גלו את הרוצח 3
לפני שאני אשים אני אתן הסבר לגבי החידה זו כי היא קצת שונה מהשתיים הקודמות. בחידה זו יש 5 חשודים שהתמונות שלהם נמצאות בקובץ שיצורף בהודעה הבאה, עליכם לנסות לגלות של מי התמונות (מי שהתמונות שלו מוזמן לעזור) וע"פ העולם של 5 החשודים הנ"ל וע"פ הרמזים הכתובים בכתב חידה לגלות מי הרוצח/ת, כולם כמובן מהרשימה הקבועה שלי (עד שאיל יעשה רשימה חדשה
)בתוספת חדשים/ישנים ואולי זה אפילו כפול של כאלו שרצו שאצרף אותם לרשימה. וכן אני מודה שהמטרה היתה היכרות עם העולמות של חברי הפורום, והיןו כאלו שרציתי לשים אותם אבל לא היתה להם תמונה בעולם שלהם. חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמנם הכל כתוב בלשון זכר בכתב חידה אך זה יכול להיות הן בן והן בת באותו מידה(לא רק לגבי הרוצח/ת אלא לגבי כל אחד מהחשודים ). דבר אחרון: 4 החשודים האחרים שיצאו זכאים הפעם יקבלו עוד"הזדמנות" להיות הרוצחים.
לפני שאני אשים אני אתן הסבר לגבי החידה זו כי היא קצת שונה מהשתיים הקודמות. בחידה זו יש 5 חשודים שהתמונות שלהם נמצאות בקובץ שיצורף בהודעה הבאה, עליכם לנסות לגלות של מי התמונות (מי שהתמונות שלו מוזמן לעזור) וע"פ העולם של 5 החשודים הנ"ל וע"פ הרמזים הכתובים בכתב חידה לגלות מי הרוצח/ת, כולם כמובן מהרשימה הקבועה שלי (עד שאיל יעשה רשימה חדשה