גלורי הול

almog1620

New member
גלורי הול

היי. מספר שאלות על גלורי הול:
1. איפה יש, נכון ל 10\07, גלורי הול בתל אביב או חולון?
2. איך אני יכול לסמן שאני רוצה לקבל מציצה ולא לתת?
3. מה הסיכוי שעובד זר ימצוץ לי?
4. שאלת בטיחות: האם יכול לקרות מקרה שבו הפרטנר רוצה למצוץ בשביל מטרה אחרת ופוגענית? למשל: הוא יכול לפגוע באיבר המין שלי פיזית (עם אולר או סכין) מסיבות של לקות בנפש או משיכה סדיסטית לרצח\דם???
תודה.

ItsikH

Member
גלורי הול זו פנטזיה מאוד ספציפית, הרי באופן כללי
גם בפנטזיית הקרוזינג הכללית, לא חייבים דווקא להשאר בפוזיציה הזו. לא מספיק שיש גלורי הול, זה צריך להיות מקום שמקובל לקרוזינג. המקום היחיד שאני יודע שיש עדיין פעילות קרוזינג בשירותים הוא בתחנה המרכזית בת"א, יש שם שירותים ללא תשלום בין הקומות במדרגות וראיתי שם אנשים, אבל איני יודע פרטים. יש גם גלורי הול בסקסי שופ ובמקומות דומים, אבל שם זה יותר גימיק, משחק, ואלו מקומות שהכניסה בתשלום אז ממילא יש פיקוח. שאלתך על חוסר הבטחון והסכנה נכונה באופן כללי לקרוזינג - אבל לא שמעתי על מקרה ספציפי כזה.
לגבי שאלה 3, עובד זר, אני מניח שהחשש הוא מסכנה להדבקה כלשהי, אז - אין שום סיבה להניח שמישהו אחד בטוח יותר ממישהו אחר בסיטואציה כזו, כולם "מסוכנים" במידה שווה, ומנגד - בהעדפה הכל כך ספציפית שאתה מתאר לא ידוע לי על כל סיכון מיוחד שהוא, מכל הפעילויות האפשריות ביחסי מין, להמצץ זה אחד הבטוחים ביותר [מה שפחות נכון לצד השני, אם כי גם לא בעיה ממש].

ItsikH

Member
ואני חייב להוסיף הסתייגות בטיחותית מקרוזינג באופן כללי
קרוזינג זה מצב רווי סכנות - גם הפרטנרים האפשריים עלולים להיות אלימים, גם הסביבה יכולה להגיב באלימות, וגם הסיכון להדבקות במחלות מין [שכאמור לא רלוונטי למקרה הספציפי שאתה מתאר]. לפעמים הסיכון הוא חלק מהריגוש, יש אנשים שזה מסב להם הנאה, אבל למי שאין לו נסיון ממש, אני ממליץ בחום להמנע.

Acoustic 3

New member
לגבי שאלה מספר 4

הכל יכול להיות.. לצערי. גם אם אפשר לוודא שאותו אדם לא יכנס עם עצמים חדים - מספיק שאתה בא במגע עם אדם אחר כדי שהוא יוכל לפגוע בך אם הוא מאוד ירצה (נשיכה אכזרית, למשל).
אין הרבה סיכויים, כי מדובר בפטיש שכל המגיעים למקום הזה כנראה שותפים לו.. אני באמת לא חושב שהסיכויים גדולים שמישהו ירצה לפגוע בך שם - אבל העלת אופציה שאנחנו כאן בהחלט לא יכולים לבטל. היא קיימת תמיד.
אגב, היא קיימת לא רק בגלורי הול אלא בכל מגע שאתה מקיים עם אנשים אחרים ובטח בסטוצים שאתה לא מכיר את הבחור. הבעיה היא כאן שאתה לחלוטין לא מכיר את אותו אדם שאתה "מתעסק איתו", ואתה אפילו לא רואה את פניו. החשש שלך מוצדק ומובן, גם אם המקרים נדירים.
&nbsp
אני לא יודע לענות לכל שאר השאלות כי מעולם לא התנסיתי בחוויה ומעולם גם לא התעניינתי.
מה שכן, אני בטוח שכשאתה נכנס למקום כזה אתה ממש לא צריך להתעסק ב"לסמן" אם אתה רוצה לקבל מציצה או למצוץ בעצמך.
בטוח יש שלטים למיניהם שמסמנים לאיזה תא להכנס בהתאם לרצונותיך.
&nbsp
תהיה זהיר ידידי ושיהיה בהצלחה.

היי אלמוג...

ראיתי בכרטיס שלך שאתה בן 16. אתה רוצה להתנסות בצורה הזו בגלל שאתה בארון וחושש מחשיפה אישית?
אל תסכן את עצמך בגלל שאתה בארון, ישנן עוד הרבה דרכים להשיג מין מזדמן ודיסקרטי בלי לסכן את עצמך.

לגבי הסכנות שהזכרת, בתחנה המרכזית אי אפשר לדעת באמת מי מחכה לך שם בצד השני.
במקומות מוכרים כמו סאונות וכזה זה יותר בטוח ויכול להיות שאולי אפשר גם להכיר לפני את השותף (אין לי מושג איך זה הולך שם, אבל שווה לשאול).

אם אתה רוצה סקס בטוח עדיף לך להכיר בנים בגיל שלך. יש את איגי שמקיים פעילויות לבני נוער הומולסביים, שם תוכל להכיר למטרות חברתיות, ידידות, חברות, שאולי גם יתפתחו לסקס עם מישהו. [URL]https://www.facebook.com/IGYIsrael[/URL]

למעלה