן רק מעצם הרעיון הנורא מדהים שלך ועל איך שאת בונה רמזים ותסריט כזה משלך.. באמת... כל הכבוד.

bar167

New member
זה גאוני../images/Emo13.gif ואני הולכת עם הרעיון של יוני.

הדמר

New member
טוב, יוני אז צדקת

ואפילו התעלת עלי כי הקטע האדום (התכוונת לדם?) לא היה אמור להיות רמז, אבל אכן התכוונתי אליך. יוני+יוני= 2 היחיד=1 ולכן1=2 .

הדמר

New member
ועוד שאלה

השמות שבחרתי לבלשים הם לא סתם וכן השם לצוות נסו לעלות מה מסתתר מאחורי 4 השמות (הנמל, שון דנה ואדם). רמז: ברגע שתעלו על אחד משמעות אחד יהיה לכם יותר קל לעלות האחרים כי כולם על אותו עקרון.

bar167

New member
חשבתי שאולי..

אם ניקח את האותיות של "דנה" ונהפוך אותם לאנגלית זה יצא "DNA" אבל אם האחרים לא יצא לי משו הגיוני.. או אולי לפחות לא משו שאני מכירה..

bar167

New member
אהה ישלי ישליי!!

"נמל" זה ראשי תיבות של "ניו יורק" "מיאמי" ו"לאס וגאס"!!

הדמר

New member
יוני, אני שמחה שכיף לך שיצאת פושע

ממש לא ידעתי איך תהיה התגובה... ובאשר לשאלתך מי יהיה הפושע הבא, אז זה עדין לא ידוע (וגם אם זה היה לא הייתי אומרת
)אבל רעיון לכתב חידה כבר יש. שבת שלום הדס

הדמר

New member
../images/Emo45.gif יפה מאוד

ועכשיו תעלו על שמות הבלשים זה על אותו עקרון של ר"ת.

bar167

New member
ישלי משו.. ../images/Emo4.gif

אדם = איידן, דני, מאק שון = שרה, ווריק, ניק דנה = מישו בד', נטליה, הורישיו

למעלה