גלוש(שיניתי כינוי)

גלוש(שיניתי כינוי)

אתמול שמעתי תשיר הזה פעם ראשונה ואני מקדיש לך תמילים שלו..... זה קורה לך בזמן כשאתה יושב לבד עם עצמך כשהגוף עייף יום ארוך ואז מתוך הראש יוצאת המחשבה בעולם גדול שיש לך הכול עולם מלא חיים אנחנו אור קדום אפילו נקודה בים של כוכבים אז תשתחרר תתחיל כבר להבין שאין לך מילה תנסה להתמקד ביכולות של עצמך תסתכל תמיד קדימה ותפסיק להסתגר תעלה על דרך המלך והסיוט יגמר ואין מה לעשות ואי אפשר לברוח גם כשהחצי השני לא תמיד מאיר פנים צריך להיות עם לב חזק ובלי שימוש בכוח לשחק את המשחק בלי לעבור על החוקים לפעמים אתה מרגיש שבא לך פשוט לשלוט על העולם אתה רק לא מבין שאתה רק בן אדם עיניים עייפות ישן כמו תינוק ומתהפך בעדינות אתה חולם חלום ומתעורר פתאום אל תוך המציאות אז תשתחרר תתחיל כבר להבין שאין לך מילה היום אתם אחים מחר זאת מלחמה שמור על הסביב ותהיה אמיתי כי העולם הוא של כולם הוא גם שלך וגם שלי

אוחחחחחחחחחחח למות על האח הזה

וואי לירנוש איזה שיר איזה מילים ריגשת אותי שכזה שיר יפה אתה מקדיש לי. מי יכל לאחל לאח יותר מדהים מקסים מתוק ומושלם ממך. אוהבת אותך אחי לעולמים

מוכר לי המילים =\

מאיפה זה איזה שיר זה ? משפט שאהבתי:ישן כמו תינוק ומתהפך בעדינות אתה חולם חלום ומתעורר פתאום אל תוך המציאות

למעלה